11. heinäkuuta 2013

Kun tuntuu siniseltä

Palataanpas takaisin blogin alkuperäisen aihepiirin pariin eli kynsiin... Tässä olisi tuoreeltaan juuri kynsilläni olleet lakkaukset; yksinkertainen, sininen ranskis:


Käytin lakkauksessa Essien Butler Pleasea, joka ei liene laadultaan mitään tasaisintaa Essietä mutta kyllähän tuota levitteli - ainakin kynnenkärkiin... Kärkien muotoilussa oli apuna tippitarrat, joita mulle pamahti tulla Ebaysta hassut 30 arkillista (yhdessä arkissa on 3*16 kärkitarraa) eli ei kannata ihmetellä jos ranskiksia pukkaa jatkossakin. Oon nyt tykästynyt niihin.

Olisiko teillä antaa hyviä kynsienkoristeluvinkkejä, joita on hankalampi toteuttaa ihan lyhyisiin kynsiin, mutta voisi onnistua tämän mittaisiin (jotka kuvassakin näkyy)?
Oon ajatellut lomani loputtua lyhentää kynsien pituutta kerrankin vähän enemmän, joten nyt olisi oiva hetki vielä kokeilla jotain, mitä ei nysäkynsiin kannata kokeilla...

5 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Simppeli ja nätti ranskis! Pitäisi näitä harrastaa itsekin enempi. :)

Ainakin koristeluvinkkinä useamman (esim. kolmen) värin liukuvärjäys, joka lyhyisiin kynsiin on monesti tilanpuutteen takia jo vaikeampi toteuttaa.

June kirjoitti...

Oo, yksinkertaista, mä tykkään! :) Butler Please on kyllä nätti.

Lunalii kirjoitti...

Tosi siistin näköinen! Tykkään :)

Enail kirjoitti...

Siisti ranskis!

Pitempiin kynsiin voi tehdä ranskiksia joissa kärkiosa on koristeltu, vaikka leimauksella tai käsinmaalatallu leopardikuosilla. Sellaisia on hankalampi tehdä lyhyisiin kynsiin kun kärkiosaan ei tahdo mahtua mitään.

E-S kirjoitti...

Annie: Kiitos paitsi kehuista niin myös hyvästä vinkistä, kolmiväriliu'un voisi koittaa vielä ennen lyhennystä tehdäkin!

June: Kiitos! Se on kyllä sinisen sävy parhaimmasta päästä.

Lunalii: Kiitti :)

Enail: Kiitokset! Hyvä vinkki myöskin; tuotakin voisi koittaa nyt kun nuo ranskikset on muutenkin mulla niin hyvässä "nosteessa"...

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...