17. helmikuuta 2017

Mehukas punainen lakka 💕

Oon tykkĂ€illyt lĂ€hiaikoina punaisista lakoista enemmĂ€n kuin aiemmin, ja niitĂ€ on tietenkin tullut myös osteltua. Yksi ehdottomasti herkullisimmista punasĂ€vyistĂ€ löytyi yllĂ€ttĂ€en Dance Legend merkin lakka-swatcheja alkuvuodesta selaillessani. Kyseinen lakkamerkki kun ei meikĂ€lĂ€isittĂ€in ole kuulunut niihin kiinnostavimpiin, mutta viime syksyn Anna Gorelova Halloween -julkaisusta löytyi yksi must-have nimittĂ€in 7 Al eli venĂ€lĂ€isittĂ€in ĐĐ»ŃŒ:


Alia on kynsillĂ€ni 2 kerrosta, ja jellymĂ€isen koostumuksensa takia lopputulos jĂ€i kĂ€rkien osalta hieman lĂ€pikuultavaksi. Se ei nyt haitannut tippaakaan, koska tĂ€mĂ€ lakka oli heti ensimmĂ€isestĂ€ kerroksesta lĂ€htien aivan jÀÀtĂ€vĂ€n kaunis ja miellyttĂ€vĂ€ lakata. Pieni lĂ€pikuultavuus tĂ€ssĂ€ pikkuisen holo-hitulaa sisĂ€ltĂ€vĂ€ssĂ€ kaunottaressa oli ainoastaan eleganttia.


Sattuipa niin ettÀ nÀissÀ ihanissa kynsissÀni tuli kÀytyÀ alkuviikosta Suomenlinnassa, mikÀ taisi olla nÀin talvisaikaan ensimmÀistÀ kertaa tuolla Helsingin edustan saarella vieraillen. PÀivÀ oli kauniin aurinkoinen, mutta olihan siellÀ kylmÀ ja kaikin puolin erilaista kuin kesÀllÀ.. Meri oli ahtojÀÀn peitossa ja olikin hauska katsella lautalla kulkiessa kuinka paatti teki itselleen tilaa jÀÀmurskan seassa.


En voi olla vielĂ€ toteamatta ettĂ€ onpahan ihastuttava lakka tĂ€mĂ€ Al! Vaikka en teemakynsiĂ€ YstĂ€vĂ€npĂ€ivĂ€lle muuten tehnytkÀÀn nyt niin tĂ€mĂ€ sai sen verran sydĂ€meni lĂ€pĂ€ttĂ€mÀÀn ettĂ€ aivan hyvin sopi tuohon "rakkauden juhlaan". ♐♥

3 kommenttia:

Verieana kirjoitti...

Onpa kyllÀ todella ihana lakka! Vaikka punaisia on omissakin kokoelmissa enemmÀn kuin tarpeeksi, tÀmÀ voisi sinne vielÀ mahtua :)

Nena Sofia kirjoitti...

Wau mikĂ€ tulipunanen sĂ€vy! ♥ Todella nĂ€yttĂ€vĂ€ tapaus, jonka huolisin mielihyvin itsellekin. TÀÀ sun blogis on vaarallinen kun jatkuvasti saat mut himoitsemaan kaikkea, mitĂ€ en tosiaan ajatellut tarvitsevani :D :D

E-S kirjoitti...

Veriena: Jos vain yhÀ löydÀt jostain niin en voi kuin suositella lÀmpimÀsti! :)

Nena SOfia: Kiitos ja anteeksi! =D MÀ oon lakkojen suhteen tÀllainen hullu tuhlailija, mutta eikö oo hyvÀ kun yksi kahjo hommaa itselleen lÀhes kaiken niin sitten jos vain malttaa seurata ettÀ mitkÀ niistÀ oikeasti pÀÀsevÀt kÀyttöön saati suosioon saakka, niin voikin jo pÀÀstÀ helpommalla? ;)

LÀhetÀ kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...