28. toukokuuta 2013

Minun OPI:ni

Huhhuh - lauantain kynsimiitti on tässä vielä hyvin tuoreena mielessä ja sen tunnelmiin tulee palattua nyt useinkin - tietysti nyt kun osallistujien postauksia putkahtelee kuin sieniä sateella. :) Niitä lukee ilolla, mutta nyt on aivan pakko vetää hieman henkeä miittiaiheista ja esitellä tähän väliiin omat OPI-lakkani! Kuvasin nämä pullot sisätiloissa jokin aika sitten kun ulkona oli hyvin harmaata, eli suurin osa on salamakuvia.


Lakat ovat asettautuneet valokuviin ihan fiiliksen mukaan. Ensimmäisessä otoksessa vasemmalla on ihana viininpunainen shimmer-lakka My Address Is Hollywood, joka oli yksinkertaisesti pakko saada kokeiltua Saran blogissa taannoin voittamaani miniversiota samasta sävystä - se on niin kaunis! Sitten violetit Significant Other Color ja Dutch 'ya Just Love OPI?, joista jälkimmäisellä en ole vielä lakannutkaan mutta tykkään molemmista kovasti. Viimeisimpinä kuvassa komeilevat ihanat "kultakaivokset purkeissa" eli Golden Eye ja Sprung.


Save Me ristiriitaisia tuntoja herättävine tikkuineen on yksi ensimmäisiä OPI-lakkojani, josta luopumista harkitsin joskus, mutta tajusin sittemmin että tämän kuuluu olla kokoelmassani - oli sitten kuinka vähällä käytöllä tahansa! Glitterinen Sparkle-icious on karnevaalihenkisyydessään ja harvinaisuudessaan yksinkertaisesti ihana. OPI-kokoelmani heleimpiä väriläiskiä lienevät keltainen Fiercely Fiona ja turkoosi Fly.


Yhteiskuvaan halusivat asettua pehmeiden sävyjen OPI:ni, joista ensimmäisinä kuvassa ovat NYC Ballet Soft Shadesin ihanat Don't Touch My Tutu! ja You Callin' Me A Lyre?, jotka ovat jellymäisen läpikuultavia ja hyvinkäyttäytyviä lakkoja. Kolmantena rivissä on My Very First Knockwurst, joka rehvakkaasta saksalaisesta makkaranimestään huolimatta on herkkä kaunokainen, vaaleanpunainen creme. Viimeisenä vierekkäin ovat A Butterfly Moment, Gouda Gouda Two Shoes ja Skull &Glossbones, jotka ovat nättejä kaikki mutta täytyy tunnustaa, että en ole tällä kolmikolla lakannut kynsille vielä kertaakaan... Noloa mutta totta.


Liquid Sandit kuuluvat tottakai samaan kuvaan, vaikka ensimmäiset Honey Ryder ja Solitaire ovatkin Bond Girls kokoelmasta ja taas Get Your Number, Stay The Night ja The Impossible puolestaan aiemmin julkaistusta Mariah Carey -kokoelmasta. Ihania tekstuurilakkoja kaikki!


Mun Designer Series -intoiluni oli parhaimmassa kukassaan jo viime vuoden puolella, kun ostaa porskuttelin näitä lakkoja Nailsuppliesilta (mistä en ole tainnut tänä vuonna tilata enää mitään -kiitos vain Ebayn). Nämä hopeakorkkiset DS-lakat kuvassa ovat järjestyksessään Extravagance, Opulence, Reflection, Bold, Luxurious ja Radiance. Jos en väärin muista niin kaikkia muita paitsi Extravagancea ja Boldia olen tainnut käyttääkin jo. DS Radiance oli mun ensimmäinen näistä aikoinaan ja sulaa rakkautta ensi silmäyksellä. :)


Tästä kuvasta tuli tällainen "mörkö-sarja" eli tummimmat OPI:ni. Ensimmäisenä Vampsterdam, toisena vielä kokeilematon OPI Ink, kolmantena ensimmäinen OPI:n lakkani ikinä Number One Nemesis, joka ei ehkä olisi enää kokoelmassani jollei se olisi se ensimmäinen... Punainen lakka on The Spy Who Loved Me. Täytyy sanoa että nämä lakat eivät ole lemppareitani, mutta olen silti päätynyt säilyttämään ne syystä tai toisesta.


Viimeinen kuva on varsinaiset randomit, joista pari viimeisintä lakkaa ei enää edes kuulu kokoelmiini (- möin ne juuri eteenpäin). Ensimmäisenä kuvassa on tuore vaihdokkaana saapunut Don't Know...Beets Me!, jonka ihana marjaisa väri on suorastaan houkutteleva! Sen vieressä on I Have A Herring Problem, joka pyrkii jo poispäin kokoelmastani, mutta kuuluu silti siihen vielä toistaiseksi; hyväkäytöksinen lakka mutta ei vain mun sävyni.

Äkkimatikalla saan laskettua mulla löytyvän 32 OPI:a! Aika paljon kyllä, varsinkin nyt kun huomasi kuinka moni näistä onkaan vielä lakkaamattomien joukossa. Ai niin, myös ihana Pirouette My Whistle on kiitämässä luokseni Ebayn ihmemaasta - I know I'm weak... Joten pian näitä on jo siis 33. :)

Mitkäs teidän OPI-suosikit on? Löytyykö kokoelmissanne paljon samoja kuin mulla?

8 kommenttia:

June kirjoitti...

Ihania lakkoja :) Varsinkin vanhemmat OPI:t on mulle aika vieraita ja hinta kalliimpi kuin esim. ChG:lla niin ei ole itse tullut paljoa ostettua niitä. Ne kymmenen jotka omistan ovat kuitenkin ihania! Voisin vaikka esitellä pikkuisen kokoelmani sitten kun Solitaire suvaitsee toisella yrityksellään saapua..

Pirouette My Whistle on muuten omassakin kokoelmassa, aivan ihana :)

E-S kirjoitti...

OPI:t on tosiaan aavistuksen hintavampia kuin China Glazet esimerkiksi, siksi olinkin tiputtaa silmät päästäni kun näitä kasailin tähän postaukseen... Tuhlari mikä tuhlari!
Ihana että liputat ton Pirouette My Whistlen puolesta, se on varmasti hyvä hankinta. :)

eekku kirjoitti...

Onpas sulla monta opia =)kivoja lakkoja.

Coammber kirjoitti...

sulle löytyy tunnustus mun blogista :)

http://nailaddictp.blogspot.fi/

Vanquish kirjoitti...

Ihana kokoelma! Pari samaa löytyy, kuin myös muutama himotuksen kohdekin ;) Solitaire ja DS Radiance <3

E-S kirjoitti...

eekku: Todellakin :)

Coammber: Kiitti, käyn tsekkailemassa kun luppoaikaa likenee vähän paremmin!

Vanquish: Voin suositella lämpimästi kyllä molempia (jos se on enää tarpeellistakaan)... :)

Bambi kirjoitti...

Ompas kattava kokoelma, oma tuntuu tähän verrattuna aika vaatimattomalta :D

Munkin oma tosin kasvoi muutamalla viikonloppuna, löysin kun löysinkin noita Bond-tyttölakkoja sieltä Tallinnasta. Solitaire ja Jinx olivat mun valinta!

E-S kirjoitti...

Bambi, sun kokoelma on varmasti harkitumpi kuin tämä mun rönsylevä... :D
Solitairelle pojot täältäkin, Jinxiä odotan mielenkiinnolla, kun se on vieraampi itselleni.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...