13. maaliskuuta 2016

Kultaisia hetkiä kynsienlakkauksessa

Lakkojen swatchailu jatkui tänään yövuorojen päätteeksi, ja nyt innostuin laittamaan vertailun alle keskenään samankaltaisia kultaisia lakkoja. KBShimmerin Foiled ja Cirquen Reflektor ovat keskenään lähestulkoon identtisiä lakkoja, mutta kolmantena kokeilemani ILNP:n Clockwork poikkeaa näistä kahdesta hieman glitter-koostumuksellaan.

KBShimmer: Foiled

KBShimmerin 2015 kesäkokoelman useammasta samanvärisestä flakie-glitter-lakasta Foiled edusti hienojakosinta koostumusta ja hommasin sen ainoana itselleni. Lakkasin sillä ensimmäisen kerran vasta nyt ja oli kyllä nautinnollinen elämys. Kiitettävä määrä helposti levittäytyvää glitter-materiaalia levittyy kuin itsestään ja kynsilläni on kuvassa 2 kerrosta. Ajattelin heti että tästä voisi tulla mun niin sanottu "turvalakka" jollaista mulla ei ikinä aiemmin ole ollut. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja helppo lakata! Jatkanko vielä ylistystä? ;-D

ILNP: Reflektor

Cirque julkaisi 3 lakkaa kokoelmassa Holiday 2015, joista minä hommasin pari. Näistä Reflektor on käytännössä dupe postauksessa aiemmin nähdylle KBShimmerin lakalle. Muistelen kyllä tajunneeni samanlaisuuden jo Reflektoria tilatessani, mutta koska olen vähän kahjo lakkojen kanssa ja lakkojen Limited Edition -leimakin säväytti minua niin lakka oli pakko ostaa. Reflektor levittyi vaivattomasti ja glitteriä tuli mielestäni vielä enemmän sutiin kuin Foiledissa, joten kuvassa kynsillä Reflektoria vain 1 kerros. 

ILNP: Clockwork

ILNP:n syksyn 2015 kokoelmasta mua ihastutti Clockwork, jossa löytyy samaa pientä kultaista glitter-flakietä kuin yllä olevissa KBShimmerin ja Cirquenkin lakoissa. Clockwork on kuitenkin hieman pronssisempi sävyltään ja glitteriä löytyy myös pienempää koko. Kynsillä on 2 kerrosta ja tämäkin lakka oli helppo levitellä, mutta verrattuna edelliseen lakkamassa tuntui tulevan hitusen raskaampana kynnelle eli tuntui kuin lopputulos ei olisi jäänyt yhtä litteäksi kuin aiemmissa verrokeissaan.

Nämä kaikki kolme lakkaa ovat minusta super-ihania, mutta KBShimmer ihastutti tällä kertaa eniten. Tämä postaus jää nyt tähän, mutta aloin miettimään tehdessäni miten olisin voinut ottaa postaukseen vaikka muutkin kultaiset lakkani - nyt kun teemana oli kulta. Ehkä toinen kerta sitten..? "Kulta kultasein.."

3 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Vau mitä upeuksia! ♥♥ Multa ei löydy mitään vastaavaa, haa, puutteita kokoelmassa siis! Pitääkin muistaa metsästää jokin tämän tyylinen kaunotar <3

E-S kirjoitti...

Nena Sofia: Kiitokset kommentista!:) Kiva jos sait tästä inspistä. Tällaisia ihanuuksia löytyy varmasti paljon muiltakin merkeiltä, mutta nämä on myös hyviä vaihtoehtoja. Suosittelen KBShimmeriä. ;)

Enail kirjoitti...

Voi mitä kaunottaria :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...