30. huhtikuuta 2016

Huhtikuisia lakkahankintoja


Huhtikuu, synttĂ€rikuu - paljon lahjoja eli lakkoja ja silleen.. 😜

L'OrĂ©alin lakat sain lahjana Suvilta yhdessĂ€ Essien Lounge Lover -kokoelman kanssa. Mielenkiintoisia lakkoja molemmat, joista Greige Amoureux on pÀÀssyt jo kokeiluunkin ja lisĂ€ksi oon poikkeuksillen ihastunut tuohon ruutukuvioituun lakkapulloon. Pari eri vĂ€ristĂ€, muuten samanlaista L'OrĂ©alia olin saanut jo aiemmin. VĂ€lillĂ€ pitkÀÀnkin uinuva China Glaze -ihastukseni nosteli taas pitkĂ€stĂ€ aikaa pÀÀtÀÀn, kun selailin netissĂ€ laajalti kaikki mieluisia punaruskeita ja oranssiinpĂ€in vivahtavia sĂ€vyjĂ€. Chinalta kun sitĂ€ valikoimaa tuntui löytyvĂ€n eniten.. En onneksi tilannut enempÀÀ kuin Code Orange ja Seeing Red -lakat ja lisĂ€ksi ihastuttavan kesĂ€isen neon-lakan Red-y To Rave. Essencen Engaded on ensimmĂ€inen "live-ostokseni" Suomen lakkaharrastajien kesken kohutuilta Essence-hyllyiltĂ€, joka olikin puolityhjillÀÀn mun löytĂ€essĂ€ semi-vahingossa paikalle. Kiva hemppis-lakka sieltĂ€ silti löytyi matkaani. :) 

TÀssÀ kuvassa on varsinaiset synttÀritilaukseni eli lahja itseltÀni itselleni. Lakat on tilattu osa The Nailista Shopista ja osa Pretty Polishilta - kahdesta eri liikkeestÀ siksi koska osa himoitsemistani Cirquen Speckled & Sparkled -kokoelmasta oli toisesta tilaushetkellÀ jo loppuunvarattu... Muut kuvan Cirque-lakoista kuuluvat kyseiseen Limited Edition -kokoelmaan paitsi kaunis Hustle, joka on vanhempi julkaisu. Kuten kuvasta nÀkyy niin tuo lakkamerkki on nyt varastanut sydÀmeni totaalisesti. LisÀksi tilasin Picture Polishin Spring -sÀvyn, jolta julkaisun ensi hetkellÀ vÀltyin mutta se alkoi sittemmin houkutella nÀin paljon.

Vappuviikolla kotiutin jĂ€ttitilaukseni Harlow&colta, jossa Ă€sken mainittu Cirque-villitykseni vain jatkui. TĂ€llĂ€ kertaa tilailin merkin kauneimmat ja tarpeellisimmat creme-lakat itselleni. LisĂ€ksi vanhaa suosikkimerkkiĂ€ni KBShimmeriĂ€, jonka Birthstone-kokoelmaan lĂ€mpenin hĂ€mĂ€lĂ€isellĂ€ hitaudella mutta sitĂ€kin isommin nĂ€in loppujen lopuksi. Glitter Frosting -blogin helmikuinen postaus CitrinestĂ€ oli varmaankin lopullinen niitti tarpeelleni saada nĂ€mĂ€ vaaleimmat ja kesĂ€isimmĂ€t Birthstone -sĂ€vyt itselleni. Hopeinen Diamond tietenkin siksi ettĂ€ se on huhtikuun kivi. ;) 

NĂ€illĂ€ pitĂ€isi taas koittaa pĂ€rjĂ€tĂ€ pari pĂ€ivÀÀ..  EhkĂ€ edes Vapun yli?

Kivaa ja aurinkoista Vappua!

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Ihania hankintoja

E-S kirjoitti...

Kiitti kommentista, eekku! :)

LÀhetÀ kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...