27. kesäkuuta 2013

Snowcrystal lakkojen pinkki duetto

Palaanpa taas vähän lähemmäs reaaliaikaa - lakkauksiin, jotka olivat kynsillä tämän viikon alussa.

Aloitteena lakkaukselle toimi Kicksin alepöydästä maanantaina löytämäni Snowcrystalin "luumuvadelmasävy" Vintage Rose, jonka kaveriksi löytyi kokoelmistani jo vanhastaan saman merkin sinishimmerinen Fluorescent Pink. Lisäksi käytin koristeluihin kultaista 3D-koristelukynää (jonka sain Tukkukauneutta -putiikilta kynsimiitissä). Lopputulokseen olin hyvinkin tyytyväinen juhannus-kynsimasistelujeni jälkeen! :)


Näistä tuli ihan jopa sellaiset kynnet että piti aika ajoin vain nostaa kynnet esille ja katsoa että miltäs ne näyttikään! T'ämä kahden värin hyvä yhteentoimivuus sai ajattelemaan että kannattaisi ehdottomasti useamminkin harrastaa tällaisia väripareja, tai miksei vaikka useampaakin väriä. Oikein valittuina ne saattavat korostaa toisinaan positiivisesti ja ehkä jopa näyttää paremmalta yhdessä kuin yksinään.. :)

6 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

"Käymme yhdessä ain', käymme aina rinnakkain..."

Alko soimaan päässä kun näin nämä kynnet. Tosi sopivaparitus siis :D

E-S kirjoitti...

Hah, Bambi, ihanaa että muutkin "oireilee" saamalla biisejä päähänsä! Mullakin soi milloin mitäkin ajankohtaista tai elämään liittyvää, muun muassa jääkiekon MM-kisojen aikaan turhankin usein Popedan Ukkometso vain yhden virkkeen takia... :D

Nanne kirjoitti...

Hyvin sopii värit yhteen :)
Mie ensin katsoin, että keskellä on rivi helmen puolikkaita :D

E-S kirjoitti...

Kiitti Nanne! Kieltämättä siltä ne on hetkittäin näyttänyt omaankin silmään, kuvio kun jäi jopa vähän koholle muusta lakkauksesta.

Vanquish kirjoitti...

Tosi nätit! :)

E-S kirjoitti...

Kiitos, Vanquish :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...