3. maaliskuuta 2014

OPI swatch spam

Nyt läsähtää nähtäville hurja määrä OPI-swatcheja, jotka olen kaikki näköjään tehnyt vuodenvaihteen tienoilla terävänmallisilla kynsilläni. Viimeisimmän China Glaze swatch-postauksen myötä sain järkevää palautetta siitä että olisi mukava saada tietää kuvatun lakan yhteydessä muun muassa se monellako kerroksella ko. lakka peittää. Niinpä koitan tällä kertaa muisteloida hieman käytettyjä kerroksia kunkin sävyn kohdalla; usein se on ollut kyllä sen 2 kerrosta. Varautukaa: kuvia on jopa yksitoista!

Schnapps Out Of It:

Germany -kokoelman tiilenpunainen herkku Schnapps Out Of It! peitti noin kahdella kerroksella muistaakseni oikein moitteettomasti.

German-icure By OPI:

German-icure By OPI puolestaan oli siinä ja siinä kahden kerroksen kanssa, saatoin laittaa kolmannenkin... :) Tiuhaan käyttöön tämä on vähän tumma sävy minun makuuni, mutta hyvässä valossa katsottuna hirmuisen kaunis lakka!

Sprung:

Sprungia lienee kuvassa kynsilläni 2 kerrosta ja voisi varmasti olla kolmaskin kerros, sillä tämä ei ollut peittävintä OPI-laatua... Kaunista useamman väristä shimmeriä löytyy, mutta ei päässyt omien lemppareitteni joukkoon.

Dining Al-Frisco:

Dining Al-Frisco on San Francisco kokoelman kylmähkö vaaleansininen lakka, jossa siveltimenvedot näkyvät kevyinä shimmer-raitoina kynnellä. Pari kerrosta muistaakseni riitti.

Miss You-niverse:

Miss Universe 2013 kokoelman tumma sinivioletti Miss You-niverse peitti kahdella kerroksella ja kuivui kiiltäväpintaiseksi. Elegantti omalla tavallaan mutta minun makuuni vähän tylsähkö...

Skull & Glossbones:

Skull & Glossbonesia olen näköjään annostellut hennolla kädellä tässä kuvassa, jossa on varmasti 2 kerrosta ja ehkä jopa kolmas olisi paikallaan... Tämä on joka tapauksessa oiva vaaleanharmaa lakka, kun sellaiselle on tilausta.

Warm Me Up:

Mariah Carey Holiday kokoelman Warm Me Up säväytti aluksi nähtyäni vasta kuvia netissä, mutta ei sitten omilla kynsillä enää niin paljon. Tämä peitti mahdollisesti kahdella kerroksella jos oikein muistan.. ;-D

A Butterfly Moment:

A Butterfly Moment on herkkä vaaleanpersikkainen lakka kultaisella shimmerillä ja peittävyys vaati ainakin 2 kerrosta.

Fly:

Fly on Nicki Minaj kokoelman reippaan pirteä turkoosi, jota kuvassa on kynsilläni oletettavasti 2 kerrosta ja ehkä kolmaskin kerros olisi ollut paikallaan... Kaunis sävy joka tapauksessa!

Underneath The Mistletoe:

Underneath The Mistletoella lakattuani uskalsin lopultakin laittaa myyntiin China Glazen Ruby Pumpsin, sillä tästä OPI:n lakasta löysin sen oman ihanan joululakan (jonka moni muu tuntuu löytäneen mainitsemastani Chinasta)... Kynsillä on lakkaa pari kerrosta ja ehkä kolmaskin olisi ollut paikallaan. Ihana lakka, rakastuin tähän!

DS Mystery:

Designer Series Mystery on tummanviolettipohjainen lakka hieman erivärisellä shimmerillä, pääasiassa kultaisella. Kuvissa kynsillä on 2 kerrosta lakkaa. Lakka on ihan nätti, mutta toisaalta kuitenkin kovin tumma sävy eli ei sen takia niin paljon mieluisa.

Mua alkoi melkein naurattamaan joka lakan kohdalla miettiessäni että se "muistaakseni peitti kahdella kerroksella"... Tyypillisesti swatchatessani olen lakannut 2 kerrosta, enkä sitten ole huonossa valaistuksessa välttämättä huomannut jos se ei ole riittävästi, vaan vasta sitten päivänvalolampun alla otetut kuvat paljastavatkin että peittävyys ei ehkä ollutkaan aivan riittävä.

Löytyikö näistä lakoista teidän suosikkeja tai inhokkeja?

6 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Fly oli näistä oma suosikkini, ihana! :)

Anni kirjoitti...

Noni, tää on loistava swatch-postaus; riittävästi kuvia ja sopivasti tekstiä :) Tykkäsin!

Mulla ei noista lakoista oo ainuttakaan, mut herranjestas miksen oo ikinä nähny Flyta noin hienona kuvissa? Melkeenhän se pääsis himotuslistalle:)

Nanne kirjoitti...

Olipas kiva postaus, mukava nähdä välillä pelkkiä swatchejakin :)
Toi Fly on kyllä aika herkku :P

E-S kirjoitti...

Liisa: Kiva kuulla, se on kyllä pirteä lakka!

Anni: Mahtavaa! Fly upposi myös suhun siis... Se on kyllä nätti ja mä menin vieläpä alkuvuodesta myymään sen pois, kun ajattelin että voin sitten sillä verukkeella hommata AmazON...AmazOFF:in - vaikkeihän ne ole edes samanlaisia!

Nanne: Kiva jos tykkäsit! Fly oli näköjään tästä lakkaporukasta nyt suosituin.. ;D

Kata kirjoitti...

Ma olen yrittanyt loytaa Fly'ta huonolla menestyksella. Jos joku haluaa luopua omastaan, niin mulle saa tarjota! ; )

E-S kirjoitti...

Shopaholic: Höh, mihis Flyt on huvenneet... Onko Ebaykin tarkistettu?! Mä möin vuoden alussa omani eteenpäin, mutta oon kyllä ehtinyt jo miettiä että olikohan sekään ihan viisasta... O_o

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...