15. tammikuuta 2017

Ristiriitainen Anna Sui: 203

Muhiteltuani kahta Anna Sui merkkin lakkaa Helmerissäni yli pari vuotta nyt koitti lopultakin hetki, kun lakkasin ensi kertaa kynnet toisella lakoista. Tämän kokemuksen perusteella voin sanoa että jos oma päivä on valmiiksi jo pielessä niin kannattaa valita lakka, jonka kanssa takuuvarmasti ei pahoita mieltänsä. Uusia merkkiä kanssa kun ei tiedä mitä tuleman pitää...


Anna Sui 203 on viininpunaiseen kallistuva violetti jelly-pohjainen lakka, jossa on sopiva sekoitus pinkkiä ja kultaista mikro-glitteriä sekä hieman isompaa hopea-glitteriä.

Se hetki kun aloin lakata kynsiäni tällä lakalla totesin vain että voi p***ele! Levitettävyys oli todella kaukana siitä mukavuudesta mihin olen perinteisten vakiomerkkieni kohdalla tottunut. Lakkaa tuli sudista sekä paksummin että ohuemmin, ja kun alkoi korjaamaan ohuempaa puolta niin johonkin muuhunssa kohtaan tuli rumaa jälkeä... Lopuksi sain myös oikean peukun kynteen kunnon kolon huitaistuani käden pöydän reunaan ennenkuin lakat ehtivät kuivua. Mutta niillä mentiin - kolon kera.


Vaikka itse lakkaaminen 203:lla oli tuskaista niin harmikseni totesin lakan kuivuttua että sehän näyttää oikein kivalta. Vaikka en usein pidä tämän sävyisistä lakoista, niin luultavasti juuri tuo glitter-kombinaatio on niin lumoava että se saa lakan näyttämään todella hyvältä. En nyt sitten tiedä pitäisikö tälle lakalle antaa vielä toinen mahdollisuus, esimerkiksi lakkaamalla jonkun laadukkaan cremen päälle..?


Tässä lakassa on myös persoonallinen haju, joka kesti vielä tunteja lakan kuivumisen jälkeekin. En osaa sen paremmin kuvailla hajua kuin sanoilla "kulahtanut laventeli". :) Mies totesi että haju on parempi kuin tyypillinen kynsilakan haju, mutta itse en ole ihan varma asiasta..

Onko teillä kokemuksia Anna Sui merkistä?

6 kommenttia:

Belegwen kirjoitti...

Mulla on hämärä mielikuva, että mulla olisi ollut joskus yksi lakka tuolta merkiltä, mutta en voi satavarmaksi sanoa kun sitä ei enää vuosiin ole omista kokoelmista löytynyt. Mä en kyllä ihan varmasti nykypäivänä säilyttäisi noin kenkkua lakkaa, jos se ei ole jotenkin uniikki ulkonäöltään tai jokin VHTF-lakka. :D

Charming Nails kirjoitti...

Ei ole kokemusta mutta jotenkin tuli mieleen Nfu Oh lakkapullo :) ihan nätin väriseltä näyttää mutta kelju koostumus on aina huonompi juttu :/

Nena Sofia kirjoitti...

Mä ihastuin heti tuohon lakkapulloon ♥ Ja onhan tuo lakkakin hurjan nätti! Kyllä mä ehkä testaisin, miltä näyttäisi esim. yksi kerros hyvän cremen päällä :)

Sissi kirjoitti...

Pullo on söpö mutta en ole kuullut kovin mairittelevia kommentteja merkistä ylipäätään. Nätti tuo lakkakin on mutta nättejä lakkoja löytyy temppuilemattomistakin lakoista:)

Kirsi kirjoitti...

En ole ikinä testannut yhtään merkin lakkaa, vaikka pulloja olen ihastellut moneen kertaan!

Äh, onpa ikävä kuulla, että sen levittyvyys oli noin kökkö :( Se kyllä on iso tekijä siinä kuinka usein tekee mieli pulloon tarttua uudelleen. Tosin aivan ihanan näköinen on kyllä kynsilläsi tuo, tykkään tosi paljon!

E-S kirjoitti...

Belegwen: Ehkä oon vähän samoilla linjoilla kanssasi... Googlailin muuten vielä Anna Suin lakkoja, ja kyllä vain: sulla on (ollut?) Anna Sui lakka, jonka olit listannut inhokeiksesi blogissasi joskus muinoin. :D

Charming Nails: Jep, Anna Suin lakkapullo on totta tosiaan kaunis! Se jäi mulla ihan postauksessa mainitsematta kun muut seikat painoivat mielessä liikaa.. :)

Nena Sofia: Sievä se on - kiitos kannustuksesta! Jäänen vielä harkitsemaan tuota toista mahdollisuutta, vaikka kokeilemattomia lakkoja on toki tuossa jonossa että voi olla että ne vievät voiton.. :D

Sissi: Totta turiset. =)

Kirsi: Tässä on kyllä tylsä ristiriita. Olisikohan tällaista vastaavaa lakkaa jollain muulla merkillä, paremmalla koostumuksella? Itsekin tykkäisin lakan ulkonäöstä, mutta valitettavasti pelkkä ulkonäkö ei riitä pidemmän päälle.. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...