22. tammikuuta 2017

Kivat messukynnet auringonvalossa

Mikä ihana auringonpaiste tänä viikonloppuna! Piristää kyllä kummasti että saa edes lyhyesti kokea päivänpaisteen kirkkauden. Valokuvasin eilen kynsiä takapihalla talvitakki yllä, ja tein oivalluksen että kynsien lakkailussa ja -bloggailussa mun lempihetkiä on se kun saan otettua hyvät kuvat ulkovalossa. Vaikka mulla onkin tuo kyhäilemäni valoboksi kahdella päivänvalolampulla, niin mikään ei kyllä voita onnistuneita ulkovalokuvia! :)


Näiden kynsien pohjalakkana on Color Clubin Gift of Spakle, joka on julkaistu jo 2012 Winter Affaif -kokoelmassa. Mä olen jo pari vuotta aina erityisesti joulun alla haikaillut sitä kokoelmiini kunnes nyt lopultakin sain sen ostettua. Kaunis glitter-lakka se on toki, mutta voiko sanoa että vaikutelma jäi valjuksi kun halusin töpötellä sen päälle kärkiin vielä näyttävämpää violettia glitteriä F.U.N Lacquerin Holo Queenia... Tämän duon päälle leimasin Color Clubin Silver Lakella kukkakuvioita MoYou Londonin Flower Power 04 laatasta.


Näissä kynsissä tuli eilen pyörähdettyä matkamessuilla haaveillen suunnitelmissa siintävästä reissusta loppusyksylle. Sopivia matkatarjouksia ei kuitenkaan nyt tullut vastaan mutta muuten oli kyllä mielenkiintoinen tapahtuma. Kiitoksia messulipuista Beach House Kitchen -blogi! :)

^Yllä vielä Color Clubin Gift of Sparkle yksinään.

8 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Gift of sparkle on nätti lakka! Tosi kivat ja säihkyvät kynnet :)

eekku kirjoitti...

Nätit

SΔRΔGΔLΔXY kirjoitti...

Oiiiii auringonvaloa pitkästä aikaa ♡ Kivat kynnet :)

Kirsi kirjoitti...

Aivan ihanat! Kyllä kimalteet vaan on parhaimmillaan just luonnonvalossa :)

Nanne // Kuhan lakkasin kirjoitti...

Ihanat! Tännekkin sais tulla pikkuhiljaa päivänvaloa..

E-S kirjoitti...

Charming Nails, eekku, SΔRΔGΔLΔXY, Kirsi ja Nanne: Tack tack allihopa! Ihania kommentteja, kiitos. <3

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Hirmu kauniit :)

E-S kirjoitti...

Kiitos, Tinkerbell!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...