2. heinäkuuta 2013

Mansikkamaa ranskis

Mä oon ollut niin ahkera lakkailija viime aikoina että kuva-arkistoistani löytyisi jo useammatkin julkaistavat kynnet, mutta mun tekee silti nyt mieli postata nämä uusimmat. :)

Lakkasin kärjet ranskalaisittain KBShimmerin Toucan Touch This -lakalla ja sen päälle laitoin mansikka-fimoja, jotka loihtivat vihreiden kärkien vanasta kuin mansikkapellon rivin:


Olin hetken aikaa pelännyt tarttua tähän räikeän neoniin, riehakkaalla glitter-örvelöllä varustettuun lakkaan, koska tämä ei edusta tippaakaan sitä missä tunnen oloni kotoisaksi. Mutta syttyipä sitten yhtäkkiä lamppu päässäni ja keksin tämän oivallisen idean tehdä vain kärkiosa-lakkaus; niksi, jota voi varmasti soveltaa minkä tahansa liian riehakkaalta vaikuttavan lakan kanssa.Tästä tuli nyt siis ranskalainen manikyyri Toucanin kosketuksella (kuka ikinä tyyppi sitten lieneenkään)! Tämänä lakkauksen myötä tuli sitten ensi kertaa kokeiltua fimojakin (kiitos vain, Riikka, lähetyksestä). :)

15 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

ihana lakka <3
voikko seurata meijän blogia :) kiiti

Annie kirjoitti...

Ihanan kesäiset kynnet! Tuo lakka pelkältään koko kynnellä pelottais kyllä varmaan minuakin, mutta tälleen pienessä osassa toimii aivan loistavasti! :)

Teanna kirjoitti...

Bloggerista kyllä puuttuu vakiotoimintana "tykkää"-nappi, ku kännykällä on niin tylsä kirjoittaa.. Mut hienot on kynnet, vaikkakin kuvaa piti suurentaa puhelimen näytöllä aika isoksi ennen kuin uskoin noiden olevan mansikoita.. Näyttivät ihan vadelmilta! Taitaa olla aika käydä silmätohtorilla :D

June kirjoitti...

Onpas tosi kivan kesäiset kynnet :)

Jenni kirjoitti...

Tosi kaunis lakka ja kauniit kynnet ! =)
Multa löytyy fimoja ihan hirveesti, mutta vielä ei ole kynsille päässyt kuin ehkä yksi tai kaksi.. :D

E-S kirjoitti...

Little Nail Addicts: Kiitos! Jään seurailemaan päivityksiänne ja saatan myöhemmin liittyäkin jos postaukset ja lakkaukset jäävät kiinostamaan :)

E-S kirjoitti...

Annie: kiitoksia! Tämän lakan kanssa todellakin "less is more" :)

Teanna: Tosiaan, noihan saattais aivan hyvin olla vadelmiakin - värin puolesta varsinkin, mutta eipä tullu vadelmat pieneen mieleenikään, kun oon ite koko viikon syöny vaan mansikoita. :D

June: kiitoksia, mäkin tykkään!

Jenni: kiitti! Sit vaan testailemaan, siinä on omat haasteensa saada ne menemään kynnen myötäisesti.. :)

Xalla kirjoitti...

Nämä ovat kyllä niin kesäisen söpöt kynnet :)

Miracle kirjoitti...

Onpas todella herkullisen ja kesäisen näköiset kynnet! Nailed it! :)

E-S kirjoitti...

Xalla: Kiitos, kiva kuulla!

Miracle: Kiitoksia, nämä näköjään kiinnittävät lukijoiden huomiota positiivisesti, huomaan! :)

Piiitra kirjoitti...

Ai-van i-ha-nat! <3
Tämä tyyli sopii minun silmääni vallan loistavasti. Koko kynnen lakkaus saattaisi olla vallankin levoton tuolla lakalla, mutta ranskiksena ja mansikalla - NAM! :)

Bambi kirjoitti...

Tää on kyllä hauskannäköinen lakkaus :)

E-S kirjoitti...

Kahlaaja: Kiitos paljon kehuista!!

Bambi: Kiitokset myös sulle, kiva kuulla! :)

Vanquish kirjoitti...

Nämäkin ranskikset on niin upeat! Mä en ole ymmärtänyt tuollaisten glitterlakkojen päälle, mutta ranskiksessa näyttää ihanalta :)

E-S kirjoitti...

Kiitti, Vanquish!! Toi lakka on kyllä aika kahjo hankinta, mutta nyt se todellakin löysi täydellisimmän käyttötarkoituksensa :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...