2. kesäkuuta 2013

Ristiäiskynnet

Onpas ollut mukava viikonloppu! Helteet ilahduttavat mua aina suuresti ja lisäksi meillä oli tänään siskon tytön ristiäiset. Perjantai-iltana minä vain meinasin uhkaavasti sairastua, kun kurkku oli kipeä ja yhtäkkiä piti vetäistä parikin pitkähihaista päälle, vaikka en yleensä palele helposti. Mua meinasi aivan suututtaa totaalisesti tämä sairastumisajankohta, mun vuodessa kun olisi satapäin tyhjänpäiväisempiäkin ajankohtia sairastella... Mutta loppujen lopuksi flunssa ei kuitenkaan iskenytkään ainakaan kovin täysillä, vaikka mun kurkku on ollut aamuisin kipeä ja muutama aivastuskin on singonnut ilmoille. Hyvä näin, sillä mua olisi jäänyt kaivelemaan todella pahasti, jos näin uniikki tilaisuus sylikummitella ihanaa tyttöstä olisi pitänyt skipata typerän sairastelun vuoksi.

Noh, entäs ne kynnet sitten? Juhlaviikonlopulle piti ehdottomasti tehdä jotain eleganttia:


Tein valkoiset kärjet rohkeasti käyttäen tippitarroja - rohkeasti siksi että edellinen kerta tippitarrojen kanssa tuotti todella ruman lopputuloksen. Tällä kertaa menestyin huomattavasti paremmin. Nyt aluslakka, 1 kerros Essien Beam Upia, sai kuivua rauhassa pari tuntia, eikä aluslakka kärsinyt näin ollen tarroista lainkaan. Kärjet lakkasin parilla kerroksella BK Deluxen valkoista (sävy-nro 03), ja onnistuin riuhtaista tippitarrat pois niin että linja jäi siistiksi. Hyvä minä! Kukkakiemura-leimat on tehty China Glazen Passionilla B23 -leimauslaatasta. Tuo B23 -laatta on saatu Adeninalta toukokuun alun miitissä.


Sain loihdittua kynsilleni kummitytön kastejuhlaan itseni edellyttämää juhlaeleganssia. Täytyy silti tunnustaa että oikean käden 2 kynttä meni pieleen siten että leimat eivät osuneet kynnen laidalle, vaan keskelle ja väärään reunaan. Vasurin peukkua puolestani sudin puolivahingossa yhdellä hilelakalla, ja se meni pilalle. Nuo kolme onnetonta kynttä putsasin vielä ristiäisaamuna, ja ehdin tehdä niille uudet, onnistuneet ranskiskärjet, mutta leimoja en enää ehtinyt... Laitoin sitten autossa ajomatkan aikana näille 3 kynnelle muutaman pilkun vielä Orlyn Too Fabista, jossa oli sopivasti glitteritä näihin kynsiin. Niin nekin kynnet sulautuivat paremmin leimattujen joukkoon, mutta en viitsinyt kuvata niitä kuitenkaan.

Kuvista jäi puuttumaan Essien Beam Up -lakka, jota siis käytin aluslakkana, mutta täytyy nyt ehdottomasti antaa erityismaininta sille. Oon joskus epäillyt että sitä ei voisi käyttää meikäläisen kellertävillä kynsillä tämäntyylisissä lakkauksissa, mutta nyt tajusin että kylläpäs voi, ja yksi kerros riitti mainiosti!

14 kommenttia:

June kirjoitti...

Onpas elegantti ranskis! Kohta munkin pitää varmaan tilata Chinan romantique lakkoja kun ne näyttää niin hyviltä leimauksissa :) Hyvä että flunssa ei sulle kunnolla iskenyt, itse taas sairastuin sopivasti niin että flunssaa riittää varmasti vielä pääsykokeisiin.. :P

Lunalii kirjoitti...

Tosi kauniit! Ranskikset on kyllä eri muodoissaan aina niin ihania ja niitä tulee itse ainakin tehtyä ihan liian harvoin :) Onneksi sentään näkee toisten kynsillä :D
Ootko muuten jo käynyt mun arvontaan osallistumassa? ;)

Sissi kirjoitti...

Nätit on ja hyvin teemaan sopivat juhlakynnet:)

eekku kirjoitti...

kauniit

E-S kirjoitti...

June: Kiitos! Kyllä ainakin joku lakka Romantique-sarjasta kannattaa ehdottomasti hommata. Toivottavasti jaksat flunssasta huolimatta pakertaa pääsykokeissa, milloinkas ne ovat?

Lunalii: Kiitoksia! Arvonnat on mahtavia, kiitos muistutuksesta; mulla jää joskus vain sen takia välistä osallistumiset että ajattelen aina postauksen nähdessäni että teen joskus hyvän ajan kanssa omaan blogiin mainoksen ja mietin muuta kommenttisisältöä, ja sitten se jääkin roikkumaan ilmoille vain hyvänä aikeena. Yritän koittaa vielä ehtiä! ;)

Sissi: Kiitän! :)

Eekku: Kiitokset myös sinulle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Yllättäjälakoille kunnia! Parhaita ovat juuri ne, joita epäilee. Ja sitten ne paljastuu ihaniksi :D

Kaisa kirjoitti...

Oih! <3

E-S kirjoitti...

Anonyymi: Jeps, ja Beam oli juurikin sellainen, vaikka ei se huono ollut aiemminkaan, en vain uskonut että se voisi toimia hyvin ranskiksessa...

Kaisa: Nii-in.. Kiitos! :)

Bambi kirjoitti...

Ompa ihana lakkaus, ehdottomasti sopivat ristiäisiin!

E-S kirjoitti...

Kiitti, Bambi. :)

Vanquish kirjoitti...

Nämä on kyllä kauniit ja elegantit! Ihanasti glitteriä koristeiden koristeena :)

E-S kirjoitti...

Kiitoksia, Vanquish. :)

Enail kirjoitti...

Todella kaunis ranskis! Tosi siististi olet saanut nuo kärjet laitettua ja korsitelut on kauniit.

E-S kirjoitti...

Kiitti Enail! Tykkäsin näistä kynsistä kovin, joten ilahduttaa tosi paljon että muutkin pitävät niitä onnistuneina. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...