29. helmikuuta 2016

Tammi-helmi-ostokset

Perinteinen ostospostaus tammikuulta jäi lomamatkani takia tekemättä, ja ajattelin sittemmin että laitetaanpa tällä kertaa tammi- ja helmikuun ostokset samaan kasaaan. Jos ajatuksenani olisi vaikkapa puolittaa kaikkien aikojen villein lakanostovauhtini niin silloinhan esittelen about saman määrän lakkoja kahdelta kuukaudelta kuin hulluimpina kuukausina yhdeltä kuukaudelta, eikö? ;)


Essien Life Of The Party on yksi kuudesta Retro Revival -kokoelman lakasta, joka mulla nyt tuli hommattua vähän niinkuin keräilymielessä. Kyseinen julkaisu ei ollut mielestäni erityisen raflaava, mutta valkkasin sielä nyt sitten yhden värin sillä perusteella että se mätsää mieheni uudehkoon autoon... Syy sekin oli, mutta lakka ei liiemmin silti onnistunut säväyttämään. OPI:n Hello Kitty -kokoelmasta hommasin Never Have Too Mani Friendsin ja Starry-Eyed For Dear Danielin.


KBShimmerin uusimmasta Birthstone -kokoelmasta tilasin 3 kaunokaista: Black Pearl, Garnet ja Ruby sekä yhden vanhemman mua jo pidemmän aikaan houkutelleen lakan Talk Qwerty To Me. En ole vielä ehtinyt näillä lakkaillakaan ja olen silti jo alkanut haikailla saman kokoelman kirkkaampien ja keväisempien värien perään.


Glam Polishin River Deep, Mountain High saapui joskus alkuvuodesta mulle jälkitoimituksena Hypnotic Polishilta; koska olivat ylimyyneet lakkaa varastomäärään nähden. F.U.N Lacquerin ihanuudet Green Foliage, Moonlight Nocturne ja Prima Donna (H) tilasin merkiltä itseltään Singaporesta. Picture Polishin Forget Me Not on puuttunut kokoelmistani liian kauan ja tämä tuli ylemmän kuvan KBShimujen kanssa Harlowandcolta.


L'Oréalin Nude Demoisellen ja Vert Absynthen sain Suvilta joka oli saanut ne Suomen L'Oréalilta. OPI:n New Orleans -kevätjulkaisusta tilasin itselleni vihreän I'm Sooo Swamped! ja shimmerisen pastelliliilan Show Us Your Tips! Kyseisessä OPI-kokoelmasta julkaistiin myös jokin marjaisan violetti sävykin joka mua houkutteli, mutta päädyin silti hieman vastaavaan mutta jo vanhempaan The Berry Thought Of You -lakkaan. Samaan tilaukseen päätyi myös pitkästä aikaa yksi China Glaze nimeltään Moonlight The Night, joka vaikuttaa toistaiseksi lupaavalta.

13 kommenttia:

Neilikka kirjoitti...

Ihania kynsilakkoja! Musta olisi hauskaa nähdä sun kynsillä tuo Barry M Pacific. Se on kaunis lakka ja tykkään sen koostumuksesta :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Melkosia namuja!

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Oi mä lakkoja ♥ Mä pyörittelin noita Lorealin lakkoja käsissäni jo, mut en ostanu ainuttakaan koska niistä ei oikein löytynyt kuvia netistä.

Sissi kirjoitti...

Kauniita lakkoja ja vallan maltillinen määrä:)

Fani kirjoitti...

Siinä on monta ihanaa. :) Hyvä saldo 2kk lakoiksi. :)

Nanne kirjoitti...

Oih, ihania uutukaisia ♥

Charming Nails kirjoitti...

Ihania ostoksia, löytyy pari lakkaa jotka kelpaisivat mullekin :)

eekku kirjoitti...

Ihania

Tintti kirjoitti...

Maltillinen kahden kuukauden lakkasaldo ja aivan ihania lakkoja oot hankkinut! Näistä niin moni kelpais mullekin, tosin onneksi osa näistä onkin jo hankittu :).

E-S kirjoitti...

Neilikka: Kiitos kivasta toiveesta, se pisti heti vipinää mun lakkailuihin. :) Kävin myös kurkkailemassa oletko kenties postaillut samasta lakasta, mutta en ainakaan löytänyt.. Sullakin siis löytyy Pacific?
Katarooma: Eikös! ;-P
Tinkerbell: Mullekin ne tulivat aika yllättäen vastaan, ja sain nuo pari L'oréalia lahjaksi. Vaikuttaa ihan hyviltä kyllä - joskin lakkailin vasta ranskista tuolla vaaleammalla.

Sissi & Fani: Kiitos noteerauksesta. :D
Nanne: Jep! :))
Charming Nails: Heh heh, kiitos, ihan kaikki eivät kelpaisi siis.. ;) Mitkä sua houkuttelisivat?
eekku: Kyllä!=)
Tintti: Kiitoksia!

Enail kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia :)

Neilikka kirjoitti...

Mulla ei ole Pasificia, mutta on saman kokoelman Mediterranean, mutta tykkään kokoelman kaikista lakoista :)

E-S kirjoitti...

Enail: Jep ;)
Neilikka: Alright! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...