28. helmikuuta 2017

Helmikuun lakat

Näitä on taas tullut muutama lisää...


Femme Fatale -merkki vei minut nyt mennessään, ja vastikään merkin ensimmäiset lakkani tilattuani tilasin nämä 3 kaunokaista lisää Hypnotic Polishilta. Red Sundown on jo päässyt kynsilleni sekä blogiinkin näytille, Pinces De Crepe puolestaan ainoastaan vain kynsille otettuani siitä niiin epäonnistuneet valokuvat että niitä ei käy julkaiseminen, vaikka lakka itsessään olikin oikein mukava kynsillä. Tästä triosta siis vain termolakka eli lämpötilan mukaan väriä vaihtava Clever Girl on enää testaamatta.


Punaista, punaista! Tilasin Nailcityn loppuunmyynti-aleista pari Zoyaa: Myrtan ja Aphroditen, jotka olivat jo aiemmin olleet Ebayn ostoskorissani kuukausia, joten toisin sanoen nämä olivat pitkään harkittuja hankintoja. ;)


Aika aika ajoin päädyn hirvittävään Glam Polish -ihastuksen valtaan, jota tuntui oikein lietsovan se että merkin ostopaikat ovat nykyisellään melko harvassa. Löysin kuitenkin Meimeisignaturesilta nämä Schadenfreuden, Devil in Disguisen ja Everyone Has a Secret Identityn. Different Dimension oli juuri julkaissut uuden houkuttelevan kokoelman, Intergalactic, josta oli vielä pakko napata tämä Butterfly Nebula mukaan ostoksiini..

2 kommenttia:

Belegwen kirjoitti...

Mäkin oon vähän katsonut sillä silmällä noita Femme Fatalen lakkoja, mutta en vielä ole sortunut. :D Muakin harmittaa noiden Glamien saatavuus, monta kivaa olisi voinut ostaa jos helposti olisi ollut myynnissä jossakin. :/

E-S kirjoitti...

Belegwen: Periaatteessa kyllä voisin suositella Femme Fatalea, mutta sitten kun tulppa on kerran irrotettu niin sitä on vaikea laittaa enää takaisin kiinni.. ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...