6. kesäkuuta 2013

Huonosti käyttäytyvä Lemonade

Lakkasin vapaapäivälleni kynnet Orlyn Lemonadella, mikä ei ollut mieltä ylentävää puuhaa. Mieleeni tuli jopa taannoinen Papun Orly-runo, joka ainakin tällä kertaa kyllä osui ja upposi! Lakatessa Lemonade kulki aivan omia raiteitaan lirahdellen välillä vaivihkaa kynsinauhoille ja toisaalta taas kuivahtaen kököksi ihan kesken levityksen... Argh! Multa ei herunut yhtään ymmärrystä tällaiselle temppuilulle; viime aikoina käytössä olleet lakkani kun ovat kaikki olleet sen verran parempia laadultaan kuin tämä...


Epäonnistuneen lakkauselämyksen kruunaa tietenkin epäonnistuneet leimaukset, jotka tökkäsin lakkauksiin orastelevassa kiireessä ennen kaupungille lähtöäni, kun treffit kutsuivat. Apurina leimausfiaskossa toimivat Color Clubin You Got Soul-ar sekä agenttimaisesti nimetty leimauslaatta: 30. Loppuvaiheessa onnistuin saamaan huimat kaksi leimakuvioita kokonaisina kynsille mutta ne osuivat oikeaan käden kynsille, eivätkä näin ollen esiinny kuvissa - kai uskotte silti?! ;)

Orly Lemonade - the devil alone..

13 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kivoilta kynnet näyttävät kaikesta huolimatta! Väritkin ihanan kesäiset :) Ja on tuo Lemonade ihanan värinen ainakin;)

E-S kirjoitti...

Kiva kuulla, Anni, kiitoksia. :) Kyllähän nää etenkin kauempaa katsoen näytti ihan hyviltä auringonlaskun väreissään... nää ei vaan kestänyt lähitarkastelua. :D

Vanquish kirjoitti...

Kynsistä tuli silti nätit :) Valkopigmenttisen lakat on kyllä haastavia, mutta niin kauniita :)

Sannu kirjoitti...

Mut on se vaan niin herkku, vaikka onkin itse piru <3.

hopeasusi kirjoitti...

Haha, ihana runo :D Mutta on tuo lakka kyllä niin kaunis, sääli että laatu ei sitten olekaan niin upea. Ehkä pääsisi helpomalla lakatessa valkean päälle?

Papu kirjoitti...

Orlyt on kyllä raivostuttavia (usein), mutta tämä ei ehkä ole ihan täysin Orlyn syytä, sillä kuten tuolla ylempänä jo todettiin, valkopohjaiset lakat tuppaavat olemaan tosi hankalia koostumukseltaan. Kauniit kynnet silti! :)

Xalla kirjoitti...

Minulla on myös tuo Orlyn Lemonade -lakka mutta olen saanut sillä ihan siedettävää jälkeä kolmella kerroksella enkä menettänyt edes pahemmin hermojani =D Ehkä se on positiivinen poikkeustapaus Lemonadeksi, kerrankin noin päin ;)

E-S kirjoitti...

Vanquish: Kiva, jos tykkäät. Juuri noinhan se on valkosävyisten kanssa, mutta jotenkin sitä silti aina odottaa parasta uusista lakoista...

Sannu: Kiva kuulla! :)

hopeasusi: Jos annan enää toista mahdollisuutta tuolle mokomalle niin kerrostelua voisi tietty harkita. Ainut vika on se että jos kaljuja kohtia tahtoo jäädä, niin Lemonadea saa sitten kuitenkin laittaa useamman kerroksen sen valkoisenkin päälle. Että onko sitten kannattavaa vai ei..?

Papu: Kiitti! Juu, lieko OPI:n Gargantuan Green Grapessa ollut samat määrät valkopigmenttiä sillä muun muassa se ei myöskään osannut käyttäytyä - noiden kanssa on vain koitettava elää (tai hankkiutua niistä eroon).

Xalla: Onkohan sulla paremmin käyttäytyvä Lemonade vai ylipäänsä vain parempi sietokyky hankalille lakoille.. ;)

Sissi kirjoitti...

Kaunis ja katala! Moni on sanonut samaa joten pysyttelen kaukana tuosta vaikka väri onkin ihana:)

E-S kirjoitti...

Hyvä valinta, Sissi. Mä en tainnut olla lukenut tarpeeksi käyttökokemuksia, kun tän joskus talven pakkasilla kotiutin...

Bambi kirjoitti...

Mä luulen, että hyvin levittyvää vaaleankeltaista cremeä ei varmaan ole olemassakaan!

Kaikesta kurjuudesta huolimatta nää kynnet kyllä miellyttävät mun sinää :)

Bambi kirjoitti...

Tarkoitin siis silmää, en sinää :D

E-S kirjoitti...

Hauska kuulla, Bambi!

Mä oon suorastaan ilmeissäni että nää kynnet kirvoitti näinkin paljon positiivisia kommentteja - enpä olisi uskonut, kun olin itse jokseenkin pettynyt..

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...