24. tammikuuta 2017

Mustien tekstuurilakkojen 'battle'

Ei liene salaisuus että mulla löytyy laatikostoistani lakka poikineen, ja aika ajoin mulle iskeekin tarve saada vähennettyä kokeilemattomien lakkojen määrää... Viimeisimpänä "purkuteemana" swatchailin kynsilleni 3 eri vastaan tullutta mustaa tekstuurilakkaa, joten vilkaistaanpa nyt niitä.

Zoya: Dahlia
Zoyan Pixie Dust tekstuurilakkoja mustalla pohjalla mulla löytyy kaksin kappalein, kahdella eri glitter-koostumuksella. Ensimmäisenä niistä lakkasin Dahlialla, jossa on pientä hopeista mikro-glitteriä. Vähän kummastelin tällä lakattuani että missä se tekstuurikoostumus nyt oikein on; onko siitä niin kauan kun olen viimeksi lakannut tekstuurilakoilla, kun muistaakseni sen pitäisi tuntua edes hieman rouheapintaiselta kynnelle kuivuttuaan..? Noh, ihan sievä lakka Dahlia on toki muuten.

Zoya: Imogen
Toisena lakkasin kynsille Zoyan Imogenin ja ihmettelin enenevissä määrin Pixie Dustien vähäistä rouheapintaisuutta. Tämäkin kun nimittäin parilla lakkakerroksellaan kuivui kohtalaisen tasaiseksi. Jos minun pitäisi valita näistä Zoyan lakoista niin tykkään ehkä enemmän tästä jälkimmäisestä. Imogenin hopea-glitterit kun ovat sekä pieni- että hieman isompikokoisia, mikä viehättää enemmän minun silmääni kuin Dahlian tasainen pikkuglitter.

OPI: Emotions
OPI:n Liquid Sand lakka nimeltään Emotions on tumma tekstuurilakka ilman mitään lisävirityksiä. Lakattuani OPI:lla tästä kolmikosta viimeisimpänä saatoin todeta että meillä on tässä voittaja. Emotions saa kuivuessaan kunnolla rosoiseksi kuivuvan pinnan kynnellä kuten kunnon tekstuurin kuuluukin. Vaikka olen suuri glitterin ystävä niin tämä on lempparini näistä kolmesta. :)

Mikä on teidän lemppari tekstuurilakka? Ja milloin on tullut viimeksi sillä lakattua? ;)

6 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Olipa kiva vertailu! Dahlia on minusta ihanin, tykkään siitä hopeasta kimalluksesta. Se ei ole kovin rouhea mutta tekstuuri kyllä, kun Imogen on kiiltäväpintaisempi. Mulla on Emotions vaan pienenä pullona mutta on se yksinkertaisen nätti lakka <3

Daniela kirjoitti...

Dahlia näyttää kuvissa melkein harmaalta o.O vertaa imogeniin mikä tosiaankin on musta... hmm.. Imogen oli mun lemppari näistä :)

Nanne // Kuhan lakkasin kirjoitti...

Nättejä kaikki, mutta Emotions on hiuksenhienosti mun suosikki, kaikessa yksinkertaisuudessaan ja rouheudessaan. Lempparitekstuuria en osaa nimetä, mutta jostain syystä tekstuurit on huudellut kovasti laatikon kätköistä. :) Kaavailin jopa tekstuureille omaa teemaviikkoa blogin puolelle.

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Kiva kuulla että tykkäsit! Ja sekin että myös Dahlia saa nauttia suosiosta tässä joukossa. :)

Daniela: Kiva kuulla lempparisi!

Nanne // Kuhan lakkasin: Tekstuuriteemaviikko olisi just kiva! Mulla on suuri viehtymys tekstuurilakkoja kohtaan, mutta todellisuudessa niitä tulee käytettyä vähemmän kuin mitä tahtoisikaan.

Nena Sofia kirjoitti...

Hmm, hankala paikka! Dahlia on ehkä nätein, mutta Emotions on sitten enemmän tekstuurinen ja rehellisen musta. Jaa-a, paha mennä sanomaan! Kaikki on kyllä oikein sieviä :)

Itseltä löytyy yksi Golden Rosen musta tekstuuri ja Essien Belugaria, josta jälkimmäinen on erikoisuutensa vuoksi yksi suosikeistani kaikista tekstuurilakoista :)

E-S kirjoitti...

Nena Sofia: Dahlialle sulta ääni siis. :)
Se Essien Belugaria on kyllä perrrsoonallinen tapaus, jota oon kyllä harkinnut myös joskus mutta on jäänyt ostamatta. Varmasti kun haluaa jotain säväyttävää laittaa kynsille, niin se ajaa asian jo ihan yksinään!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...