25. huhtikuuta 2016

Aateluus velvoittaa?

Swatchailin viime viikolla useammankin Helmerissäni majaa pitävän lakan, joista yksi oli harvemmin kynsille pääsevää merkkiä Nfu Oh. "Nufu" on julkaissut Noblesse Oblige -sarjan, johon kuuluvista shimmerisistä lakoista minulta löytyy yksi: numero 05. Googlen avulla mulle muuten selvisi että noblesse oblige tarkoittaa 'aateluus velvoittaa'. Mihinköhän se oikein velvoittaa... shimmerisiin kynsiin, vai? ;)


Lakka numero 5 on marjaisa, pinkki sävyltään ja siinä on todella runsaasti kultaista shimmeriä. Todella kaunis tapaus, joka peitti parilla kerroksella! Nfu Oh ei merkkinä ole mulle mitenkään erityisen läheinen vaikka muutamat omistamani lakat ovatkin oikein ihania, mutta muun muassa hankala saatavuus on varmasti vaikuttanut asiaan.. Nfu Oh ei ole myöskään julkaise uusia lakkakokoelmia tavan takaa tai merkkinoi liiemmin olemassa olevia lakkojakaan, joten siksi tämä lakkamerkki ei käsittääkseni ole mitenkään erityisen trendikäs.


Shimmeristä alkanutta viikkoa!

3 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Onpas nätti!

Harmi, että Nufua ei enää saa, kun lopettivat :( Eli ei ainakaan ilmesty kokoelmiakaan enää. Ne käsi- ja vartalovoiteet oli kivoja, samoin kynsinauhaöljyt.

eekku kirjoitti...

Kaunis lakka

E-S kirjoitti...

Mimosa: Kiitoksia kommentista! Mä en ollutkaan tajunnut että merkki on tyystin lopettanut.. No harmi todellakin! Nufun Cuticle Remover on käytössä jo toisen pullon verran ja oon kanssa pitänyt kynsinauhaöljyistä...

eekku: Kiitos :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...