8. toukokuuta 2013

Ensimmäiset Llarowe-ostokseni

Krö-höm... edellisen tavarapostauksen jälkeen nyt olisi ollut hyvä rako postata vaihteeksi lakattuja kynsiä ja kirjoittaa niiden ohelle jotain sielukasta, mutta minä valitsen valitettavasti toisin. Jatkan "Materialisti"-leiman iskemistä omaan otsaani, ja sielukkuuden sijaan esittelen tiistaina saamani Llarowen paketin! Postilaatikkomme on natissut liitoksissaan lakkalähetysten takia alkaneella viikolla, joten täytyyhän mun nyt osa jo postata blogiinkin. :)

Puolitoista viikkoa sitten, eräänä sateisena perjantaina eksyin Llarowen nettisivuille, missä olin toki seikkaillut aikaisemminkin mutta tällä kertaa olin ostoaikeissa. Putiikin valikoimassa oli nimittäin jo iän kaiken ollut eräs kiva lakka Sold Out, joten ajattelin hyvitellä sen aiheuttamaa harmia tilaamalla itselleni sitten pari muuta. Ostoksia tehdessä vietin hyvän tovin netissä swatcheja katsellen ja valikoin tarkasti mielestäni kauneimmat niistä mitä Llarowella juuri ostohetkellä sattui olemaan varastossa. Taisin tehdä nappivalintoja, sillä nämä juuri kotiutuneet lakat ovat kyllä hyvään hetkeen ihastuttavimpia joihin olen törmännyt!


Ylläolevassa kuvassa lakat ovat järjestyksessään Scofflawin Love Letter To Bea Arthur, Hare Polishin Let Them Eat... What?, Crows Toesin Heartless ja Darling Divan Dangerous Driver.


En ole aikaisemmin kokeillut mitään näistä Llarowelta tilaamistani merkeistä, mutta tekisi heti mieleni tilata lisää. Varsinkin Hare Polishin muutamat lakat houkuttelisivat kovastikin... Mutta jospa mä nyt ensin käyttäisin näitä ennenkuin tilaan lisää..?!


p.s. Olin poikkeuksellisen pitkään noissa miittilakkauksissani, jopa melkein 4 vuorokautta!

3 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Aivan erityisesti silmäni liimautuvat tuohon punaiseen namuun mutta kiinnostavia ovat muutkin!

E-S kirjoitti...

Punainen namu oli myös mun miehen suosikki, kun mä jälleen häneltäkin kiristin mielipiteen ulos. :) Minusta ne on hirmu kauniita kyllä kaikki!

eekku kirjoitti...

kivoja lakkoja oot ostellu

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...