31. heinäkuuta 2015

Heinäkuun lakkahankinnat

Heinäkuu lähenee uhkaavasti loppuaan, mutta se tarkoittaa mun osaltani sitä että ihan pian saan heittää hetkeksi hanskat tiskiin töiden osalta ja aloittaa lopultakin kesäloman! Nyt jos koskaan olisi siis vielä hyvä hetki kunnon kesähelteille, joten pari sellaista tännepäin kiitos! ;)

Postiluukkuun on kolissut taas pariinkin otteeseen lakkapaketteja, mutta lisäksi meillä sattui lähiviikkoina myös niin poikkeuksellinen tapaus että Ebay-postia tuli mieheni nimellä ensimmäistä kertaa! Paketti oli aivan samanlainen kuin minun lakkapakettini konsanaan ruskeassa kuplamuovikuoressa, mutta sisällä jotain autotulppia tai sen sellaista... Enpä voinut olla pudistelematta päätäni ja heiluttelematta kirjekuorta miehelle ja todeta hieman toruvalla äänellä että "mitä on taas tullut"... :D


Heinäkuun alussa sain Meimei Signaturesilta tilaamani Glam Polish kvartetin sekä Glisten & Glow merkin HK Girl -päällyslakan. Ihastuin noihin Glam uusiin Knockout-lakkoihin ihan päättömästi, ja keräsin niistä ensihätään tässä tilauksessa maltilliset kolme kappaletta (BOING!, CRASH! ja ZONK!) sekä jo aiemmin julkaistun Entrancen.


Saatuani hyppysiin Knockouteja jo ensimmäisen erän, nosti päätään hinku saada niitä lisää kun huomasin että Harlow&colta löytyi vielä muun muassa aiemmin harkitsemani POP!. Sen seuraksi lähtivät POW!, BANG! ja KRUNCH! sekä muutama KBShimmer, joista neon-korallinen Bahama Draman oli houkutellut minua jo taannoin aiemmin mutta se oli silloin loppunut. Pirteä For Sail By Owner ja turkoosipohjainen glitterlakka Home Surf hyppäsivät myös ostoskoriini. :)

Loppukuusta minulle kotiutui vielä ihanaakin ihanammat Picture Polishin Autumn ja Allure lakat, jotka tulivat myyntiin ihan ykskaks yllättäen ilman mitään ennakkomarkkinointia. Monesta paikasta lempparini olivatkin jo myyty loppuun kun minä hoksasin uutukaisten olemassaolon, mutta löysin niitä saatavilla vielä Pretty Polishilta, minne tein tilaukseni. (Mulla ei ole näistä PP:n lakoista nyt vielä kuvaa, mutta ehkäpä lisään sellaisen postaukseen vielä myöhemmin?)

11 kommenttia:

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Aika ihanuuksia ja vielä loma alkaa! Ei huolta, oon tilannut paistetta!

Nena Sofia kirjoitti...

Voi mitä ihania ostoksia! :)

Rentouttavaa lomaa sinne, eiköhän se aurinko vielä tänne Suomen risukasaankin paista :)

Fani kirjoitti...

Oi miten paljon ihania lakkoja. <3

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia ja toivotaan että saat nauttia lämmöstä kun loma alkaa =)

Belegwen kirjoitti...

Muakin himottais nuo Glam Polishit niin kamalasti, mutta nyt ei ole kyllä vara tilailla mitään niin kallista, joten taitaa jäädä mun osalta ostamatta. :D Ihailen sitten muiden kynsillä noita. :D

Anni kirjoitti...

Ihania ostoksia *_*

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Ihania lakkoja :3

Kosmetiikkamatkalla kirjoitti...

Kerrassaan herkut ostokset! :)

Emma kirjoitti...

erinomaisia valintoja jälleen! aivan IHANA tuo For sail by owner! Jos joskus päätät luopua siitä niin nakkaa mua viestillä :)

Oikein ihanaa lomaa! Säät ei voi enää oikein huonommatkaan olla, joten uskon että saat fiilistellä lomalla ihan kohtuukelissä. Gotta have faith! :D

Nanne kirjoitti...

Oih mitä ihana uutukaisia ♡

E-S kirjoitti...

Sole/nailOxtail: Kiitti! Ja tilaustasi toimitetaan - mä huomaan ;)
Nena Sofia: Ihaniapa hyvinkin.. :) Toistaiseksi on kelit kyllä näyttänyt uskomattoman lupaavilta (alkukesään verraten)..
Fani: Jeps!
eekku: Kiitos paljon!
Belegwen: Oi mä niin haluaisin tuon taidon että osaisinkin vaan ihailla kauniita lakkoja muiden kynsillä... Miks en osaa? O_o Joo mutta ei ne kyllä edullisimpia lakkoja ole, eli ymmärrän!

Anni: =)
Tinkerbell: Jeps!
Kosmetiikkamatkalla: Jep ;P
Emma: Pistän korvan taakse toiveesi For Sail By Ownerista.. Kiitoksia toivotuksista!!
Nanne: Todellakin! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...