30. kesäkuuta 2013

Kesäkynnet

Lopultakin esittelyvuoroon pääsevät Kesäkynnet, jotka jo alkuviikosta lakkailin uusilla P2 lakoillani; Hot Berry, Tangerine Twist ja Green Palm Tree:


Jo ennenkuin tilasin näitä P2:n kesä-kokoelman lakkoja ajattelin että jo omistamani Color Clubin Daisy Does It näyttää aivan vastaavalta glassfleck-keltaiselta, joten keltaisen Lemon Dropin jätin tarkoituksella hankkimatta Summer Attack -lakoista. Daisy Does It pääsikin lakkaukseen mukaan ja se sopi koostumukseltaan tähän joukkoon aivan täydellisesti.


Oon tykännyt näistä kynsistä ihan hirveästi, eikä haitannut yhtään että jätin työvaiheessa toteuttamatta alkuperäisen ajatukseni mukaisen liukuvärjäyksen, jossa värit olisivat sulautuneet kauniisti yhteen. Lakkasin siis ihan vaan lakkaamalla yksi väri kerrallaan, ja rajat ovat sen mukaisesti hieman epätasaiset. Eipä se ole ilmeisesti muitakaan haitannut, sillä olen saanut näillä kynsillä poikkeuksellisen paljon spontaaneja kehuja jopa tuntemattomilta! Happy happy... :D


Tajusin muuten kun lakkaukset olivat valmiit että nämähän sopivat mainioasti myös tällä viikolla olleeseen Pride Helsinki tapahtumaan. Eipä tullut käytyä Pride-festivaaleilla, mutta näillä kynsillä olin tietty hengessä mukana! :)


5 kommenttia:

Dimavarien kirjoitti...

Nää on ihan täydelliset kynsilläkin. :D Vielä nätempiä kuin pulloissa. (Ja rupesi jotenkin ihmeesti tekemään mieli maksikoita. :P)

Bambi kirjoitti...

Ompa kyllä herkkulakkaus! Rakastan tuollaista glassflecked koostumusta <3

Teanna kirjoitti...

Oi nää on kivan pirtsakat! Mä tyydyn toistaiseksi vaan ihaileen tällaisia vapaalla kädellä vedettyjä raitoja, sillä en luota lakkauskäteni vakauteen niin paljon, että kokeilisin itse samaa.

Sissi kirjoitti...

Oi nam! Mullekin tuli Pride mieleen :)

E-S kirjoitti...

Dimavarien: Kiitos. Sori vaan, en voinut olla laittamatta paria mansikkakuvaakin, sillä niistä tuli niin.. herkullisia!

Bambi: Kiitoksia. Glassfleck on kyllä mieleinen mullekin. :)

Teanna: Kiitti! Sitähän voi koittaa johonkin sellaiseen "tarkoitukselle rosoiset" lakkaukseen..? Kyllähän näistäkin kynsistä huomaa että rajat ei ole viivasuoria, mutta aina se ei ole haitaksi. :D

Sissi: Kiitoksia!:)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...