29. maaliskuuta 2014

Rion punainen ranskis

Töihin paluu loman jälkeen oli sen verran kuluttavaa että nukuin pommiin ensimmäisen aamuherätyksen kohdalla ja keskiviikkoiltana menin nukkumaan jo ennen kymmentä, enkä ollut nukahtamiseni jälkeen herännyt edes oven käyntiin! Pommiin nukkuminen ei ollut mulle mitenkään ennennäkemätöntä mutta tuo varhainen nukkumaanmenoaikani oli kyllä; äimisteltiinkin mieheni kanssa sitä että eipä ole aikasemmin tainnut moista tapahtuakaan. =D

Lakat vetävät mua sen verran puoleensa että keskellä viikon kiireitä tekaisin kuitenkin parilla tuoreella OPI-lakalla ranskalaisen manin:


Tämäntyyliset lakkaukset miellyttää kovasti mua, mutta nämä on kuitenkin vähän turhan jouluisat punaisen Red Hot Rion takia. Chasing Rainbows -lakka uudesta Spotlight On Glitter kokoelmasta puolestaan vaikuttaa kivalta tapaukselta, eikä niin vuodenaikasidonnaiseltakaan.

Näiden jälkeen pitäisi ehdottomasti siirtyä jo keväisempiin lakkauksiin. Niihin päästäneen viimeistään sitten kun saan kätösiini Ebaysta tulossa olevat China Glazen neon-lakat... ;-)

6 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Söpöt kynnet

Tiina kirjoitti...

Hurjan nätit! :)

Bambi kirjoitti...

Toi Chasing Rainbows pitää kyllä ehkä hankkia omiin kokoelmiin myös :)

Mari kirjoitti...

Ihanat. :)

Nanne kirjoitti...

Ihanat kynnet :)

E-S kirjoitti...

eekku, Tiina, Mari & nanne: Kiitti!!! :))

Bambi: Kannatan ajatusta! ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...