2. lokakuuta 2015

Syyskuun shoppingit

Syksy on edennyt jo lokakuun puolelle, ja nyt onkin viime hetki niputtaa yhteen syyskuun ostokset. Niitä kertyi ihan reipas määrä - kuten yleensä. :)

Ensimmäisessä kuvassa ovat leimailuaiheiset ostokseni, jotka sain postista ihan vasta syyskuun viimeisinä päivinä. Tilasin kaukaa Meksikosta asti pelkästään leimaukseen tarkoitettuja Mundo de Unas lakkoja kokonaisen värikimaran. Uusi tuttavuus leimauslaattojen puolella on puolestaan unkarilainen Pet'la Plate, joita tilasin samantien 4 kappaletta testattavakseni. 

Jo alkukuusta sain hyppysiini ihanaiset F.U.N Lacquerin Seductive Marmalade ja Blue Tears lakat, jotka menivät ohitseni aivan ensimmäisellä myyntiintulohetkellä, mutta sittemmin en voinut vastustaa niiden hommaamista. Ebaysta tilasin puolestaan pari uutta Venice -kokoelman OPI:a It's A Piazza Cake ja Gelato On My Mind sekä vanhemman tekstuurilakan Emotions.

China Glaze ei ole hyvään hetkeen ollut ostosintohimojeni kohteena, mutta syyskokoelmasta intouduin ihastumaan Wood You Wanna? sävyyn, joka on ehtinyt ihastuttaa minua jo kynsilläkin. Color Clubin uusista Halo Hueseista tykästyin Sidewalk Psychistiin ja Crystal Balleriin, ja jätin sitten kokoelman tylsemmät, haaleat sävyt nettiputiikin hyllyille odottamaan muita innokaampia ostajia. OPI:n No Room For The Blues ihastutti yhtäkkiä Tattooed Cat Ladyn ikivanhassa postauksessa, ja pistin lakan postauksen silmäiltyäni äkkiä tilaukseen. Landscape Artist on vesivärilakka Color Paints sarjasta, ja tuo myrkynvihreä yksilö puuttuu menipullojen setistä, jonka olen hommannut jo aiemmin.. Pitihän se vihreäkin sitten hankkia, jos vaikka kukka- ja kasvillisuusteemoja intoudun maalailemaan. :)

Picture Polish räväytti syyskuun puolivälin tienoilla 8 lakan yllätysjulkaisulla, ja mulla meni pasmat ihan sekaisin näistä uusista ihanuuksista. Jälkikäteen arvioituna kuitenkin tein mielestäni ihan hyviä valintoja eli New York, Ornate, Big Bang ja Wanderlust sävyt. Alkuhuumassa Wanderlust oli näistä suosikkini, mutta tällä hetkellä Ornate ihastuttaa eniten. Jäämme odottelemaan näiden lakkojen kynsille pääsyä!

Viimeisenä (mutta ei varmasti käyttöarvoltaan vähäisimpänä) esittäytyvät Zoyan uudet Naked Manicure hankintani. Naked Base aluslakka pääsee takuulla ahkeraan käyttöön, ja olenkin sillä jo muutamat aluset ehtinyt lakata. Noita kynnen sävyä kevyesti muuttavia Perfector lakkoja löytyy 5 erilaista, joista itse päädyin Lavender ja Pink -yksilöihin. Tässä vielä pari Zoyan omaa kuvaa noista Perfectoreista, joita voi halutessaan myös yhdistellä:

Nyt voisi lokakuussa taas himmailla hieman rauhallisemmin lakkaostosten saralla. Tällä hetkellä ainakaan ei ole vielä sen enempää kuin yksi ainut lakka tilauksessa... :)

9 kommenttia:

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Ihania lakkaostoksia! Mundo de Unas leimauslakat on pitkään ollut ostoslistalla, niitä ei oo vaan tullut tilattua. Joten pikimmiten haluaisin nähdä niitä sun leimauksissa! ;)

Mä ostin viimekuussa 25 uutta lakkaa, joten päätin että tässä kuussa en osta mittään! :D

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Pet'lat on ihania ja kaikki lakat myös (Mundojen käryä en ole oppinut sietämään joten niiden korkit avautuvat vain äärimmäisessä hädässä).

Sissi kirjoitti...

Onpas paljon kaikkea kivaa!

Fani kirjoitti...

Ooh, niin paljon ihania lakkoja! <3

Enail kirjoitti...

Vau, aivan ihania lakkoja :)

E-S kirjoitti...

Roosa ScratchMeWithYourNails: Viisas päätös! Itse tiedän että nollalinja ei taida äkkiseltään onnistua, mutta aina voin yrittää vähentää... Noi Mundo De Unas lakat pääsivätkin jo (pari väriä) ensi testiin kynsillä. Sinistä ja valkoista kokeiltuani vasta voin kyllä niitä suositella ellei lakkojen erikoinen ja aika ärtsy haju häiritse merkitsevästi. :)

Sole/nailOxtail: Ensiraapaisut Pet'la laatoilla oli minustakin ihan lupaavaa! Mundojen kärykään ei ollut paha tähän nenään.. ;)

Fani & Enail: Eikös vaiin! :D
Sissi: Jep! That's what we call a bad habit ;)

Nanne kirjoitti...

Ohhoh, onpas se shoppaillut ;D
Mie olen kans himoinnut nuita Pet'la:n laattoja ♡

eekku kirjoitti...

Ihania

E-S kirjoitti...

Nanne: Shoppailuhirmu on ollut vauhdissa (taas) kyllä - tämä kuukausi vaikuttaa lupaavasti nyt maltillisemmalta. :)
eekku: Kyllä!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...