23. toukokuuta 2013

KBShimmerin kesälakat 2013

Kuola ehkä vähän valuu suupielistäni, mutta ajattelen järkevänä että nyt en ehkä tilaisi yhtäkään näistä lakoista.. Tai ehkä vain yhden...? Ainakin aluksi vain se yksi..! KBShimmerin kesäkokoelma on julkaistu tuoreeltaan ainakin Facebookissa, ja minäpä tein tulevista lakoista kuvakollaasin tänne blogiin. Kuvien katselu ja kollaasien väsääminen varmasti ajaa sitä asiaa että pysyn vahvana, enkä tilaile näitä kaikkia itselleni..:

All pictures by KBShimmer in Facebook.

Se mun yksi ja ainoa hankintani näistä voisi olla tuo ihanainen Grayscale, jonka nimen sointi tuo heti mieleeni Grace Kellyn. Grayscale voisi olla mun vastineeni L'orealin Confettis -lakalle, joka monilla muilla tuntuu löytyvän.

Hmmf - jos Huutokauppakirppiksellä myy 2 KBShimmer-kynsilakkaa niin tarkoittaako se että on jäänyt vajeeseen..? ;)

11 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Vaivihkaa huhuilen täällä, että saattaisin myös haluta kotiuttaa pari näistä jos olet tilailemassa...eli postikulujen jakajaksi tyrkyttäydyn:)

hannele kirjoitti...

Toi keltanen!!!! <3
Mulla on Sonnetariumin Samurai Princess, joka vastaa tuota Grayscalea, iihana lakka sekin!

E-S kirjoitti...

Sissi: laitan korvan taakse! Kesäkuun alussa nuo taitavat tulla myyntiin, joten ehkä me silloin sitten tilaillaan... maltillisesti tietenkin. :D

Hannele: Samurai näyttää kyllä googletellessa melko samalle, mutta siinä taitaa olla tikkuja mitä tuossa Grayscalessa ei mun näköhavaintojen perusteella ole.

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Mäkin voisin ehkä tulla mukaan kimppaan! Tuo What´s Your Damage? vei mun sydämen ^_^

Niin ja jos on myynyt lakkoja pois, niin EHDOTTOMASTI saa ostaa lisää :)
Mäkin myin juuri kasan pois ja laitoin tilaukseen abouttiarallaa yhtä paljon lakkoja, hyvin siis etenee tää lakkojen karsiminen...Tavoitteena olisi se noin 100 lakan killerikokoelma, mutta siihen on vielä matkaa ;)

Bambi kirjoitti...

Toi Grayscale iski mullekin silmään. En innostunut Confettiksesta, mutta voikohan tää olla mun valkokultaharmaa glittertopperi... hmmm.

E-S kirjoitti...

Riikka: Kolme onkin passeli määrä tilaajia yhteen kimppaan, joten mahdut mukaan kyllä jos haluat. Heti kun tää kesäkokoelma pötköttää Harlowin hyllyssä niin tilauksen voisi tehdä. Omien lakkojen jälleenlähetyspostikulut tulee sitten lakkojen lisäksi kullekin maksettavaksi. Laita mulle vielä vaikka s-postia, jos oot ihan varmasti osallistumassa?

Bambi: Luin tai ainakin aivoni ymmärsivät aluksi että Grayscale-lakka iski sulle silmää. Ehkä iskikin... ;)

Xalla kirjoitti...

Voi ei, onpa kyllä aika herkullisia! Voi ei lähinnä sen takia, kun noita testaamattomia lakkoja on taas kummasti kertynyt jo muutenkin tuohon hyllyn reunalle napottamaan ja odottamaan vuoroaan...=P

Sissi kirjoitti...

Yritän nyt vielä olla innostumatta hulluna ;-)

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Sissi, sun PITÄÄ tulla mukaan ;)

Mä laitan E-S sulle meiliä kohta, katselen ton valikoiman läpi ja voisin jo siihen meiliin laittaa mitä sieltä otan?

Oon nimittäin reissussa alkukuusta, niin en varmaan ihan päivittäin pääse meilejä katselemaan :)

E-S kirjoitti...

Xalla: Jono on mullakin vielä noita käyttöönottovuoroaan odottelevia mutta sitten mä tilailen näitä potentiaalisia kiilaajia vielä... Hoh-hoh! :D

Sissi ja Riikka: Viestitellään tilailusta...

hannele kirjoitti...

Jaa joo, siinä on kyllä niitä...

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...