23. maaliskuuta 2014

Kanarian lakkaukset

Täällä on viikko vierähtänyt poikkeuksellisen aurinkoisesti, olin nimittäin miekkoseni kanssa Gran Canarialla! Visiitti oli minulle ensimmäinen Kanarialla ja majailimme ihanassa hotellissamme pienessä Tauriton laaksossa. Kotiuduimme reissusta vasta viime yönä ja siksi edellisen postauksen runsaisiin kommentteihinkin pääsin siis vastailemaan vasta nyt, Vaikka mies maksoikin hotellillamme wifi-yhteyden niin minun puhelimeni ei suostunut yhteyksiin lainkaan ja hänenkin miniläppärillä yhteys oli todella onneton - ainakin meidän huonekerroksessamme. No eipä sillä että yhteyksien puuttuminen olisi kauheasti kaivellut, oli ihan hyvä pitää vähän "some-lomaakin!" ;)

Lakoista en tietenkään lomaillut, vaan tein reissuunlähtökynnet jo edellisenä iltana kotona ja otin mukaani myös pienen arsenaalin mieluisia, auringon alle sopivia lakkoja. Kaikkinensa vietin lomaviikkoni 3 eri lakkauksissa, jotka esittelen seuraavaksi järjestyksessään.

China Glaze - Too Yacht To Handle & KBShimmer - Pastel Me More:


Matka starttasi turkoosissa Too Yacht To Handle -lakkauksessa, joka Pastel Me More glitter-lakan kanssa muodostivatkin koko reissun monipuolisimmat kynsikoristeluni. ;) Kivannäköinenhän tuo neon-turkoosi lakka on, mutta voin kertoa että se ei ollut minulle mikään kotoisin sävy, ainakaan noin koko kynnelle lakattuna. Tätä seuraavat lakkaukset miellyttivätkin itseäni huomattavasti enemmän...

China Glaze - Seahorsin' Around:


Kärkien alkaessa repsottaa edellisistä lakkauksista tein laiskan naisen ratkaisun eli lakkasin uudella lakalla suoraan vanhojen päälle. Upea Seahorsin' Around ei pannut pahakseen vaikka alle jäänyt, aiempi turkoosi lakka pilkahtelikin vähän alta. Olen lakannut Seahorsinilla jo kerran aiemminkin ja jos on mahdollista niin ihastuin tähän röpelöiseen, kullankimalteiseen turkoosiin China Glazen Sea Goddess kokoelman helmeen yhä entistä enemmän!

OPI - What's A Little Rain Forest?:


OPI:n Brazil kokoelman ohella julkaistut mini Beach Sandies lakat näyttävät kaikki ihanilta ja mulla oli niistä Kanarialla mukana kaksi kappaletta. Beachille piti tietenkin lakata "beachsandyllä" ja päädyin merellisiä tunnelmia tulkitsevaan What's A Little Rain Forest? lakkaan. Ja kyllä - se on i-ha-na!!


Rivissä on Kanarian lakkavalikoimani, joista muut ovat kotoa mukaan otettuja paitsi rivin ensimmäinen, jonka ostin hotellimme pienestä putiikista. Me niin nautimme hotellimme all inclusive tarjonnasta että etukäteen suunniteltu shoppailupäiväkin päätettiin loppujen lopuksi hylätä! Olin suunnitellut että saattaisin metsästellä hieman Essencen ja Catricen lakkoja, mutta aurinko ja hotellin herkut ja miellyttävä ilmapiiri veivät voiton ostoksille lähtemisestä. Ostin sitten kuitenkin tuollaisen Marie Lluy turkoosin lakan hotellilta korvikkeeksi - ja matkamuistoksi. :D

12 kommenttia:

Xalla kirjoitti...

Lomareissunne kuulostaa onnistuneelta, rentoutumista ja hyvää ruokaa, mitäpä sitä muuta kaipaisikaan :) Säätkin taisivat sallia kuvista päätellen? Too yacht to handle näyttää kyllä omaan silmään todella kivalta! :)

Anni kirjoitti...

Ihania kuvia ja kynsiä! :) Ite tykkään eniten noista ekoista kynsistä, niin sopivat lomamatkalle!

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Voihan kateus.. :D minäkin haluan ulkomaille! :p
Kauniita kynsiä oot tehny, ihanan merellisiä :)

Fani kirjoitti...

Aww! Mä oon niin kade! Haluan auringon lämpöön nyt heti kiitos.... :)
Kaikki kynnet on oikein ihania <3

eekku kirjoitti...

Kivoja lakkauksia ja kiva kuulla et loma meni hyvin =)

Bambi kirjoitti...

Ihania lomakuvia ja herkullisen kirkkaita kynsiä! Tulipa kesäikävä ♡

Dimavarien kirjoitti...

Oi, varmasti ollut ihan mahtava loma, ihania kuvia. :o Kesä-ikävä muodostu täälläkin.

Iiny kirjoitti...

Oiiii miten ihana fiilis tuli kun noita kuvia katseli! <3 ja niin ihania kynsiä, nam!

E-S kirjoitti...

Xalla: Säät sallivat todellakin, päivät saatiin nauttia aina lämpimästä paisteesta! Mä oon samaa mieltä - siinä oli kyllä kaikki onnistuneen loman tekijät. :)
Anni: Kiitoksia! Too Yacht To Handle sopii kyllä aurinkoon, jos jonnekin ;-)

Roosa: Kiitos! Joskus se on sitten taas sun vuoro lomailla, mä tässä mietin että itselläni ei oo tullut melkein 2 vuoteen käytyäkään ulkomailla eli oli kyllä mukava pitkästä aikaa.. :)
Fani: Kynnet kiittävät! Toivottavasti saat lomakuumeeseen helpotusta. On se kyllä niin herkkua, kun pitkästä aikaa pääsee!

eekku: Kiitoksia! =)
Bambi: Kiitti! Onneksi mennään kovaa vauhtia valoisampaa ja lämpimämpää kohti Suomessakin. :)

Dimavarien: Kiitos! Mahtavaa oli todella! :)
Iiny: Kiitos paljon! Sain tunnelmat välitettyä ruudun toiselle puolellekin. =)

SaraGalaxyy kirjoitti...

Oih, ihania kuvia ♡ Ja ihana idea ottaa lomalla kynsistä kuvia! :)

Emma kirjoitti...

komppaan muita, ihania hyvänmielenkuvia! :)

E-S kirjoitti...

Sara: Kiva jos tykkäsit! Vähän vaihtelua perinteisiin kynsikuviinkin ja samalla vähän lomafiilistä blogiin ;)
Emma: Hihii, kiva - kiitos kommentista!! :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...