7. kesäkuuta 2013

KBShimmer: It's Razz-ical

Mä oon vähän hidas usein asiassa jos toisessakin, mutta joskus sitä yllättää itse itsensäkin. KBShimmerin 9 lakan kesäkokoelma tuli myyntiin nyt vasta kesäkuun 1. päivä ja jo nyt mulla on kynsilläni kokoelmaan kuuluva It's Razz-ical!! Tietysti suurena osatekijänä tässä hommassa on monen muunkin tahon nopeus kuin vain minun mutta ei sitä silti voi kiistää: olin nopea! :)


Lakka on väriltään kylmään taittava tumma vadelma, johon on sekoitettu pientä eriväristä glitteriä. Sävy on todella herkullisen mehukas, enkä äkkiseltään muista että mulla olisi ollut mitään tämäntapaistakaan aiemmin kynsillä!

KBShimmer - It's Razz-ical.
It's Razz-icalia on kynsillä 3 kerrosta (+ päällä Seche Vite) ja tällä kertaa levittyvyys oli huomattavasti parempi kuin viime postauksen Lemonadella, mutta väittäisin että KBShimmerillä on kyllä paremmin levittyviäkin lakkoja kuin tämä. Tätä lakkaa joutunee vielä jossain vaiheessa myöhemmin ohentamaan...

Tässä eilispäivän lakkapostit:

Thanks Harlow&co - superfast delivery and great service once again. :)

8 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Oooooooo <3 Tuskin maltan odottaa, että saan oman kappaleeni hyppysiini :)

Papu kirjoitti...

Ihana! IHANAIHANAIHANA! Sama kuin yllä: tuskin maltan odottaa omaani :D

E-S kirjoitti...

Hehee... tässä oli vähän siis myös odotuksen nostatusta. ;) Mutta muutama päivä hurahtaa äkkiä ja pian pääsette testailemaan omianne!

eekku kirjoitti...

ihania lakkoja

Annie kirjoitti...

Oi, tää on kyllä niin ihana! Ja itseasiassa oikeestaan ainut noista KBShimmerin kesäkokoelman lakoista, jonka ihan välttämättä haluaisin.. Mut yhtä lakkaa ei oikeen viiti lähtee tilaamaan. :D

E-S kirjoitti...

eekku: Toden totta!

Annie: Tuota kesäkokoelmaa tulee varmasti vielä muutamatkin täytöt Harlowin hyllylle, niin jos vielä oot joskus myöhemmin kyseisen lakan tarpeessa niin sit vaan johonkin kimppatilaukseen mukaan, eikö..?

Dimavarien kirjoitti...

Ihanan herkullinen väri tässä. ^^ Ja glitter tuo kivaa syvyyttä.

E-S kirjoitti...

Dimavarien: näin on! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...