25. tammikuuta 2017

F.U.N lacquer: Just Dance ♫

F.U.N Lacquer julkoo nyt uusia kuusikkojaan niin tiuhaan että jo julkaistuja lakkakaunokaisia meinaa jäädä tyystin vailla niiden ansaitsemaa huomiota. Uuden vuoden 2017 kokoelmasta tilasin itselleni pari lakkaa, joista vadelmanpunainen Just Dance pääsi tänään kynsilleni. Mä oon kuluvana talvena tykännyt aiempaa enemmän (paitsi neulepaidoista niin myös) punaisen eri sävyistä kynsilakoista.


Nykyään tsekkaan usein kiinnostavista kynsilakoista swatch-kuvia muun muassa Instagramissa. Instagramissa perusoletuksenani on että suosittujen lakkamerkkien kynsilakoille syntyy jo varhain omat hashtagit merkistä ja nimestä yhteenkirjoitettuina. Olen nyt suuren ihmetyksen vallassa todennut että Just Dancesta ei ole löytynyt lainkaan vielä omaa häshtägiä. Tunsin nyt suorastaan velvollisuudekseni korjata epäkohta pikimmiten. :)


Just Dancen väri tuntui sopivan todella hyvin mulle, tykkään tästä lakasta aivan ylenpalttisesti! Lakan nimi ilahduttaa mua myös; vanhana Gaga-fanina tästä tulee mieleen ne pikkutunneille venähtäneet, vähän pysähtyneet hetket jolloin jalat vielä jaksavat... ♪♫ ;)

4 kommenttia:

Nanne // Kuhan lakkasin kirjoitti...

Tämä näyttää kyllä herkulta! Tuota tiheää uutuuksien julkaisua oon myös itte ihmetelly, ei pysy enää pää (saatikka lompakko) tahdissa mukana. :/

E-S kirjoitti...

Kiitos kommentista, Nanne!! Tää on todella kaunis, ja sääli kyllä että tämä on ehkä vähän "hukkunut muiden sekaan" nopeassa lakkojen julkaisuvauhdissa.

Nena Sofia kirjoitti...

On kyllä mehukkaan näköinen lakka! ♥ Ja nimi on ehdoton plussa tottakai :)

E-S kirjoitti...

Nena Sofia: Kiitoksia kommentista. ♡

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...