31. elokuuta 2015

Elokuun lakkaostoksia + Urban Decayn Solstice-luomiväri

Elokuu on ollut lakkaostosten suhteen kohtalaisen maltillinen - sanoisin. Postauksen kuvissa on 10 lakkaa, mutta niistä 2 (Allure ja Autumn) ostin ja sain jo heinäkuussa, mutta koska ne tuolloin puuttuivat kuvista niin pääsivät ne oikeutetusti nyt poseeraamaan muiden tulokkaiden kanssa. Tässä kuussa uusia lakkoja on tullut siis vain 8 kappaletta. :)


Picture Polishilta tuli yllättäen myyntiin uusia lakkoja, joista minäkin nappasin itselleni herkuimmat syyssävyt Alluren ja Autumnin. Tämä kaksikko on ihailtavan kaunis ja merkin tuntien varmasti miellyttäviä myös käytössä. Loput kolme lakkaa kuvassa on kesälomani Tallinna reissun ostoksia. Kaubamajassa on aina ilo ihastella lakkatarjontaa; muun muassa näitäkin kahta ostamaani lakkamerkkiä, joita harvemmin pääsee livenä näkemään. China Glazen Stellar on jo vanha lakka, mutta valtaisan kaunis glitter-lakka. Zoyan shimmeriset Jade ja Isa ovat ehkä vähän talvisia ja jouluisia sävyjä, mutta vakuuttivat minut kauneudestaan kuumana kesäpäivänäkin. :)


Tilailimme porukalla meikkejä Kosmetik4lessilta ja muutaman meikkituotteen lisäksi nappasin pari Wet n Wild -glitter-lakkaa, kun niitä kerran oli helposti ja halvalla saatavilla siinä nenän edessä. Color Clubin All That Razz ja Peace, Love & Polish sekä OPI:n St. Mark's The Spot ovat Ebay-ostoksia. Tuo Peace, Love & Polish on muuten meikäläisittäin poikkeuksellisen pitkään ja tarkoin harkittu lakkaostos. Olen ihaillut sitä muilla jo varmasti vuoden päivät ja suunnittelut ostoa, joka nyt lopulta tapahtui. :)

En yleensä ole esitellyt meikkiostoksiani blogissa, mutta teen nyt poikkeuksen. Urban Decay-kosmetiikan tuloa Suomen Sokokselle on odoteltu merkin tuntijoiden keskuudessa koko kesä, ja tässä kuussa tämä tapahtui. Itsekin kävin lopulta tilaisuuden tullen ihastelemassa tuotteita paikan päällä, ja sattumalöydöksenä mukaani tarttui aivan super-ihana luomiväri (jolla hintaa kyllä häijyt 20€..). Punertavanruskea Moondust-luomiväri, jossa on runsaasti vihreää shimmeriä, on nimeltään Solstice. Muistan joskus ihailleeni kuvissa Inglot-merkiltä hieman samantyylistä luomiväriä, mutta en oo koskaan oikein osannut asioida kyseisen merkin liikkeissä, mutta onneksi Urban Decayn suhteen ei ollut samaa ongelmaa ja tämä herkullinen värinappi on nyt minun!


Urban Decay myy myös sellaista 4 luomivärinapin koteloa, olisikohan ollut Nirvana nimeltään.. Mun tekisi nyt sitten mieleni hommata sellainen ja alkaa keräilemään muitakin suosikkejani siihen. :)

9 kommenttia:

Daniela kirjoitti...

Toi autumn on kyllä niin kaunis, mutta hitsi kun ei oo varaa ostaa sitä :( ihailen sitä vaan muiden kuvissa sitten :)

Eeva kirjoitti...

Color Clubin All that Razz on ollut itselläni aikoinaan tehokäytössä, juuri sopivan pirteän punainen lakka! :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Namuja kaikk!

eekku kirjoitti...

Hienoja ostoksia

Nena Sofia kirjoitti...

Oi mitä ostoksia! Muakin himottais nuo Urban Decayt, rahatilanne ei vaan vielä anna periksi niin oon koittanut pysytellä erossa kaikista niihin liittyvistä blogi yms. jutuista :D

Enail kirjoitti...

Ihanan värisiä lakkoja :)

Fani kirjoitti...

Kivoja ostoksia! lakat on upeita ja tuo luomiväri oikein nätti. :)

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Ihanuuksia olet hommaillut, UD:t houkuttaa ja lakat koukuttaa :P

E-S kirjoitti...

Daniela: Se on ihana! Onneksi se ei oo mikään Limited Edition... Pyydät vaiks joulupukilta, jos se vielä joulun alla houkuttelee? ;)
Eeva: Kiva kuulla että se on ollut suosikkisi koska se oli vähän sellainen yllätysihastus tilausta tehdessäni, kun halusin vain ottaa Peace, Love & Polish - lakalle jonkun matkakaverin. :)
Katarooma: Juu-u ;)
eekku: Eiks je! =)

Nena Sofia: Hinnoissaan ne on kyllä! Mäkin mietin tuon napin ostettuani että mahtaiskohan saada ulkomailta kuitenkin tilattua halvemmalla, jos on aivan pakko saada vielä jotain. Mutta onhan niitä ihana vain hypistellä ja ihastellakin.. ;)
Enail: Jep!
Fani: Ymmärrät hyvän päälle! =)
Sole/nailOxtail: Näinhän se juuri on ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...