30. elokuuta 2015

Midnight Run -kynnet ja ihana Isa

Eilen illalla Helsingissä lauantai-illan juhlijoiden seassa kirmasi iloinen joukko sinipaitaisia juoksijoita. Midnight Run järjestettiin 6. kertaa Senaatintorin ympäristössä, ja itse olin nyt toista kertaa mukana juoksemassa. Tapahtuman tunnelma oli erittäin mukaansatempaava, sää suosi ja narikkapalvelu oli järjestetty tänä vuonna mielestäni toimivasti (- kyseisestä asiasta saa multa aina erityispisteitä). Mun ennakkotreenit tätä 10 kilsaa oli varten aika säälittävät tänä vuonna, mutta tavoite terveenä maaliin pääsystä toteutui loistavasti. :)

Juoksupaita oli tällä kertaa violettiin häivähtävän sininen ja lenkkareissani on oranssit nauhat, joten kynsi-inspiraationi pohjautui niihin: 


Paidan väriä vastaavana lakkana tuli oitis mieleeni tuore hankintani Zoyan Isa, jota on pari kerrosta valkoisen lakan päällä. Valkoista lakkaa on tehosteena myös KBShimmerin oranssin 24 Carrot Bold -lakan alla. Raidan kynsille on leimattu DRK-C -laatasta niin että poimin kuviosta vain osan leimasimeen saadakseni vain yhden raidan. Keskisormeen tuli vahingossa suikale viereisestä viivasta, mutta mielestäni se ei haitannut. Leimat tein valkoisella ja osan väritin päälle Carrot Boldilla tehdäkseni niistä oranssin. :)


Ja koska kynnet mätsäsivät täydellisesti juoksuasuuni, niin saan viimeinkin kuitattua tämän kuukauden osalta Haastetrio 2015:n Asu & Kynnet -teemalla. ;)


Pakko antaa erityismaininta vielä juoksukynsissäkin esiintyvälle Zoyan Isalle, jonka ostin kesälomallani Tallinnan Kaubamajasta. Isa kuuluu tämän kesän Island Fun & Paradise Sun -kokoelmain Paratiisi-sarjaan. Zoyat olivat rantautuneet Kaubamajaan sitten viime käyntini putiikissa ja oli ihana päästä hypistelemään merkin lakkoja omin käsin - se kun on niin harvinaista herkkua. Kaupan valaistuksessa Isan violetinsininen sävy sinisellä shimmerillä säväytti kovasti ja säväyttää kyllä edelleen lakattuani sillä kotona nyt jo kahdesti kynteni.


Isa levittyy hyvin ja pari kerrosta riittää peittävyyteen. Tällä lakalla on parikin erikoisuutta, joista ensimmäisenä tuli vastaani sen tuoksu. Voisi äkkiseltään kuvitella että sinertävä lakka tuoksuu pahalle, mutta tämän lakan tuoksussa onkin sen sijaan jokin nostalginen 90-luvun häivähdys. En osaa sanoa olisiko mulla voinut olla ysärillä jotain samanhajuista kynsilakkaa vai oikeastiko VHS- ja C-kaseteissa oli tällainen tuoksu...?! Se on kuitenkin minun nenääni oikein miellyttävä - sikäli mikäli lakan tuoksu nyt vain voi olla miellyttävä. :D

Toinen kuriositeetti lakassa on se että sen sävyä on kohtalaisen vaikea saada vangittua oikeanlaisena valokuvissa - ainakaan päivänvalossa. Järkkärikuvissani takapihalla lakka näyttäytyi valheellisesti pelkästään sinisenä. Lightboxissa sain kuitenkin mielestäni kohtalaisen onnistuneen otoksen (=kuva yllä). Ihana Isa!!!<3
 

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kauniit kynnet! Toi Isa on upean näköinen. *_*

E-S kirjoitti...

Anni: Kiitos kovasti!! ♥ Isa on aivan ihana.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...