28. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 lempilakat TOP➒

Eihän vielä ole liian myöhäistä palata vielä viime vuoteen?! Mulla on ollut koko alkuvuoden mielessä koota yhteen postaukseen viime vuoden lempilakat ja viimein sain sen homman tehtyä! Koitin pitää valintojeni pääpainon tuoreissa lakkatulokkaissa, mutta ainakin puolet suosikeistani tuntui olevan jo 2015 julkaistuja lakkoja... Viime vuoden suosikkejani kuitenkin yhdistää se että olen lakannut niillä kynteni ensi kertaa vuonna 2016.


Siinä ne vuoden 2016 ihanimmat lakat nyt pötköttelevät hangella. Moni suosikkilakkamerkkini on edustettuna tässä tässä yhdeksikössä, mutta koska en pyrkinyt valitsemaan näitä lemppariyksilöitä eri merkeiltä niin näin ollen kaikki suosikkimerkit eivät ole edustettuna tässä joukossa. Tämä oli siis puhtaasti "yksilökisa" viime vuonna ensi kertaa kokeiltujen lakkojen kesken. Esimerkiksi nyt yksi suosikkimerkeistäni F.U.N Lacquer ei päässyt lainkaan edustamaan, kun taas China Glazelta löytyi jopa 2 viime vuoden suosikkia vaikka kyseinen merkki ei muuten aivan ykkössuosikkejani olekaan..

Katsotaanpa tarkemmin sitten näitä mun viime vuoden lempilakkoja, jotka numeroinnista huolimatta eivät ole missään erityisessä järjestyksessä. Tässä postauksessa näkyy nyt vain lakkapulloja mutta nimien linkit johtavat postauksiin, joissa lakat näkyvät kynsilläni. Nyt kannattaa istuutua mukavasti lukemaan pikkuperustelut jokaisesta yhdeksästä lempparistani:1. Hustle: Creme-lakan pitää olla jotenkin erikoinen jäädäkseen mieleen creme-lakkojen runsaudentulvasta. Cirquen Metropolis -kokoelmassa (2015) julkaistu Hustle on juuri sopivan erikoinen väriltään, joka kallistaa perinteisestä keltaisesta hieman sinapin suuntaan. Lakka on ollut mulla käytössä vain kerran osana liukuvärjäystä, mutta yhtä kaikki se on tehnyt ison vaikutuksen. Väri on ihana, lakka on laadukas ja se Cirquen lakkaputelin korkin kalina..! ♡

2. Poetry: ILNP:n Poetryn kanssa kävi niin hassusti että tämän swatchattuani ehdin jo myydä lakan kirppiksellä ja totesin jo kaupantekohetkellä ostajalle että joutunen hommaamaan tämän vielä uudestaan itselleni. :D Tämä syvän violetti lakka oli helppo lakattava ja ihastelin todella vielä jälkikäteen omia swatch-kuviani, kun lakka oli värinsä edustajana niin poikkeuksellisen silmiä hivelevä.

3. Harbour Island: Tämäkin jo vuonna 2015 julkaistu ILNP lakka Harbour Island ihastutti läsnäolollaan meikäläistä vasta viime vuonna. Mä olen tainnut toitotella aina tilaisuuden tullen tykkääväni turkoosista väristä, mutta olen ajan kanssa huomannut että turkoosissakin ne omat suosikit rajautuvat tietylle sävyalueelle ja tummuusasteelle, joka mieluummin ei_ole_liian_tumma. Harbour Islandin jelly-koostumus glitterillä oli kesäisen freesi, eikä pieni läpikuultavuus edes ollut pahitteeksi, koska tämä lakka oli todella mieluisa.


4. Night Escape: Yves Saint Laurent ei kuulu merkkeihin joita yleensä keräilen, mutta merkin viime kevään lakkakaksikkoa kiertelin aikani kuin kissa kuumaa puuroa. Ostin lopulta molemmat nuo koostumukseltaan tekstuuriset hienoa hopea-glitteriä sisältävät lakat, vaikka värien puolesta olin ollut alusta alkaen myyty tummansiniselle Night Escapelle. Night Escape ei pettänyt ennakko-odotuksiani, joten se pääsi ansaitusti suosikkilistaukseen mukaan.

5. Red-y To Rave: China Glazelta löytyi yllättäen viime vuonna parikin suurta lempparilakkaa. Red-y to Rave (Electric Nights, kesä 2015) oli mulla käytössä muutamassa eri lakkauksessa ja kirkas korallinpunainen lakka teki todella vaikutuksen. Koostumus oli muistaakseni helppo mutta ennen kaikkea se oli tuo raikas neon-väri juuri oikeassa sävyssä, joka sinetöi ihastumiseni. Todella piristävä lakka, johon uskon tarttuvani myös tulevana kesänä.

6. Moonlight the Night: China Glazen House of Colour -kevätkokoelman 2016 glitter-lakka Moonlight the Night pääsi viime keväänä muutamaankin peräkkäiseen lakkaukseeni mukaan, kun en meinannut saada tarpeekseni tästä ihastuksesta. Tällaisista iso-glitterisistä lakoista vain harva tekee näin suurta vaikutusta, kuin tämä jonka hennosti läpikuultavissa glitterissä on komeasti edustettuna merenneitojen värimaailma.


7. Salt Water: Alkukesästä -16 julkaistu Salt Water on minulle mieluisin Picture Polish uutuus viime vuonna. Tämä lakka oli mulla käytössä vain yhdessä reissulakkauksessa osana liukuvärjäystä, mutta lunasti jopa sillä paikkansa suosikkilakkojen joukossa. :)

8. Night Bright: KBShimmer julkaisi viime vuonna kaksi erilaista glitter-koostumusta omaavaa sarja: Mega Flame ja Birthstone, joita ainakin minä olen hieman vertaillut keskenään kun nyt molemmista sarjoista on muutama eri värinen lakka hommattua. Mega Flame on mun makuun näyttävämpi ja tämä musta lakka Night Bright runsaalla hopea-glitterillä oli suoranainen herkkupala.

9. Between The Seats: Essie lakkamerkkinä saa harvemmin aikaiseksi suurta hurmosta, mutta on pitkän linjan tasavahva laatumerkki, jonka julkaisuista aika ajoin löytyy mieluisia sävyjä. Kevään 2016 Bridal kokoelman harmaanvalkoinen creme Between the Seats teki muhun suuren vaikutuksen.


Oliko tässä joukossa isoja yllätyksiä tai sitten jotain, jota jopa osasitte odottaa näkeväni mun suosikkilistauksessa? Entäpä löytyikö meillä samoja lakkasuosikkeja?
Tai onko tässä lakkoja, joita ette ole koskaan noteeranneetkaan?

7 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Chinan Moonlight on mietityttänyt monta kertaa mutta en ole vielä hankkinut. Salt Water näyttää herkulta mutta mulla sitä ei ole :)

Anni kirjoitti...

Between the Seats löytyi myös omista suosikeistani! Salt Wateria mietin pitkään, mutta se jäi kuitenkin listan ulkopuolelle. Täytyy ottaa se ahkerammin käyttöön tänä vuonna, niin jospa se löytyis sit seuraavista vuoden lemppareista :)

Nena Sofia kirjoitti...

Oikein miellyttävän oloisia suosikkeja sulta löytynyt! Näistä en omista yhtään, mutta mielelläni huolisin useammankin. Tuo Night Escape on todella vahvasti syöpynyt mieleen sun postauksesta, yllättävän upea yksilö! ♥

LauraKatarooma kirjoitti...

Sanosin, että sun näkösiä lakkoja kaikki. :)

Daniela kirjoitti...

kaaaaauniita lakkoja! en omista näistä yhtäkään :O mutta ne näyttävät siltä että VOISIN ilomielin omistaa ne;D

Emma kirjoitti...

Salt Water!!!! Yksi ihanimmista Picture Polisheista IKINÄ. Aivan mahtava lakka, oon jopa harkinnut varakappaletta...Red-y to Rave iskee myöskin muhun, koko se kokoelma oli jotenkin tosi onnistunut ja kaikin puolin ihana.

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Et varmaan ylläty, jos totean että voin suositella molempia! ;)

Anni: Jos mun ois pitänyt arvata yksi näistä joka olisi myös sun listalla niin olisin päätynyt kyllä tuohon Essiehen. Kyllä sitä vain blogeja seuraillessa oppii vähän muistamaan myös muiden lakkamieltymyksiä. :D

Nena Sofia: Ihana kuulla että Night Escape on ihan jäänyt jo aiemmin postattuna mieleesi! :)

Katarooma: Se on hauska kuulla! =)

Daniela: Hihii.. hauska kommentti! :-P

Emma: Kiva kuulla sun suosikit tästä joukkiosta. Ai että ihan varaputeli Salt Waterista?! No mikä jottei - parempi ostaa kuin katua. ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...