25. elokuuta 2015

Lakkalaiturilta Krunch! ja Bang!

Kesäiseksi perinteekseni alkaa jo muodostua kynsien lakkailu mökkilaiturilla, joten kaivetaanpa blogista vanha tunniste ´lakkalaituri´ taas käyttöön nyt kun postaan kynsituotoksia tuolta kesämielen kehdostani. Mulla on tapana valita laiturilla aina kaksi lakkaa kerralla kokeiltavaksi, ja lakkaan niistä toisen oikean ja toisen vasemman käden kynsille. Tänä vuonna havainnoin että kulloinkin hyppysissä olevasta parivaljakosta niin sanottu "altavastaaja" pääsi vasemman käden kynsille, eli edustuskynsilleni, jolloin se voi näin ollen paremmin haastaa oikean käden töpökynsillä pyristelevään ennakkosuosikin. ;D


Ensimmäisenä tämän vuoden lakkalaiturilta blogiin pääsee Glam Polishin BANG! ja KRUNCH!, jotka ovat kumpainenkin Knockout -kokoelman hologrammiantia. Ihanuuksia - sanon minä; helppoja ja superkauniita!


Näiden välillä lopullinen voittaja jäi julistamatta, hetkittäin kallistuin vadelmanpunaisen BANG:in puolelle ja pian taas violetti KRUNCH miellytti enemmän silmääni. Sain miesystävän jopa valokuvailemaan kynsiäni ja hän onnistui nappaamaan postauksen ensimmäisen kuvan, jossa heiluttelen käsiäni järvessä. Siitä tuli mielestäni huippuhyvä! :)8 kommenttia:

Fani kirjoitti...

Oih mitä lakkoja molemmat <3 Ja mikä kimallus!

Enail kirjoitti...

Upeita :)

eekku kirjoitti...

Kauniita

Nanne kirjoitti...

Häikäisevän kauniita lakkoja molemmat ^.^

Dimavarien kirjoitti...

Huikeita lakkoja molemmat, ei noiden välillä voi valita. :D

Nena Sofia kirjoitti...

Oooh miten kauniit lakat, eihän näistä edes voisi suosikkia valita! ♥

Unknown kirjoitti...

Ihania lakkoja! Bang ehkä olisi näistä mun suosikki, mut tiukaksi menee. Toi eka kuva on kyllä huippu ja lakkalaituri loistava käsite!

E-S kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kommentoijille! <3
Helmi, kiva kuulla että kehittelemäni käsite kuulostaa onnistuneelta. :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...