19. toukokuuta 2013

Kokeilemattomien merkkien houkutus

Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolen... En tiedä onko todella, mutta niin sitä vain eksyy kuvittelemaan ainakin kynsilakkojen suhteen. Vaikka oma Helmerini pullistelee erilaisia merkkejä ja kauniita lakkasävyjä, niin silti tulee muiden blogeja ja nettikauppojen merkkivalikoimia selaillessani törmättyä kuviin toinen toistaan kauniimmista lakkasävyistä. Silloin iskee valitettavan usein tunne että "tuota lakkaa mun pitää päästä kokeilemaan!"

Haluankin nyt listata muutamia lakkamerkkejä jotka ovat kaihertaneet mielessäni enempi vähempi viime aikoina:

Rescue Beauty Lounge:

Kuva on Refinery29 -sivuston.
Ihana Turn It Around lakka löytyy Scrangien Emoting Me -kokoelman swatcheista.
Törmäsin Rescue Beauty Lounge -merkkiin muistaakseni ensi kertaa Instagramissa (älypuhelin-sovellus) erään käyttäjän puskiessa jatkuvalla syötöllä aivan ihania RBL-swatcheja... Jostain syystä olen aivan hurmiossa muun muassa juuri tuosta ylläolevan kuvan Turn It Around -lakasta, vaikka uskon että omilla kynsillä voisin kyllästyä noin tummaan sävyyn aika piankin. Rescue Beauty Lounge toimittaisi kyllä lakkoja kansainvälisestikin, mutta parikymppiä lakkapullosta on jo minullekin aika kipeä hinta maksaa. Haikeana silti aina katselen tätä merkkiä "sillä silmällä"... On niin kaunis pullo ja jotenkin tyylikäs tuo nimifontti isolla kirjoitettuna siinä kyljessä, eikös? ;)

Jindie Nails:

Kuva on PointlessCafen.

Jindie Nailsilla löytyy aivan ihania värikkäitä indie-lakkoja, joita olen ihaillut muun muassa RiaG:n Polishaholic-blogissa. Erivärisistä ja -kokoisista glittereistä huolimatta lakat vaikuttavat koostumuksiltaan kevyiltä ja raikkailta... Lakoista esimerkiksi Barbie Is Dreaming ja Princess Breath houkuttelevat minua.

Illamasqua:

Llamasquan 2010 kevätpastellikuva Fashion Famen.
No entäs tämä britti-brandi, Llamasqua sitten? Merkin elegantit ja hintavat kynsilakkapullot ovat jälleen saaneet minut houkutuksen partaalle. Onhan näitä lakkoja kovasti myös kehuttu, joten hinnalle lienee ihan katettakin. Tämän merkin lakoista haluaisin vain ylipäänsä päästä kokeilemaan jotakin sävyä - ihan mitä tahansa; cremet houkuttelisivat tietysti ehdottomasti eniten.

Icing:

Icing-glitterlakkakuva on lainattu Nailacollegedropout -blogista.
Icing -merkki tuo mulle vahvasti mieleen China Glazen pullon muodon ja lakkasävyjen monipuolisuuden takia, vaikka varmasti on syynsä sillekin että China Glaze on suosittu ja tunnettu siinä missä Icing-merkki on puolestaan hieman "undergroundimpi"...  Nailacollagedropout-blogissa olen ihastellut Icingia enemmänkin ja oli hauska huomata tämän merkin lakan rantautuvan Jenkkilän matkalta myös suomalaisen Emmin blogiin. :) Icingilla löytyy hurjia glitter-pommeja ja lakkasävyistä esimerkiksi So Fierce, Laura's Fave, Lilly, Mint 2 Be, Pink Sparkle ja Paparazzi näyttävät herkuilta!

Jätän tämän himotus-lakkaesittelyn nyt 4 lakkamerkkiin, mutta sanottakoon että jos nostaisin vielä lisää indie-lakkoja tiskiin, niin postausta voisi jatkaa vielä ainakin kilometrin! Olisiko joku kiinnostunut vielä toisesta indie-postauksesta tähän teemaan liittyen? ;)

Onko teillä jotain lakkamerkkejä joita olisi suuri halu päästä kokeilemaan? Kenties jotain samoja kuin mulla?

Ja kertokaa myös toki, jos ootte näitä esiteltyjä merkkejä kokeilleet ja ne ovat olleet surkeita - se olisi suuri palvelus! :)

7 kommenttia:

June kirjoitti...

Illamasquan lakat on ihania, Monogamous olisi niin täydellinen kaikessa yksinkertaisuudessaan.. Joku päivä vielä ostan sen kolmen lakan tarjouksen Illamasquan sivuilla! Rescue beauty Lounge kiinnostaa myös mutta hintaa on vähän turhan paljon. :P

Sissi kirjoitti...

Jouduin perjantaina IHAN oikeasti istumaan käsieni päällä etten olisi tilannut Illamasquaa kun nettikaupassa oli muutaman tunnin ajan kaikki -50%. Suolaiset 15 punnan toimituskulut kyllä karsivat ostointoa kummasti ja vaikka 50 punnan ostoksista olisi saanut ilmaiset postarit, olin kerrankin järkevä ja tuumasin, etten tarvi näitä ökylakkoja.

Picture Polishin lakat kuumottavat myös melkoisesti, niitäkään en omista.

Papu kirjoitti...

Ihanaa, joku toinenkin lukee väärin tuon Illamasquan :D Itellä meni meinaan varmaan puolitoista vuotta tajuta, että siinä alussa on i, eikä vain kahta l-kirjainta :D Niistä lakoista olen kuullut tosi paljon hyvää, mutta on ne kyllä tosi kalliitakin.

E-S kirjoitti...

June: Monogamous näyttäähän se olevan kyllä nätti nude :)

Sissi: Apua, mun pitäs varmaan opetella kans tuota käsien päällä istumista... mä oisin varmaan haalinu 50 dollarilla ostoksia, jos oisin tiennyt tollasesta tarjouksesta. Hatunnosto puutuneille käsillesi! :)

Papu: Voi hyvän tähden - jo tuo oli aika että mulle kerrotaan ihan suoraan että Illamasquassa on i-kirjainkin! Kiitos, täytyypä ihan korjata ainakin yhteen kohtaan tätä postausta asia, mutta jääkööt osaan tekstistä muistuttamaan bloggaajan lukihäröstä. En olisi nimittäin edes Junen ja Sissin jo hienovaraisesti vihjaavista kommenteista tajunnut edelleenkään asianlaitaa - mulle täytyy tietyt jutut vääntää rautalangasta. =D
Voisinkohan syyttää Llarowea, kun niilläkin on tuollainen nimi niin se on jotenkin vaikuttanut mun ajatteluun.... :D

June kirjoitti...

En edes huomannut tuota I:n puuttumista tässä postauksessa :D Täytyy myöntää että itsekin olen luullut merkkiä Llamasquaksi, varmaan muutama kuukausi sitten jonkun google haun seurauksena tajusin oikean nimen.. :)

eekku kirjoitti...

Emmi tais tuoda mulle 2 icing merkkistä lakkaa jos oikein muistan.Kerron ku ehdin testata =)

E-S kirjoitti...

June: Nettitekstissä jotenkin se iso I-kirjain sekoittuu l-kirjaimiin, mutta tuossa pullon kyljessähän tuo on huomattavasti selkeämpi heti jos vain viitsii oikein kunnolla katsoa... :)

Eekku: Ai, sullakin löytyy niitä! Laitahan toki tuomiot blogiin; jään odottelemaan!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...