19. syyskuuta 2015

On taas 'Syksyn lehti' -kynsien aika..

Mulla iskee aina näin syksyisin into saada kynsilleni puiden putoilevia lehtiä. Suosikkileimani tähän teemaan on DRK-C laatasta löytyvä lehtikuvio. Paitsi tämän postauksen lakkauksessani niin myös parin vuoden takaisissa lehtikynsissäni löytyy tämä lempparikuvio. Lisäksi myös DRK-A laatasta löytyy hieman erilainen lehtikuvio, jonka kera iloittelin vuosi sitten tehdyissä syyskynsissäni.


Lakkauksessa oli käytössä paljon ihan vastikään ostamiani lakkoja. Peukaloissa ja keskisormissa komeilee leimausten alla OPI:n It's a Piazza Cake, joka on kyllä todellinen rakkauslakka.<3 Mä oon nykyisellään aivan hulluna juuri tuollaiseen oranssinruskeaan väriin, joten tämä lakka tuntuu hyvinkin tarpeelliselta tapaukselta. Lisäksi sävy mätsää loistavasti suosikkihousuihini, jotka näkyvät hieman yhdessä postauksen kuvassa (alempana).


Etusormissa ja pikkurillissä lakkana on F.U.N Lacquer merkin Seductive Marmalade, jonka kuultavan hillonpunaisessa värissä välkehtii komea kultainen glitter. Tämäkin lakka oli minulle ehdoton pakkohankinta F.U.N:in tämän kesän lakkajulkaisusta, vaikka en tavan takaa juoksekaan punaisten lakkojen perässä. Nimettömän kynnen musta tekstuurilakka on OPI:n Emotions, jonka lopulta pitkän pähkäilyn jälkeen taivuin hankkimaan nähtyäni lakan yhden jos toisenkin kynsibloggaajan Top10-lakkalistalla loppukesästä. :)


Näissä kynsissä minä siis hiippailla hipsuttelin eilenvapaapäivänäni, joka myös kansallisesti tunnettiin lakkopäivänä. Melkein halusin otsikoida nämä kynnet termillä lakkolakkaus, mutta ehkä se menisi turhan poliittiseksi sekä blogin sisältö että myös luonteeni huomioiden. Todettakoon kuitenkin että lakon syyt ovat kyllä kiihdyttäneet mieltä meikäläisittäinkin, ja yllättävän paljon näkemyksiä on virinnyt hallituksen suunnitelmia kohtaan. Tottakai valtiontalous pitää panna kuntoon ja keinot tuntuvat varmasti raskaan työn raatajissa, mutta ensisijaisen tärkeää on mielestäni tasavertaisuus ja järkevyys Kuulemistani hallituksen ehdotuksista on jonkin verran puuttunut molempia; järkevyys huutaa poissaolollaan palkattoman sairaspäivän kohdalla ja tasavertaisuus siinä että palkaton sairaspäiväkään ei sitten koskisi mukamas esimerkiksi kansanedustajia. ...fail!! 

No se siitä politiikasta. Lopuksi vielä kollaasina lempeän syksyistä tunnelmakuvaa lehdistä ja lakoistani:


17 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kauniit

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Aijai mitä syksyisiä ihanuuksia, päätin jo että jätän Piazza Caken hankkimatta vaikkakin se oli ainut joka kyseisestä kokoelmasta houkutti. Helppoa elo ilman sitä ei tunnu olevan kun sitä vilkutetaan koko ajan nenun edessä eri blogien toimesta :D

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihanat! <3

Nena Sofia kirjoitti...

Vau, ihanat syyskynnet! Ja vitsit miten herkullisia lakkoja (tirsk) :D <3

Anni kirjoitti...

Kauniit kynnet! Täydellisen syksyiset. <3

Daniela kirjoitti...

Ahh, syyskynsiä - mä tykkään!

Kaisa kirjoitti...

Näissä on kyllä syksy saatu napattua täydellisesti. Hienot!

Sissi kirjoitti...

Ihana Piazza, kauniita kuvia ja kauniit kynnet!

Charming Nails kirjoitti...

Ihania lakkoja, Emotions ja Mamelaadi <3 kauniit syksyiset kynnet, niin täydelliset tähän vuodenaikaan :)

Heidi kirjoitti...

Tykkään kovasti sun syksykynsistä :)

Mee kirjoitti...

Todella upeat kynnet! Värit sopii ihan mahtavasti yhteen ja lehtikuvio on tosi kiva. :)

Unknown kirjoitti...

vaude, ihanat syyskynsimet <3

Enail kirjoitti...

Ihana syksylakkaus :)

Nanne kirjoitti...

Ihanan syksyiset lakkaukset ^.^

Fani kirjoitti...

Oi miten nätit. <3

Rami Laine kirjoitti...

Passion from China Glaze - a poet of the fall !

E-S kirjoitti...

Huuuh, mikä kommenttitulva - ihanaa, kiitos kaikille näistä kynsistä ääneen tykänneille! <3

Ja Sole/nailOxtail: Piazza Cakea ei missään nimessä oo sopivaa jättää hankkimatta, etenkään jos hiukkaakaan houkuttelee. ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...