3. tammikuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta 2015

Näin tammikuun kolmantena päivänä käynnistyy viimein uusi uljas blogivuosi 2015 myös täällä Embosnailsissa. Mä en ehtinyt vuoden vaihtumisen tienoilla liiemmin postailla (tai lakkaillakaan), vaikka olisin kovasti halunnut tehdä jonkinlaista koostetta menneen vuoden suosikkilakoista ja lakkauksistani. Noh, ilokseni ennätin edes käydä ihailemassa muiden bloggaajien hyviä koosteita. :)

Nyt lisäsin blogini yläpalkkiin galleria-sivun viime vuoden lakkauksistani:

Galleria-välilehden myötä palasin hetkeksi vielä viime vuoden lakkauksiin. Kynsikuvia oli kertynyt ihan reippaasti, vaikka en edes laittanut galleria-sivulle sellaisia ainoastaan swatchauksen vuoksi tehtyjä lakkauksia. Ja onpa hauska miten omia kynsikuvia katsellessa tulee mieleen ajankohtaan liittyneitä tapahtumia ja tunnelmia!

Lakkausten joukosta nousi parit kynnet sattuneista syistä maininnan ansaitseviksi lemppareikseni:


Australian reissu oli ehdottomasti vuoden kohokohtia, ja matkanodotusfiiliksissä tehdyt kynnet ovat edelleen mieluisat. Lakkauksen värimaailma on mielestäni jokseenkin osuva siihen palaseen maan etelä-rannikkon luontoa, mitä minä siellä näin. :)


Voi että... muistan yhä sen riemun jonka näiden kynsien onnistuminen sai aikaiseksi. Olisin melkein voinut hyppiä tasajalkaa näiden kynsien valmistuttua, kun oli niin mairea fiilis saavutuksesta. Askartelin ensi kertaa itse leima-decaleja leivinpaperilla ja onnistuivat niin hyvin että menestystä oli itse asiassa jopa hankala toistaa myöhemmin. ;)


Nyt sitten vain kohti uutta lakkavuotta ja uusia kujeita?! Hyvää alkanutta kaikille! =)

6 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Kiitos ja samoin! Innolla jatkan blogin matkassa...

Nena Sofia kirjoitti...

Oi hyvää alkanutta vuotta sullekin! Nuo Australia-kynnet on kyllä edelleenkin tosi herkulliset :) <3

eekku kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta sinullekkin

salla kirjoitti...

Voi vitsi miten kivst nuo leimadecalit on. Ihana harmoniset ja samalla vähän retrot! Ainoa kerta kun oon ite yrittänyt samaa, meni metsään ja aika tyylillä :D

Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle, toivottavasti se tuo vain hyviä asioita tullessaan :)

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Noi sun australiakynnet on kyllä hirmu suloiset. :) Kiitos noitten sun siirtokuvakynsien, mäkin hurahdin tekeen siirtokuvat ite! :D

E-S kirjoitti...

Katarooma: Mukavaa!<3
Nena Sofia: Kiitos!! :)
eekku: Kiitti!
salla: Ehkä vähän retrot, joo. :) Toivotan sulle rohkeutta kokeilla vielä uudemman kerran!
Suvi: Kiitti! Mahtavaa jos oon onnistunut noin paljon inspiroimaan =))

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...