1. maaliskuuta 2016

Merenneidon kynnet

Sain eiliseen blogipostaukseeni niin kivan toiveen ostoksissani nähdystä lakasta, jota haluttiin nähdä kynsilläni, että tartuin toivottuun lakkaputeliin samantien. Lisäksi tartuin myös toiseen nimenomaan itseäni houkutelleeseen uutukaislakkaan ja tein näistä kahdesta kynsille hyvin merenneitomaisen yhdistelmän.


Pyydetty toivelakka oli Barry M -merkin Pacific, jonka kotiutin alkuvuodesta Asosilta erään vaatetilauksen ohessa. Pacific on metallinen duochrome eli eri värisävyjä eri valokulmissa heijasteleva lakka, joka tässä tapauksessa shiftailee turkoosista siniseen. Lakkasin ohuesti ja 3 kerrosta oli mielestäni tarpeen peittävyyden saavuttamiseksi, muutoin tapaus oli ihan helppo lakattava.


Glitter-lakka päällimmäisenä on China Glazen upea Moonlight The Night. Huh huh mikä ihanuus! En ollut tätä ennen pitkään aikaan hankkinut yhtään China Glazen lakkoja, sillä ne eivät ole liiemmin herättäneet kiinnostustani. Mutta tämä kaunokainen herätti kyllä kiinnostusta ja ihastusta enemmänkin - todella onnistunut glitter-kaunokki! Nämä kynnet lakkailtuani olen ehtinyt jo visioida hieman seuraavia merenneitokynsiä, joissa aion käyttää samaista Moonlight the Nightia. :)

Loppuun vielä kuva pelkästä Barry M:n Pacificistä, joka tahtoi minun epäkaarevilla kynsilläni näyttäytyä enimmäkseen turkoosina:


9 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Onpas kyllä upea glitterlakka pitkästä aikaa Chinalta! Sopii upeasti tähän merenneitolakkaukseen :)

Neilikka kirjoitti...

Voi miten ihanaa, että lakkasit tällä heti! Pacific on kyllä upea lakka ja tuo glitter sopii tosi hyvin sen kanssa :)

eekku kirjoitti...

Nätit

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Eri kaunis yhdistelmä!

Nanne kirjoitti...

Upea lakkaus! Todella hyvin sopii nämä lakat yhteen, merenneito ♡

Fani kirjoitti...

Oi vitsi miten nätit. :)

Tintti kirjoitti...

Onpa eri kiva toi CG:n glitter! Ihanasti oot koristellut sillä tämän lakkauksen :).

Enail kirjoitti...

Ihana lakkayhdistelmä :)

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Kiitos kaunis! :)
Neilikka: Kiva että huomasit tapahtuneen. Mä niin ilahduin toiveesta, ja toisaalta ajatellin myös että tällä yksinäisellä Barry M -paralla on muutoin vaara hautautua Helmerin perälle pitkäksikin aikaan.. Kiitti ehdotuksesta siis, sekä kehuista myös! :))

eekku: Kiitos!
Sole/nailOxtail: Thanks!
Nanne: Oi kiitos kommentista! :))
Fani: Kiva kuulla, kiitti!
Tintti: Kiva että tykkäät - kiitos paljon!
Enail: :))

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...