26. huhtikuuta 2016

Colors By Llarowe: Connie, You Saucy Minx

Swatcheja pukkaa yhä vain... Mitäpä sitä suotta kynsiä koristelemaankaan usein, kun töihin joutuu sitten poistamaan lakkaukset. Näin ollen on ihan otollistakin hommaa sutaista työpäivien lomassa pelkkä jokin lakka kokeiluun. Tänään testasin Colors By Llarowen Connie, You Saucy Minx -lakan:


Colors By Llarowe on indie-merkki, jonka kaikkiin lakkajulkaisuihin en ole jaksanut perehtyäkään mutta parisen vuotta sitten Llarowen omasta verkkokaupasta tilaillessani nappasin tämän silmiin osuneen kaunokaisen mukaan ostoskoriin. Se oli viettänyt aikaa niin kauan paikallaan lakkalaatikossani että valkoista ja sinertävää shimmer-materiaalia oli laskeutunut lakkapullon pohjalle, mutta hyvin se onneksi sekoittui käyttöön otettaessa. Ja kynsillä Connie, You Saucy Minx on aivan upean kaunis! 


Netin kuvahaulla Connie, You Saucy Minx lakasta löytyy paljon aivan erinäköistä violettia lakkakuvaa - samalta merkiltä kuitenkin. En tiedä mistä on kyse, onko lakasta tehty jokin toinen versio vai mitä kummaa..? Nimi nyt on muutenkin sinällään jo niin erikoinen että luulisi että sitä ei tarvitsisi sekoittaa vahingossakaan mihinkään toiseen. 


Oi nam mikä täyteläinen violetti shimmer tuossa tummansinisessä lakkapohjassa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...