24. elokuuta 2013

Roarr!! - leopardileimat

Viikko sitten mennä hippasin pitkästä aikaa eläinprinttikynsissä. :) Kyseessä oli se minun pitkä viikonloppuni jolloin menoa riitti monelle peräjälkeiselle illalle, ja viimeisintä rientoa varten jaksoin jopa vaihtaa uudet lakkaukset. Tapahtuma oli erään tuttavan 35-vuotissynttärit, ja jostain syystä minulle tuli mieleen että leimattu leopardi voisi olla sen illan juttu kynsille.


Aluslakkana oli Essien Penny Talk, joka on kaunis vaaleankuparinen foil-lakka merkin Mirror Metallics kokoelmasta. Mirror Metallicseilla lienee tendenssi jättää jonkinlaiset raidat näkyville lakkaamisen jälkeen, mutta se ei tämän lakan kanssa häirinnyt - se nyt vain kuului asiaan. Leopardi-leimat tulivat DRK-A -laatasta Color Clubin Beyond lakalla. Tykkäsin lopputuloksesta itse hurjasti, vaikka eipä näitä moni muu juuri noteerannutkaan illan mittaan...


7 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

Tosi ihanat! Täydellinen tuo hologramminen leimausjälki :)

Sissi kirjoitti...

Näyttääpä kivalle! Mun piti hommata myös Beyonce leimailuun mutta olen unohtanut autuaasti koko jutun. Täytynee toimia niin kauan kuin sitä vielä saa.

eekku kirjoitti...

Ihanat

Funky and Fifty ;-) kirjoitti...

Grrr...nämä ovat kyllä komeat!

E-S kirjoitti...

Bambi: Kiitos! Holo on kyllä kiva elementti leimauksessa näkyessään aina vain valitussa valossa, kun ei ihan koko ajan välky. :)

Sissi: Kiitti! Tämähän toimi hyvänä muistutuksena sitten.. :)

eekku: Kiitoksia. :)

Funky and Fifty: Kiitos! :D

Fani kirjoitti...

Ihanaaat ! Mä tykkään niin paljon eläinprintti kynsistä :p

E-S kirjoitti...

Kiitti, Fani, hauska kuulla! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...