24. maaliskuuta 2016

Bachelor's Button leimoilla ja shimmer-kuorrutuksella

Nyt tuli vähän sellaiset kynnet että en ole varma tykätäkö vaiko eikö... Pohjasävy jäi mielestäni vähän turhan vaaleaksi pelkästään valkoisille leimoille ja lopputulos on kauempaa katsottuna jotenkin valju, vaikka ei kai nämä kynnet periaatteessa rumatkaan ole.


Lakkaus alkoi kauniilla F.U.N Lacquer Bachelor's Buttonilla, joka on tuore hankintani merkin uusimmasta kevätjulkaisusta. Bachelor's Button peittää kahdella kerroksella mutta lakkasin kuitenkin varmemmaksi vakuudeksi kolme. Seuraavaksi leimailin melkein koko kynnen peittäviä kukkakuvioita MoYou Londonin Pro xl 06 laatasta Color Clubin valkoisenharmaalla Silver Lakella. Tämä leimauslaatta sattui lojumaan pöydälläni vielä edellisten lakkausten jäljiltä ja siitä syystä tartuin siihen. Aika laiskaa sanoisin, mutta kuvio oli passeli ja jätti onneksi edes hieman näkösälle F.U.N:in kaunista lakkaa.


Lakkaus sai leimauksen jälkeen shimmer-kuorrutuksen Golden Rose Paris 312 lakalla. Viimeistelin lopputuloksen Essien Matte About Youlla Golden Rosen vaaleanpunainen shimmer näyttäytyy kynnellä aina tietyssä valon kulmassa eli kyllä se hieman pilkistelee sinisenturkoosista pohjaväristä vaikkei kuvissa ehkä näy.


Näin Kiirastorstaina toivottelen hyvää Pääsiäistä! Eipä sitä yleensä tule mitenkään vietettyä mutta onhan ainakin reilut vapaapäivät - ellei satu olemaan töissä kuten allekirjoittanut. ;)

9 kommenttia:

Milba kirjoitti...

Onpas nätti funi! :) Ja on kyl muutenki sievät kynnet!

Nanne kirjoitti...

Nättimykset ^.^
Hyvää pääsiäistä töistä huolimatta ;D

Belegwen kirjoitti...

On kyllä tosi nätti tuo funi! :3

Tintti kirjoitti...

Ihana Funi ja kivat leimaukset :)!

Kaisa kirjoitti...

Hyvin sievät <3

Enail kirjoitti...

Nätit :)

E-S kirjoitti...

Kaunis kiitos teille kaikille kommentin jättäneille! <3

Nena Sofia kirjoitti...

Mun mielestä nää on kyllä kerrassaan upeat! Ei mitenkään valjut :)

E-S kirjoitti...

Kiitos paljon, Nena Sofia!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...