20. tammikuuta 2015

Mintunvihreä söpöstely-ranskis

Sen sijaan, että olisin lähtenyt terveysasemalle selvittelemään ihmeellistä ja jo toista viikkoa häirinnyttä röhääni, päätin lakata kynnet eilen vapaapäiväni puhteeksi. (Pisteet kotiin siitä että valitsin mukavamman vaihtoehdon?) Olin pohjustanut kynnet aina yhtä toimivalla ranskislakalla eli Essien Sugar Daddylla jo edellisiltana. Se oli siis ehtinyt satavarmasti kuivua ennen tippitarrojen asettelua, jotka olivat tällä kertaa tuollaiset hieman kulmikkaat. Ranskis-manikyyrin päävärinä hurmaa eräs mintunvihreä lakka, katsokaa vaikka:


Kynsien kärjissä on 2 kerrosta The Body Shopin pastellisenvihreää Mint Creamia, jonka sain viime syksynä The Body Shopilta. Siis haloo - jos tämä väri nyt on se minttu, josta mä oon aikaisemmin ajatellut että sitä on "jotenkin vaikeaa" pitää omilla kynsillä, niin pyörrän sellaiset puheet nyt! Tätä on tooosi helppo ja mukava pitää nimenomaan omilla kynsillä; ei mitään ongelmia värin kanssa enää. :) 


The Body Shopin lakat nostattivat minussa viime viikolla uuden ostohoukutusaallon, kun huomasin että niiden olevan -20€ alennuksessa liikkeissä (- ovat vielä tämän viikon). Mun oli aivan pakko ostaa 2 lakkasävyä, joista toinen on sellainen tositosi tummanpunainen ja mulle vähän epätyypillinen väri, mutta koska mulla on nyt samansävyinen huulipuna tilauksessa niin ajattelin myöhemmin mätsätä ne yhteen... ;D


17 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mintturanut on mun heikkous <3 Täydelliset kynnet siis! :)

Sannu kirjoitti...

Siis ihan pöyristyttävän ihana lakkaus, kaikessa yksinkertaisuudessaan <3. Mie oon niiiiiin ranskistyttö :D. Kiitos muuten alevinkistä, taidankin pistäytyä kurkkaamassa lakkoja liikkeessä, kun en oo koskaan testannut. :)

Liisa kirjoitti...

Iiiiihanat. (Turhahko kommentti, sun kynnet on aina ihania!) Onko sulla muuten joku lightbox missä kuvailet, vai ihan päivänvalossa? :)

Belegwen kirjoitti...

Ihanat kynnet! Mä luulin aluksi noita leimoja siirtokuviksi, oon nähnyt joskus sellaisia. :D

Charming Nails kirjoitti...

Mä taas luulin että kaikki on tehty vapaalla kädellä :) ihana minttuinen mani ♡

Milba kirjoitti...

Onpa kivan yksinkertaiset mutta ei yhtään tylsät! :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Järjettömän ihana ranskis! <3

Fani kirjoitti...

Ihanan yksinkertaiset, iskee muhun!<3

eekku kirjoitti...

Nätit

Nena Sofia kirjoitti...

Oi kun on suloiset kynnet <3 ja hei, mulle tais tulla just asiaa The Body Shopiin, heh ;)

annii kirjoitti...

ihanat :)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Tosi nätit kynnet (:

Enail kirjoitti...

Ihanat! Rakastan ranskiksia ja minttukin on miellyttänyt kovasti viime aikoina eli hyvä yhdistelmä :) minkä hintasia noi bodyshopin lakat on?

Anni kirjoitti...

Aivan ihana ranskis! Pitää ehdottomasti kokeilla joskus mintulla toteuttaa:) Mint Cream on kyllä huipputapaus!

Nanne kirjoitti...

Ooih, ihanat kynnet ^.^

Verieana kirjoitti...

Jotenkin tosi söpöt :)

E-S kirjoitti...

♥♥♥ kaikille - - ihana kommenttitulva tähän itseänikin ihastuttaneeseen lakkaukseen! :-*


Heidi: Kiitti! Ymmärrän ihastuksesi, sillä näistä tuli kyllä niin mieluisat.
Sannu: Kiitos! Ranskikset on usein varsin kivoja, vaikka ne ovatkin muka simppelimpiä kuin koko kynnen lakkaukset... Toivottelen sulle hyviä löytöjä The Body Shopissa! Joudun ehkä vielä itsekin pyörähtää liikkeessä vielä tällä viikolla.

Liisa: Kiiitti!! Mulla on tällä hetkellä aika vaihtelevainen tilanne lakkausten kuvausten kanssa.. A4:silla vuorattu pieni pahvilaatikko on kyllä maassa ja sit mulla on vaatimaton 1 valaisin, jonka valossa koitan kuvat räpeltää kasaan. Aina en oo tyytyväinen lopputuloksiin, mutta kiva jos nämä oli siis onnistuneet?! ;)
Belegwen: Kiitos! Noista on ehkä vaikea arvata ykkösenä että ne on leimat... :D

Charming Nails: Kiitti! Jos en olis itse tehnyt niin luulisin varmaan kanssa käsin piirretyiksi, ei leimasin liikkunut nimittäin joka kynnellä ihan samanlaisessa kaaressa.. =D
Milba: Thanks!
Katarooma: Oi, kiitos kaunis!
Fani: Kiitti!!

eekku: Kiitos!
Nena Sofia: Kiitos! Suosittelen tätä Mint Creamia ja Minty Amouria... ;)
annii: Kiva kuulla! :)
Tinkerbell: Kiitos!

Enail: Voi kiitos - kiva että tykkäät! The Bodyn Shopin lakat on oikeasti 8,80€ ja nyt alennusviikolla vielä siis 7€. Kynsilakaksi ei siis mitenkään erityisen halpaa, mutta hinnalle on onneksi katetta ja omani ovat olleet laadukkaita. :)
Anni: Kiitti! Multa oli mennyt ohi, mutta huomasin nyt että säkin olit lakkaillut tällä kuun alussa..
Nanne: Kiitos!
Verieana: Kiitos!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...