20. helmikuuta 2016

Vihreät leimatut kynnet (vesimarmorointilaatasta taas)

Lakkailuni jatkuivat tällä viikolla uuden Bundle Monster 210 -vesimarmorointilaatan kanssa ja tällä kertaa mentiin vihertävissä sävyissä. 


Halusin pitkästä aikaa käyttää China Glazen 2009 julkaistuja Romantique -kokoelman lakkoja, joita olen tullut hankkineeksi useammankin nimenomaan leimailuun mutta lakkapaljoudessani ne ovat jääneet vähälle käytölle. Nyt leimauslakaksi pääsi metallinen turkoosi nimeltään Adore. Alempi vaaleanvihreä lakka on Essencen L.O.L. Tuo keväisen kirkas vihreä sävy vaati kolme ohutta kerrosta päittääkseen siisristi, mutta osasimpas kerrankin levittää nätisti Essencen lakan, sillä olen saanut kyseisen merkin cremet kerran jos toisenkin kuplimaan kynsillä ehkä liian paksujen kerrosten takia...


Kynsistä tuli muuten kivannäköiset, mutta kieltämättä tuntui että nämä hieman riitelivät mun murretun oranssin ynnä muiden vaatesävyjen kanssa... Palataanpa siis vihreisiin lähempänä kesää; kesävaatteissa kun mulla löytyy neon-keltaista ja vihreääkin toppia. :)

8 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivat

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihanat <3

Emma kirjoitti...

Bloglovinin pikkukuvasta katsoessa meni kuule marmoroinnit aivan täydestä! Ja olis menny muutenkin, jos en ois lukenu tekstiä. Mä kannatan aina ja ikuisesti näitä pieniä huijauksia vedellä läträyksen sijaan. Pitää ehkä hommata tuo laatta :D

Nanne kirjoitti...

On kyllä nätit lakkaukset ♡ Ja mieki ensin katoin, että olet vesimarmoroinut nämä :D

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Ihanan keväiset, tulis jo!

Tintti kirjoitti...

Erinomainen väriyhdistelmä tässä ja ihana leimauskuvio! Keväisen pirteä lakkaus :).

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Ihanat värit!

E-S kirjoitti...

Kiitos kiitos kaikki kynsiä kommentoineet! :))

Emma ja Nanne: Mahtavaa että näytti vesimarmoroinneilta edes hetken. Mä niin tykkäisin onnistuneista vesimarmorointikynsistä, mutta kun ei oikealla tekniikalla osaa niin saapahan edes huijaamalla sitten vähän sinnepäin. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...