29. syyskuuta 2015

Pinkki-violetti-glitterliuku

On se jännä miten joskus onnistuu ja toisinaan ei! Viime viikolla kun väkersin jonkinmoisella suunnitelmallisuudella ja suurella ajankäytöllä eräitäkin pitsikynsiä niin tottakai ne menivät aivan hanurilleen, enkä edes valokuvannut niitä (- mutta en myöskään viitsinyt poistaa kynsiä heti sillä käytin niihin niiin paljon aikaa)..

Tänään taas sitten tekaisin tässä ykskaks yllättäen aivan ihmeellisen kivan lakkauksen! Ajattelin vain saada kokeiltua kynsille paria lakkaa jotka voisin sitten pistää myyntiin, mutta lakkauksen yllättävä onnistuminen saikin mut nyt potemaan luopumisen tuskaa parista glitter-ihanuudesta.


OPI:n DS Tourmaline ja Nubarin Hyacinth Sparkle glitter-lakat yhdistyvät kynsillä liukumaisesti. Niiden päälle leimailin mustalla Golden Rose Rich Color 35:lla kukkakiemuroita MoYou London Pro xl 10 laatasta. Kynnet on valokuvattu päivänvalolampun alla lightboksissani, mutta totesin sittemmin kuinka ne näyttävät erittäin hyvälle myös himmeässä valaistuksessa. Säkenöintiä pimeneviin iltoihin! ;)8 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Unelmaisen ihana lakkaus! <3

Funky and Fifty kirjoitti...

Kivat!

Charming Nails kirjoitti...

Minusta nämä on hienot!!

eekku kirjoitti...

Kauniit

Dimavarien kirjoitti...

Aivan ihana lakkaus!

Enail kirjoitti...

Kauniit :)

E-S kirjoitti...

Katarooma, Funky and Fifty, Charming Nails, eekku, Dimavarien ja Enail: Kiitti kaikille! <3

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Ihanat (:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...