17. helmikuuta 2017

Mehukas punainen lakka ūüíē

Oon tykk√§illyt l√§hiaikoina punaisista lakoista enemm√§n kuin aiemmin, ja niit√§ on tietenkin tullut my√∂s osteltua. Yksi ehdottomasti herkullisimmista punas√§vyist√§ l√∂ytyi yll√§tt√§en Dance Legend merkin lakka-swatcheja alkuvuodesta selaillessani. Kyseinen lakkamerkki kun ei meik√§l√§isitt√§in ole kuulunut niihin kiinnostavimpiin, mutta viime syksyn Anna Gorelova Halloween -julkaisusta l√∂ytyi yksi must-have nimitt√§in 7 Al eli ven√§l√§isitt√§in –ź–Ľ—Ć:


Alia on kynsill√§ni 2 kerrosta, ja jellym√§isen koostumuksensa takia lopputulos j√§i k√§rkien osalta hieman l√§pikuultavaksi. Se ei nyt haitannut tippaakaan, koska t√§m√§ lakka oli heti ensimm√§isest√§ kerroksesta l√§htien aivan j√§√§t√§v√§n kaunis ja miellytt√§v√§ lakata. Pieni l√§pikuultavuus t√§ss√§ pikkuisen holo-hitulaa sis√§lt√§v√§ss√§ kaunottaressa oli ainoastaan eleganttia.


Sattuipa niin että näissä ihanissa kynsissäni tuli käytyä alkuviikosta Suomenlinnassa, mikä taisi olla näin talvisaikaan ensimmäistä kertaa tuolla Helsingin edustan saarella vieraillen. Päivä oli kauniin aurinkoinen, mutta olihan siellä kylmä ja kaikin puolin erilaista kuin kesällä.. Meri oli ahtojään peitossa ja olikin hauska katsella lautalla kulkiessa kuinka paatti teki itselleen tilaa jäämurskan seassa.


En voi olla viel√§ toteamatta ett√§ onpahan ihastuttava lakka t√§m√§ Al! Vaikka en teemakynsi√§ Yst√§v√§np√§iv√§lle muuten tehnytk√§√§n nyt niin t√§m√§ sai sen verran syd√§meni l√§p√§tt√§m√§√§n ett√§ aivan hyvin sopi tuohon "rakkauden juhlaan". ♐♥

3 kommenttia:

Verieana kirjoitti...

Onpa kyllä todella ihana lakka! Vaikka punaisia on omissakin kokoelmissa enemmän kuin tarpeeksi, tämä voisi sinne vielä mahtua :)

Nena Sofia kirjoitti...

Wau mik√§ tulipunanen s√§vy! ♥ Todella n√§ytt√§v√§ tapaus, jonka huolisin mielihyvin itsellekin. T√§√§ sun blogis on vaarallinen kun jatkuvasti saat mut himoitsemaan kaikkea, mit√§ en tosiaan ajatellut tarvitsevani :D :D

E-S kirjoitti...

Veriena: Jos vain yhä löydät jostain niin en voi kuin suositella lämpimästi! :)

Nena SOfia: Kiitos ja anteeksi! =D Mä oon lakkojen suhteen tällainen hullu tuhlailija, mutta eikö oo hyvä kun yksi kahjo hommaa itselleen lähes kaiken niin sitten jos vain malttaa seurata että mitkä niistä oikeasti pääsevät käyttöön saati suosioon saakka, niin voikin jo päästä helpommalla? ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...