18. elokuuta 2013

Pinkki glitter-ranskis Tallinnaan

Kävin puolitoista viikkoa sitten parin työtoverin kanssa päiväristeilyllä Tallinnassa, mitä varten tein edellisiltana ranskalaisen lakkauksen. Värilakaksi pääsi ihanainen "hattarakarkkiväri:" Essien Madison Ave-hue, jota levittelin kynsien kärkiin tavoilleni uskollisesti tippitarrojen kera. Sen päälle laitoin kynnen yhdelle sivulle Essien Set In Stonesia ja toiselle laidalle töpötin pilkkurivistön Golden Rosen Holiday 54:lla.


Itseäni nämä kynnet miellytti kyllä kovasti - kuten ranskikset yleensä kynsilläni ovat tehneet. En ole keksinyt ranskalaisista lakkauksista mitään muuta vikaa kuin sen että lakkaa ei pääse antaumuksella levittelemään laajasti koko kynnelle ja sillä tavoin ihailemaan sen kauneutta... :)

8 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Mä tykkään hulluna ranskisvariaatioista, voi kun pääsisi itekin joskus tekemään:)

Enail kirjoitti...

Kaunis ranskis. Itseä miellyttää kanssa kovasti ranskikset tällä hetkellä. Omat kynnet vaan valitettavasti lyheni aika paljon, niin niitä ei ole enää niin kiva tehdä.

eekku kirjoitti...

söpöt

Verppa kirjoitti...

Voi vitsi miten söpö väri :3

Kaisa kirjoitti...

Ranskikset toimii kyllä aina! =)

E-S kirjoitti...

Sissi: Etköhän sä vielä pääse... sulla on toistaiseksi kyllä ollut harvemmin ranskiksia kynsillä, jos en väärin muista? Nyt vaan laittamaan!

Enail: Kiitos! Itse en lyhyempien kynsieni aikana tehnyt vielä ranskalaisia lakkauksia, mutta voisin jotenkin ajatella että ne voisivat sopia hyvin lyhkäisiinkin kynsiin... Jättää vain tietty tuon kärkilakkauksen hieman kapeammaksi. =)

eekku: Kiitos!

Verppa: Kiitoksia. Niin on, tää on ihan sisarlakka Essien Splash Of Grenadinelle - niin herkullisia molemmat!

Kaisa: Näin se kyllä taitaa olla. :)

Niniane kirjoitti...

Nää on tosi kauniit! Ihanat lakat! :)

E-S kirjoitti...

Niniane: Kiitoksia! :))

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...