4. elokuuta 2015

Hääkynnet, juhlamekkoni + vähän muidenkin kynsiä ♡

Viime viikonloppu oli loman alkamistunnelmien lisäksi täynnä positiivistä häähumua! Serkkuni vihittiin lauantaina, ja mulla oli ilo olla mukana tuoreen avioparin juhlapäivässä. Mä tein juhlamekkooni mätsäävät kynnet kotona jo perjantaina, ja niistä tulikin aikas kivat:    


Ranskis-pohja on tehty aina yhtä toimivalla Essien Sugar Daddylla. Liukuvärjäyksessä on kärjimmäisenä The Body Shopin Crazy For Blue (tummin sininen) ja Mad About Blue sekä tyvimmäisenä Deborah Lippmannin Xanadu. Tällä kolmikolla sain ihan soveliaan ja silmää miellyttävän lopputuloksen liukuvärjäyksessä, vaikka keskimmäinen sävy onkin huomattavasti kirkkaampaa sinisen skaalaa kuin mikään osa häämekossani, mutta en antanut sen häiritä. Alle nimittäin taputtelin jo piiloon erään pastellinsinisen sävyn, joka mielestäni ei sopinut tippaakaan mekon kanssa yksiin...Loppusilauksena lakkauksessa Essien Set In Stones -glitter-lakkaa sekä valkoisella leimattuja kukkasia.  


Tuollaisen hihattoman, tummansinisellä ja valkoisella kuvioidun mekon laitoin siis sopimaan yhteen postauksessa esiintyvien juhlakynsieni kanssa. Häitä varten kävin kerrankin kampaajalla laitattamassa tukkani edustuskuntoon, joten julkaistakoon tässä postauksessa nyt yllä samalla yksi kuva "juhlaeleganssistani" noin melkein kokonaisuudessaan. :D Yleensä mulla on juuri hiukset se murheenkryyni laittautumisessani tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, mutta nyt vältin sellaiset huolet ja olin lisäksi tyytyväinen myös viime hetkellä omasta kaapista löytyneeseen mekkoonkin (jonka olemassaoloa en ollutkaan muistanut). :)


Hääjuhlaa vietettiin luonnon keskellä sijaitsevassa juhlatilassa. Nostettiin alkumaljoja, syötiin hyvin ja tarjolla oli sopivasti myös viihdyttävää ohjelmaa. Meinasimme missata häävalssin, kun innostuimme tätini kanssa kuvailemaan poseerauksia ulkona kesäillassa!


Mä sain lakkausteni kanssa otettua parit "kynsikaverikuvat." Morsian oli laitattanut kyntensä ennen häitä vakkarihuoltajallaan, ja ne olivat asianmukaisesti kauniit valkoiset pitsiranskikset, joissa oli lisänä nimettömien kynsissä kukkakuviota ja hopea-glitteriä. Juhlia seuraavana päivänä nappasin väsyneen hervottomissa lähtömainingeissa vielä yhteiskynsikuvan äitini, serkkuni ja siskoni kanssa, joilla kaikilla oli asuihinsa passaavat sävyt kynsillä. Äidin kirkkaanpunaista lakkasävyä arvuuteltiin tovi - kunnes hän muisti sen löytyvän laukusta ja tarkistuksen jälkeen se ilmeni Essien Fifth Avenueksi! Meitsi tietysti ilahtui, koska tuo piristysväri löytyy näin ollen omista kätköistänikin. ;-D

Näissä häissä riittää kyllä mukavaa muisteltavaa pitkäksi aikaa.. Hyvä mieli ja rakkautta rinnassa!
Halauksia teille lukijoillenikin =)

8 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihanat kynnet ja tuo Xanadu...tosi herkku!

Sissi kirjoitti...

Tyylikästä! Häät on kyllä niin kivoja:)

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Ihanat kynnet olet taikonut mekon kaveriksi ja olet vallan tyylitelty hiuksia myöten, ihanaa :)

Kosmetiikkamatkalla kirjoitti...

Ihanat kynnet! Hyvin yhteensopivat mekon kanssa. Kaunis. <3

Anni kirjoitti...

Kauniit kynnet! Xanadu näyttää upealta lakalta, wau!

Nena Sofia kirjoitti...

Oi mitkä kynnet ja mikä juhlalook! Hyvin sopii yhteen mekko ja kynnet :) ♥

Nanne kirjoitti...

Oispa ollut ihanaa itselläkin päästä edes yhtiin häihin kesällä :)
Ihana toi siun mekko ja noi kynnet kyllä sopii hyvin yhteen mekon kanssa ^.^

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Kiitos!! =)
Sissi: Thanks! Ehdottomasti - häitä soisi kyllä olevan enemmänkin. :)
Sole/nailOxtail: Oi, kiitos kaunis!!
Kosmetiikkamatkalla: Oi, kiitos paljon ♥
Anni: Kiitti, se on kyllä aikas sievä tapaus. :)
Nena Sofia: Kiitos paljon <3
Nanne: Kiitoksia! Yhdet häät joka kesä ois kyllä just sopivaa, mielellään kun niitä juhlisi.. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...