31. tammikuuta 2015

Tammikuun lakkaostoksia

Tässä kuussa oon ostanut ihan hirrrveästi lakkoja! Pitihän alkanut vuosi avata näyttävästi tällä saralla, mutta nyt voisin toki vähän hiljentää shoppailutahtia ja koittaa ehtiä lakkaillakin näillä ostoksillani. :)

Ylläolevan kuvan lakat ovat The Nailista Shopin ostokseni, jonka kirkkainpana tähtenä loistaa tietenkin Cirquen Mirror Mirror - tuo Limited Edition-kaunokainen, jonka jokainen lakkafanaatikko haluaa itselleen. Ja se on i-ha-na! Sen kaveriksi mukaan tilaukseen tarttuivat saman merkin Thicker Than Water ja Vaudeville, joita hypistellessäni tajusin kuinka tykkään kovasti Cirquen lakkapulloista. Niissä on sellainen vastaava hienostunut "klangi" korkkia kiertäessä kuin OPI:n pulloissa, oletteko huomanneet?!

Samassa tilauksessa tulivat myös Picture Polishin Holiday ja Chillax sekä aikojen ensimmäinen Powder Perfect lakkani, joka on Secret Passageway - kaunis tapaus, jonka nimestä mulle tulee valitettavasti mieleen suolistokanavan läpikulun tutkimus. =D

Kitty Has Claws -blogin hävittyä surkeasti bittiavaruuden syövereihin ostin omat lempparini Kittyn myyntiin menneestä lakkakokoelmasta. Colors By Llarowen Little Boy Blue on ensimmäinen, joka sieltä tarttui haaviini. Sitten hoksasin myös ihanaiset Kikon Sugat Mat lakat, jotka ovat aiemmin multa jääneet saamatta vaikka niitä on mulle Milanosta Kikon myymälästä asti käyty kyselemässä.. Mutta jes - sainpas niitä nyt sittenkin itselleni, etenkin tuo 641 on kyllä oikein herkuista herkuin tekstuurilakka! Zoyan Destiny, Glam Polishin Bloody Hell ja Konadin pinkki leimauslakka siirtyivät myös onnelliseen omistukseeni.

Mulla on jokin heikkous söpöjä Hare Polish lakkoja kohtaan, ja kun uudet kultaisella puputarralla varustetut lakat tulivat myyntiin niin sorruin heti tilaamaan. Nämä oli vain pakko saada kokeiluun omille kynsille! Kompensoin harkitsematonta ostoslipsahdusta pistämällä näistä pari jo myyntiin eteenpäin.

Tilasin Ebaysta pitkän pähkäilyn jälkeen lopulta yhden OPI Infinite Shine lakan kokeiluun. Valintani osui Staying Neutral sävyyn, jonka matkakumppaneina tulivat yhtä lailla neutraaleina pysyttelevät Essien Coat Couture ja Comfy In Cashmere tuoreesta Cashmere Matte kokoelmasta. The Body Shopin meikkialessa retkahdin ostoksille pariin eri otteeseen; neutraalit Almond Kiss ja Meet Me At Dusk lakat ihastuttivat testatessani niitä kaupassa kynnelle. Crimson Kiss puolestaan tuli hankittua saadakseni siitä aisaparille yhdelle tummalla huulipunalle, ja Gorgeous Grey tuli hommattua vissiin ihan vain ylistyksenä ulkona vallitsevalle kelille... Ylläolevan kuvan maanläheiset ja neutraalit lakkapullot näyttävät muuten tosi hyvältä yhdestä! :)

Dance Legendin Wow Prism lakat ovat aina kannattavia hankitoja - katsoi asiaa miten päin tahansa. Holy Diver edustaa lempiväriäni ja Steel Pantherista olin lukenut vankkoja vakuutteluita sopivuudesta timanttisena topperina. Loput numeroin nimetyt lakat ovat vanhasta Velvet kokoelmasta, jonka viime vuoden lopulla sattui pistämään silmääni tilaukseen asti pakottaen. Nämä Dance Legend lakat ovat kaikki vielä testaamatta.

Kicksin alennuksesta kotiutin YSL:n mustan Noir Primitif lakan kahdestakin syystä: tajusin vanhan China Liquid Leatherini seikkailevan paraikaa maailmalla ja toisekseen olen vähän ihastunut Yves Saint Laurent merkkiin.<3 Kesäiset Golden Rose lakat ostin Kynsikirppikseltä, sillä olen tykännyt merkin täyteläisistä Rich Color lakoista paljon ja toivon että nämäkin toimivat hyvin - myös leimauksessa.

Eipä mulla sitten muita lakkoja tullut tässä kuussa. Ai niin paitsi ne ILNP -lakkaset... No niin mut sit ei enää muuta! Tällä kertaa. ;)

14 kommenttia:

Verieana kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia! Itselläni näistä on vain ja ainoastaan Mirror Mirror :)

Belegwen kirjoitti...

Huh, onneksi joku osti enemmän lakkoja tammikuussa kuin minä! XD

salla kirjoitti...

Musta on ihana lukea aina toisten lakkaostoksista, etenkin kun sillon voi itse miettiä, et eihän mun 20 pulloa tässä kuussa ole yhtä paljon kun joku toinen osti :D

aivan ihania ostoksia kuitenkin olet tehnyt. kotiuttaisin noin puolet omaan kokoelmaani vaikka heti, jos vaan rahatilanne antaisi anteeksi..

Daniela kirjoitti...

En voi muuta kommentoida kuin: kuola valuu nammm

eekku kirjoitti...

Ihania♡

LauraKatarooma kirjoitti...

Oooo, mitä herkkuja oot ostanu!

Sannu kirjoitti...

Parit lakat! Ihania :).

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Ooopsista, on tullu osteltua :D

Emma kirjoitti...

Hahhah kunnon sokka irti -meininki heti vuoden alkuun! Asiaa, sanon minä! :D

Nena Sofia kirjoitti...

Ohhoh, vautsi mitä ostoksia! <3

Fani kirjoitti...

Ooh my<3 Niin paljon kaikkea ihanaa! Oon niin kade tuosta Mirrorista..........

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Oho mikä määrä kaikkea kivaa!

Papu kirjoitti...

Mietinkin että mikä tästä kiisi ohi ilman kuskia, mutta sun mopohan se siinä meni :D Tuossa on ny enemmän kuin lakka per päivä, tätä menoa oot vuodenvaihteessa ostanut jo nelisensataa lakkaa ;)

E-S kirjoitti...

Verieana: No mutta se onkin niin nätti että sillä pärjää monessa lakkauksessa!
Belegwen: Muhun voi luottaa tässä hommassa. ;)
Salla: Jeps, omat synnit ei varmasti tunnu enää yhtä pahalta kun näitä mun lankeemuksia katselee. Oiskohan joku ostelija vielä pahempi, kenen blogiin mä voisin turvautua...?!

Daniela: Ymmärrän - toivottavasti ei näppikselle. :D
eekku: On, on! <3
Katarooma: Sinäpä sen sanoit!
Sannu: :DD
NailOxtail: No jooh, ei kai sitä voi enää tässä vaiheessa kieltääkään..

Emma: Kannustusta mä en varmaan kaipaa mutta anyways: kiitti! ;-D
Nena Sofia: Jepa, ne on iiiihania!!
Fani: Se on aivan ihana kyllä! Joko ne on joka paikasta loppuunmyyty?
Tinkerbell: Näin on! :)
Papu: Noi moottoriajoneuvot on kyllä vähän pelottavia... Näinhän siinä on mun osalta päässyt käymään ja mielelläni otan kyllä mopon sarvista taas kiinni, jos se tästä vielä mennä viuhtoo ohitseni. Keräilyn ilo on vissiin piessyt järjen äänen ihan vastustuskyvyttömäksi.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...