17. heinäkuuta 2013

Minun Nfu Oh:ni

Kiirettä pitelee näin loppulomasta, ainakin siinä mielessä että ei meinaa oikein blogien ääreen ehtiä... Mutta nyt kun tässä häthätää käydään yhtä yötä kotona viettämässä niin mitäpä sitä nukkumaan, vaan hyödynnän tilaisuuden jatkamalla lakkakokoelmani esittelyä!

Tällä kertaa estradin saavat Nfu Oh lakkani, joita mulle on kertynyt maltilliset 8 kappaletta:


Nfu Oh:n suosituimpia lakkoja lienevät opal/flakies -lakat, joihin itsekin viehätyin viime syksynä. Niitä piti ehdottomasti päästä kokeilemaan, ja sitten niiden kaveriksi tuli hommattua myös merkin holoa, glitteriä, cremeä... Sekä tietysti Nfu Oh Cuticle Remover - tuo kuuluisa kynsinauhojen ihmeidentekijä. Olen ostanut enimmät Nufuni FabulouStreetistä jenkkilästä, mutta pari myös suomalaiselta Prettyltä ja yhden hollantilaiselta Nagelgroothandelilta.

545, FS12, FS19 ja 61.
545 on tumma purppuralakka, jonka aikoinaan taisin valita vain kokeillakseni jotain tummaa cremeä merkiltä. En tiedä miksi päädyin tähän sävyyn, joka ei minuun erityisemmin vetoa, vaikka taisinkin joskus jopa leimata tällä. Fluorescent Series lakoista mulla on neon pinkki 12, josta tykkään kovasti, sekä sininen 19, joka vielä odottelee näytön paikkaansa. Hologrammilakka 61 on ihan kelpo holo - ei moittimista. Sen kanssa aikoinaan hommasin myös saman sarjan Aqua Base lakan (jota siis käytetään hololakan alle).

GS01, 44, 51 ja 54.
Glitter Series 01 lakka on kirkaspohjainen, monivärinen pikkuglitterlakka, jota en ole vielä ehtinyt käyttää kynsille. Flakies-lakat 44, 51 ja 54 ovat puolestaan ihanuuksia, joista varsinkin 51 on melkoinen must-have jokaiselle lakkaintoilijalle. Siinä missä 2 muuta vaativat useampia kerroksia jotta lakan pohjaväri tulee edes kunnolla esille, niin 51 on violetti jo ensimmäisellä kerroksella. Se on ehkä hieman kuin Fantasy Fire flakieseilla... :)

Miten on, puuttuuko pienestä Nfu Oh valikoimastani jokin helmi?!

4 kommenttia:

eekku kirjoitti...

hienoja lakkoja

Bambi kirjoitti...

En tiedä puuttuuko helmiä, mutta minulta puuttuu koko merkin menevä aukko kokoelmistani. Ei siis yhtään ainokaista merkin lakkaa löydy!

Noi flakiet houkuttaa ja on pitänytkin näitä hankkia, mutta jotenkin tuntuu, että näitä on niin huonosti saatavilla... Pretty.fi kun on ihan vieras liike :D

Dimavarien kirjoitti...

Nufuset on aina ihania, mulla oikeastaan vaan kasa (lue neljä) flakieita. (38,39,54,59). Lisäksi on GS14 ja hyvin haalea vaaleanpunainen creme 338. Tykkään kyllä noista, mutta en tartte tällä hetkellä lisää flakieitä, kun on perusvärit jo.

E-S kirjoitti...

eekku: Kiitos!

Bambi: Ohoh... No kyllä varmasti pärjäät ilman tätä merkkiäkin, mutta jos houkutus käy liian suureksi niin suosittelen tuota jo hehkuttamaani 51:stä. ;)

Dimavarien: Sulla on kans aika passelin oloinen Nufu-kokoelma. GS14 näyttää kyllä hyvältä..!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...