25. heinäkuuta 2013

Pietarin lakat ja lakkaukset

Viikko sitten purjehdin paraikaa m/s Princess Marialla Itämeren aalloissa - olimme nimittäin porukalla mieheni, äitini ja tätini kanssa Pietarin risteilyllä.

Lakkasin tuolle elämäni ensimmäiselle Venäjän visiitille keltaruskeat glitter-leopardiranskikset:


Allaolevassa kuvassa on lakkaukseen käytetyt lakat:

KBShimmer: Bejeweled, Technicin Nail Art-kynä, China Glazen Happy Go Lucky ja OPI:n Sprung.

Sain kunnian lakkailla laivalla myös sukulaisnaisteni kynsiä. Olin varta vasten ottanut itse pienen lakkavalikoiman mukaan, josta kumpainenkin sai valita omat mielikkinsä. Äiti halusi kynsilleen tumman oranssin P2:n shimmer-lakan Hot Berry ja tätini lähti rohkeani kokeilemaan tekstuuri-lakkaa, joka oli Golden Rosen Holiday-sarjan 56. Ja virallinen yhteiskuva kynsistä otettiin tottakai:


Pietarissa otimme muutaman tunnin opastetun bussikiertoajelun, jonka jälkeen rantauduimme pääkatu Nevski Prospektille syömään ja katselemaan putiikkeja sekä maisemia. Mulla ehti hetken näyttää toivottomalta kynsilakkojen löytäminen kaupoista, kunnes lopulta onnisti ja parista liikkeestä löytyi sittenkin jotain kivaa:

Pupa: 400 ja 804, Yllozure: Exubérant, Sally Hansen: Lustre Shine Lava ja Collistar: 69.
Ensimmäisenä vatsaani tuli minulle ihan umpioutoja merkkejä Yllozure ja Collistar, joiden valikoimista ostin parhaat valintani itselleni kokeiltaviksi. Eräästä toisesta liikkeestä (en valitettavasti muista liikkeiden nimiä) löytyi nimenä minulle tuttua mutta vielä kokeilematonta Pupaa sekä Sally Hansen Lustre Shine -lakkoja, joiden hinta oli päässälaskujeni mukaan edullisempi kuin Suomessa, joten tarrasin tuohon Lavaan jonka hankkimista olin jo aiemminkin harkinnut. Olin ihan tyytyväinen näihinkin löytöihini, vaikka ennen matkaa haaveissani ehti jo siintää live-kohtaaminen Dance Legend merkin lakkojen kanssa, joita ilmeisesti Venäjällä myydään, mutta ei tärpännyt tällä kertaa sen suhteen.

22 kommenttia:

Xalla kirjoitti...

Tosi kivan näköiset ranskikset! :) Noissa on asennetta! =D

eekku kirjoitti...

Varmaan kiva reissu ja kivoja ostoksia

Sannu kirjoitti...

Vautsi, tosi räyheet ranut! Ailaik!

Funky and Fifty kirjoitti...

Villit ja kivat. Tykkään.

Verppa kirjoitti...

Tosi kivat kynnet :) ei mitkään perus ranskikset ;)

Lunalii kirjoitti...

Tosi magean ja erikoisen näköiset kynnet! Tykkään paljon :)

SaraGalaxyy kirjoitti...

Ihanat kynnet, tosi erikoiset! :)

Pinja kirjoitti...

Hei! Vaihdoin blogini url-soitetta, eikä se ole päivittynyt lukuluetteloon automaattisesti. Jos sinulle ei näy blogini uudet postaukset, niin liity uudestaan lukijaksi niin sitten pitäisi näkyä :)!
http://lifestyleandnails.blogspot.fi/

Terkuin: Pinja :)

E-S kirjoitti...

Oi mikä ihana vastausryöppy - hymyillen lueskelen kommenttejanne...

Xalla: Kiitoksia, välillä täytyy olla! ;)

eekku: Juu, oli mukavaa ja vaihteeksi vähän erilainen reissu kuin perinteisemmät Tukholman ja Tallinnan risteilyt. :)

Sannu: Hehee, kiitos! :D

Funky and Fifty: Kiitos kaunis!

Veera: Kiitokset! Kyllä välillä pitää olla vähän raisumpi - vaihtelu virkistää.

Lunalii: Mukava kuulla, kiitos paljon!

Sara: Voi kiitoksia. :)

Pinja: Täytyypä tarkistella!

Maukku kirjoitti...

Onpa upeat kynnet! Oisinpa myös noin taitava tekemään kaikenlaisia koristeita....

ALL TALK NO SENSE

Kaisa kirjoitti...

Onpa hauskat! Ihanan erilainen idea!

E-S kirjoitti...

Iso kiitos, Maukku! Tässähän alkaa jo kohta kuvittelemaan olevansa melkein taitavakin... :)


Kiitos, Kaisa! :)

Sissi kirjoitti...

Sulle on haaste blogissani: http://betternailday.blogspot.fi/2013/07/nain-muokkaan-kuviani-haaste.html

Shiny kirjoitti...

Erittäin mielenkiintoinen ja hieno lakkaus! :)
...Ei vitsi, kun mäkin haluisin Pietarin risteilylle! Ihana yhteiskuva muuten :) ...Ja todellakin metsästäisin (tai siis pistäisin venäjää puhuvan avokkini metsästämään ;P) Dance Lengend -lakkoja!! :D Harmi kun sulla ei tärpännyt, mutta kyllä tuo sunkin saalis näyttää kivalta. Lava on ihana!

E-S kirjoitti...

Sissi: Check! :)

Shiny: Kiitos ja kumarrus! Noi Pietarin risteilyt ei käsittääkseni oo niin "kovassa huudossa" kuin Tallinnan ja Tukholman vastaavat, vaikka Pietari vaikutti äkkiseltään kyllä oikein kauniilta kaupungilta, jossa on paljonkin nähtävää. Voin suositella!

Anonyymi kirjoitti...

РИВ ГОШ (eli suomalaisittain "riv gosh") on venäläinen kosmetiikkaliikeketju, tunnetaan myös lakkataivaana ;) Kannattaa hakeutua sinne, liikkestä riippuen tarjonta vaihtelee, mutta noin yleisesti ottaen sieltä löytää kaikenlaista kivaa. Moskovan liikkeestä löytyi mm. o.p.i:a ja orlya halvalla, Petroskoissa tarjonta rajoittui essencen ja sally hansenin puolelle :)

hopeasusi kirjoitti...

Ahaa, kännykkä päätti sitten kommentoida anonyyminä :/ Mutta minä olen mainostuksen takana :D

E-S kirjoitti...

Aa, Hopeasusi - täytynee hakeutua ensi kerralla sitten РИВ ГОШ:iin. :) Ellen sitten jo tietämättäni käynyt siellä, ainakin toisessa visiteeratussa liikkeessä oli hyvinkin monipuolinen valikoima ja juuri Orlya, Essietä, OPI:a, Sallyä ja jotain tuntemattomampiakin merkkejä useat hyllyt. Mutta ei siellä tuota Dance Legendia näkynyt, satutko tietämään minne sitä oli piilotettu?! ;)

Dimavarien kirjoitti...

Oli pakko googletella, missä ehkä Dance Lengendiä löytyisi, kun isä käymässä Pietarissa päin. Pienen etsinnän jälkeen ilmeisesti ainakin täällä: http://mart-spb.ru/catalogue/dance-legend/. Osoite siis Stone Island Ave 37.

Ihana lakkaus. ^^

E-S kirjoitti...

Dimavarien: Mäkin jos olisin ehtinyt olla tarkempi ennen matkaa asian selvittelyssä, niin olisin ehkä etsinyt vielä tarkemmin noita lakkoja. Tuokohan sulle isäsi noita, vinkkasitko sille lakkatuliaisista? ;)
Kiitos!

Dimavarien kirjoitti...

Tuskin löytää ees, nimimerkillä on ihminen, joka ei löytänyt Kikon liikettä Barcelonastakaan. :D

E-S kirjoitti...

^Hah, mä luulen että usein pelkkä se että asialla on mies saattaa jo sinällään tehdä lakkojen löytämisen vähän vaikeammaksi, kuin mitä se olisi naishenkilölle. En tykkää yleistää sukupuolen mukaan, mutta tämä asia on kyllä mielestäni vähän näin... Pisteet kotiin siis jo siitä jos edes yrittää löytää kohdetta! :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...