25. kesäkuuta 2013

Zoya: Vespa

Olinhan mulla loppujen lopuksi paljonkin tuota juhannusohjelmaa... ehdin nimittäin tehdä aika monet erilaiset lakkaukset. :) Juhannuspäivän iltana kynsille tulikin hiekkaisaa nurmikkoa, kun käyttölakaksi valikoitui Zoyan Vespa:


Lakkaaminen tällä oli oikein miellyttävä kokemus, tätä oli aivan unelma levittää ja katsoa kuinka kauniisti se leviää kynnelle. Peittävyys vaatii minimissään 2 kerrosta, itse lakkasin mieluusti 3 kerrosta (kun oli niin mukavaakin). Vespan värisaturaatio on aika vaatimaton, mutta tämä haalea ja harmahtava vihreä on silti ihan nätti sävy ja tietynlaiseen mielentilaan hyvinkin sopiva. Ja onhan siinä seassa myös kosolti hopeista pikkuglitteriä, joka antaa potkua tähän sävyyn.


Näissä viihdyin jopa pari yötä - ¡Óle! :D

8 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Tämä on tosi nätti, vaikkei kyllä varmaan mun värini. Zoya on onnistunut mahtavasti noissa tekstuurilakoissaan - ne on niin hienoja ja koostumukseltaan ihan loistavia ♥

E-S kirjoitti...

Oon kyllä samaa mieltä, Papu, vaikka tämä nyt olikin vasta mun eka Zoyan tekstuurilakkakokeiluni. Pixie Dusteja ottaisin ilolla kokeiluun enemmänkin, mutta Helmeristä kurkkii vuoroaan odotellen enää ainoastaan Stevie... :)

Enail kirjoitti...

Tuo on kyllä todella kaunis väri vaikka on tavallaan vähän vaatimaton, kuitenkin tuo glitter ja tekstuuri pitää huolen siitä että se on kuitenkin mielenkiintoinen :)

E-S kirjoitti...

Niinpä, Enail, vaikka tää Vespa nätti onkin ja mainio laadultaan, niin en oo täysin varma vielä että pidänkö tätä kuitenkaan kokoelmassani vai en...

Shiny kirjoitti...

Vespa on kyllä aivan ihana :)
Mun mielestä noissa kesän PixieDusteissa on vielä parempi laatu kuin tässä. Ne on vähän peittävämpiä... :)

E-S kirjoitti...

Shiny, varmasti, sunkin viime postauksen perusteella niissä on on hyvinkin kirkkaita sävyjä, joista tällä hetkellä punainen ja oranssi houkuttelis varsinkin...

Xalla kirjoitti...

Tämä on mielestäni niin nätti lakka, ihailen aina sitä kuvista :) En omista yhtään Zoyaa mutta kovasti haluaisin kokeilla juurikin noita Pixie Dust -lakkoja, ne näyttävät todella hyviltä. Taitavat olla samantyylisiä kuin OPI:n liquid sand lakat?

E-S kirjoitti...

Xalla, hyvin samanlaisia mun kokemusten perusteella; ihania ja laadukkaita lakkoja kaikki, tää Zoyan Vespa vaan vähän hennompi värinsä puolesta. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...