17. maaliskuuta 2016

Ulkona vihertää jo ...jos on vihertävää kynsilakkaa

Mulla taisi eilen olla elämäni ensimmäinen Yves Rocher merkin lakka kyseessä, ja se ei suinkaan ollut pettymys. Merkki ilmeisimmin sulkee paraikaa melkein kaikki Suomen liikkeensä ja erään myymälän loppuunmyynnin alennuksista kahmaisin matkaani runsaasta lakkavalikoimasta äkkiseltään mielenkiintoisimman sävyn, joka on nimeltään Vert givré.


Vert givréä on kynsilläni 2 helppoa kerrosta ja jopa yksi olisi riittänyt. Mintunvihreässä lakkapohjassa on jonkin verran hopeaglitteriä ja lakka kuivuu tekstuuripintaiseksi. Tykästyin tähän yllättävän paljon, koska tunnustettakoon että odotin ennakkoon vähän epäkiinnostavalta lakkavalmistajalta jotain vaikeasti leviteltävää tai ainakin rumaksi kuivuvaa tapausta, mutta tämä hälvensi pelkoni. Ja vähintään virkistävä mintun väri tekee tästä lakasta suorastaan herkullisen. Harmi että lakkaustuokion päätteeksi onnistuin sipaisemaan aukinaisen lakkapullon lennokkaasti lattialle. Siinä lensi osa hyvästä tavarasta laminaatille ja tippa jopa patteriin asti... Onneksi sain korjattua nopeasti vahingot, ja lakkapulloonkin näytti jäävän vielä ehkä puolet sisällöstä.


Näissä kynsissä kävin tekemässä kevään ensimmäisen lenkin vakioreitilläni joen vierustalla. Reitillä oli ilokseni jo paljon sulaa maata, mutta hieman myös jäätikköä ja lätällöä tuli vastaani. Mun vauhtikestävyys ei talven jälkeen ollut terässä ja siksikin otin hyvällä omatunnolla parit luonto- ja kynsikuvat matkan varrella. Mutta kyllä mä sitten myös pistelin hölkötellen vähintään toista kilometriä putkeen, ja loppumatkasta meno ei enää tuntunut pahaltakaan. Eli kyllä tästä ehkä vielä lenkkikesä tulee!

Toivottavasti jo pian saadaan jotain muutakin vihreää reitin varrelle kun meikäläisen kynnet. ;)

7 kommenttia:

Enail kirjoitti...

On kyllä kaunis lakka :)

Nanne kirjoitti...

Näyttää nätiltä lakalta ^.^

eekku kirjoitti...

Kivat kynnet

Anni kirjoitti...

Minttutekstuuri!!!!! Mä tarvitsen myös, heti.

Tintti kirjoitti...

Onpa kivan värinen lakka ja vielä tekstuuripinnalla! Ihanat kynnet :).

E-S kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista kaikki. :)
Ja Anni, sä tulit kyllä mintusta lakasta mieleen - kyllä tällainen pitäisi sullakin olla!

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Onpas ihana lakka (:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...