20. kesäkuuta 2013

Uusimpia lakkoja

Juhannuslakkausten ollessa vielä kesken teon voisin esitellä nyt pitkästä aikaa ostoksia, joita on taas kertynyt ihan kiva liuta. Enemmän mulla on tainnut taas tulla ostettua kuin myytyä, mutta sellaista tää mun touhu nyt vain taitaa olla... :)

OPI: Pirouette My Whistle, China Glaze: Too Yacht To Handle ja That's Shore Bright.
Pirouette My Whistle oli ollut toivelistallani jo pitkään. Se oli helppo ottaa kaveriksi, kun päädyin tilaamaan Ebaysta China Glaze Sunsational -kokoelmasta aluksi vain harkitut ja maltilliset Too Yacht To Handlen sekä That's Shore Brightin.

KBShimmer: It's Razz.ical, Grayscale, Clearly On Top topcoat ja Cult Nails: Let's Get Dirty.
KBShimmerin kesäkokoelmasta tilasin Harlow &co:lta It's Razz-icalin, Grayscalen ja pikakuivattavan päällyslakan sekä palan painikkeeksi vielä minulle ihkauutta merkkiä Cult Nailsia, jonka lakan nimi on Let's Get Dirty.

A-England: Sleeping Palace ja Rose Bower.
Cesarsshopin avoimien ovien päivällä kävin varta vasten hakeamassa uusia ja ihania A-Englandin Burne Jones-sarjan holoja. Ykkösvalintani olivat nuo kuvan Sleeping Palace ja Rose Bower, jotka silloin ainoastaan ostinkin, mutta tällä hetkellä sarjan 2 muutakin on jo matkalla luokseni... :D

ChG: Bottoms Up, Highlight Of My Summer, Essie: Naughty Nautical ja Meet Me At The Altar, OPI: A Definite Moust Have, ChG: Are You Jelly? ja You Drive Me Coconuts.
Saatuani jo ensimmäiset tilaamani 2 China Glazen Sunsational-lakkaa minua poltteli vielä saada muutama muukin sekä kokeilla noita jellyjä (jotka on nyt jo kynsillä olleetkin). No, siinä samalla sitten lievitin tuskaani myös OPI:n Minnie- sekä Essien Summer- ja Bridal-kokoelmien suhteen valiten niistä samaan tilaukseen mukaan vielä tuollaiset "yhdet välttämättömimmät."

Golden Rose Jolly Jewels: 109, 101, 123 ja 122.
Poikkesin tänään Seppälässä todetakseni sieltä löytyvän ensi kertaa minun nähteni näitä kuvassa näkyviä uudempia Jolly Jewelsejä. Ostin ilman mitään mutinoita 4 - eikös se nyt ollut ihan sallittuakin, kun mullahan alkoi sentään tänään kesäloma!!! :D

4 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Läääh, mitä ostoksia <3 Hauskaa lomaa! Toivottavasti nähdään jossain vaiheessa :)

Jenni kirjoitti...

http://i-dont-think-twice-i-just-do.blogspot.fi/2013/06/haaste-11-kysymysta.html

Sinulle on haaste mun blogissa ja hyvää juhannusta samalla. :)

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Voi apua mitä ostoksia!

Kerrohan heti kokemuksia Cult Nailsin lakasta, itsekin niitä katselin ja ajattelin laittaa tilaukseen ;)

E-S kirjoitti...

Sissi: Kiitoksia! Ehdottomasti - josko vaikka Tiksin terassit kutsuisivat joku kaunis päivä? ;)

Jenni: Kiitoksia, nyt kun tätä aikaa piisaa niin varmaan jopa tartun haasteeseen lähipäivinä.

Riikka: Pyyntösi on huomioitu, mutta voi olla että se saa vielä tovin odottaa käyttöön pääsyä, sillä jos nyt tulee aurinkoisia päiviä niinkuin on luvattu niin ei välttämättä tee mieli tarttua harmahtavaan sävyyn vielä. Katsotaan siis. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...