22. heinäkuuta 2015

Heinäkuun kukkasia kynsillä ja joen varrella

Säälin joskus hieman niitä lakkamerkkejäni, jotka jäävät valovoimaisempien merkkien varjoon ja jopa täysin käyttämättä. Edistääkseni kyseisten lakkaparkojen parempaa kohtelua halusin nyt lakata Sally Hansenilla, jonka pullon muoto pistää silmään omalaatuisuudessaan. Tämä shimmer-hitulainen, hieman kantikkaampi lakkaputeli on nimeltään Slick Black.


Lakkasin Slick Blackillä 3 kerrosta ja sen levittyvyydessä ei ollut moitittavaa. Kuivan lakan päälle leimasin Konadin valkoisella kukkakuvioita MoYou Pro laatasta 10, jotka sitten värittelin OPI:n Sheer Tints sävyillä Be Magentale With Me, I'm Never Amberrassed ja I Can Teal You Like Me. Vasurin nimettömään iskin samaisen leimakuvion, mutta siinä pohjalakkana löytyykin Color Clubin Angel Kiss, ja leimaus on tehty mustalla lakalla.


Kuvailin kynsiä myös maanantaina joen varrella lenkkeillessäni, mikä oli ihan hyvä teko sillä kotona otetuista lähikuvista ei tullut mitään priimaa. Jälkikäteen on aina helppo huomata kuinka kynsinauhat jäivät sittenkin hieman epäsiisteiksi... :D


8 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Tosi kauniit. <3 Tulee mieleen liitutaulu ja siihe piirretyt liitukukkaset. :D

Charming Nails kirjoitti...

On nätit <3

Fani kirjoitti...

No nyt on kynnet jotka vei mut mukanaan. <3 Ihanat!

LauraKatarooma kirjoitti...

Makeet kynnet! Tykkään! <3

Anni kirjoitti...

Kauniit kynnet, wau! :)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Kaunis lakkaus :)

eekku kirjoitti...

Ihanat

E-S kirjoitti...

Kaunis kiitoa kaikille! <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...