6. maaliskuuta 2016

Merenneidosta ihanasti riikinkukoksi ♡

Edellisen postauksen lakkaukset olivat kyllä kivat mutta en malttanut viihtyä niissä kauan sillä poikkeuksellisesti päässäni muhi lakkausidea, joka halusi tulla heti toteutetuksi. Inspiraationa lakkaukselle toimi sykähdyttävä China Glazen Moonlight The Night, jolla vastikään tavoittelin merenneitokynsiä mutta nyt olikin mielessäni vielä entistä merenneitomaisempi lakkausvisio.


Lakkauksessa alinna on liukuvärjäys 4 eri Kester Black -lakalla, joiden värien huomasin muodostavan upean merellisen turkoosin ja sinisen kvartetin. Nuo merelliset Kester Black -lakat ovat nimeltään Blue Raspberry, NOW, Laguna ja Alimony.

Liukuvärjäyksen päälle lakkasin koko kynnen alalle kevyesti China Glazen Moonlight The Nightiä, jonka läpinäkyvät, eiväriset glitterit kuvastavat merenneitokynsissä merenneidon pyrstön kimaltelevia suomuja. Aloin vasta tässä vaiheessa etsiö leimauslaatoista sopivaa leimakuviota ja täytyy todeta että mitään merenneidon suomukuvioita ei laatoistani löytynyt, joten tässä vaiheessa hyppäsin "riikinkukkoraiteelle". Mustalla Golden Rosen Rich Color 35:lla leimatut kuviot löytyvät MoYou London Tropical 05 -laatasta.


Jos tuulet olisivat puhaltaneet väärästä suunnasta olisin saattanut hikeentyä siitä ettei leimauslaatoistani löytynyt ajatukseeni täydellisesti sopivaa kuvioita. Alkuperäisesti merenneitonäkemyksestä poikkesin kuitenkin täysin kivuttomasti vähän sivuun, sillä itse asiassa oon aina tykännyt kovasti riikinkukko-aiheisista kynsistä ja värimaailmahan molemmissa teemoissa on jokseenkin sama. :) 


Silloin tällöin harvoin kynsilleni syntyy lakkaus, jonka tekeminen on alusta loppuun harmonisen mukavaa sekä kaiken lisäksi lopputulos ilahduttaa kovasti. Nyt on juuri sellaiset kynnet!

 Moonlight the Night

7 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Upeat

Sissi kirjoitti...

Tykkään! On just mun mieleiset värit ja koristelut, tosi kivat <3

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihanat! <3

Enail kirjoitti...

Todella kaunis kokonaisuus :)

Fani kirjoitti...

Nyt on todella kauniit ja tykkään ihan hulluna! :3

Nanne kirjoitti...

Älyttömän nätit lakkaukset ♥

E-S kirjoitti...

Kiitoksia eekku, Sissi, Katarooma, Enail, Fani ja Nanne! <3 Mukava kuulla että tykkäsitte, kun itsekin olin niin mielissäni näistä lakkauksista. :))

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...