15. syyskuuta 2014

OPI spam no. 2

Olen huomannut kynsille swatchatuista lakoistani sellaisen trendin että iso osa niistä muuttaa swatchauksen jälkeen uuteen kotiin. Toisin sanoen lakat, joista uskon tykkääväni aivan suunnattomasti, eivät aivan niin usein pääse swatchattaviksi. Eikös sellainen ole vähän epäreilua niitä suosikkilakkoja kohtaan?! Tällä kertaa kuvapläjäys sisältää sekalaisen seurakunnallisen OPI:n lakkoja.

Flashbulb Fuchsia:
Flashbulb Fuchsia on tiukka ja moitteeton pinkki shimmerillä, joka peitti parilla kerroksella. Minun makuuni tämä on ehkä hivenen kylmä sävy ja olen alkanut pohtia lakan seuraajaksi lämpimämpää sisartaan Señorita Rose-alitaa..?

Sparrow Me The Drama:
OPI:n Pirates Of The Caribbean kokoelma on periaatteessa hyvin houkutteleva, ja melkeinpä kuulen Jack Sparrown äänen lakkojen taustalla kyselemässä jotain rommin loppumisesta... Mutta jos lakkojen leviteltävyys on joka lakassa sama kuin tässä Sparrow Me The Dramassa niin olkoot minun puolestani koko kokoelma. Ei kiinnosta sitten! Tönkkö leviteltävä, vaikka onkin söpö väri. :(

Purple With A purpose:
Kuprut kynnellä johtunevat alla olevasta Peel Off -lakasta, eivätkä kuuluneet lainkaan muuten mukavaan Purple With A Purpose lakkaan itseensä. Pari kerrosta muistaakseni riitti peittävyyteen ja lakassa on aika komeaa moniväristä shimmeriä seassa, mikä ei mun kuvassa aivan pääse näkyviin.

Significant Other Color:
Significant Other Color on kaunis, läpikuultava shimmer, jonka olen lakannut yksistään kynsille (kolmisen kerrosta), vaikka lakan nimikin sen jo kertoo kuinka tätä pitäisi oikeaoppisesti käyttää. Mikähän olisi upein sävy tämän alla..?!

I'm Not Really A Waitress:
Vuosi sitten intouduin keräämään itselleni kaikki maailman punaiset, mukaan lukien I'm Not Really A Waitress, joka on OPI:n ehkä kulttimaineisimpia punaisia sävyjä. Kelpo lakkahan tämä on - jos ken tykkää väristä. ;)

Sit Under The Apple Tree:
Sit Under The Apple Tree on jo vanhempaa OPI-tuotantoa. Mun oli pakko ostaa tämä Vanquishilta törmättyäni hänen kirppislakkaansa miitissä, koska olin aivan vastikään haeskellut kuumeisesti netistä OPI:n Creme De Menthe -lakkaa (joka lienee 'vhtf') ja sitten löysin tämän armonpalavinkin, miten voi parilla eri lakalla luoda Creme De Menthe -illuusion. Nyt mulla on enää sovittelematta Apple Tree -lakan alle se täydellisin vaaleanvihreä jotta unelman toteutus olisi valmis. ;-D

Orange You Fantastic!:
Tämä kesän Coca-Cola kokoelmasta en innostunut hirveästi, vaikka Cokista kyllä lipittelenkin silloin tällöin - muun muassa yötöissä ollessani. Tämä glitterinen Orange You Fantastic! kiinnosti kuitenkin ottaa kokeiluun. Se on periaatteessa ihan kiva, mutta satuin kesälomalla saamaan tälle melko lailla osuvan dupen, joten molemmille ei ollut tarvetta.

Green On The Runway:
Limuviboja samaisesta Cola-kokoelmasta tuo myös Green On The Runway lakka, josta tulee mieleen myöskin satujen taikametsät. Kuvassani lakka on ainostaan vihreä, mutta se shiftailee kyllä jonnekin ruskean suuntaan myös.. Peitti muistaakseni parilla kerroksella.

Chasing Rainbows:
Tänä keväänä julkaistusta Spotlight On Glitter -kokoelmasta hommasin pari yksilöä, muun muassa Chasing Rainbows lakan (joka vissiin on olevinaan jotain jälkikasvua merkin taannoiselle Rainbow Connection lakalle). Tää on mielestäni tällainen "ihan kiva" perus-glitter.

Italian Love Affair:
Viime vuonna tuli joku mielenhäiriö kiinnostua OPI:n vanhoista vaaleanpunaisista lakoista, vaikka koostumuksista saattoikin arvella jotain googlauksien perusteella. No pitihän sitä päästä itse kokeilemaan... Onkohan italialaiset romanssit vaikeasti leviteltäviä ja lyhytkestoisia; Italian Love Affair lakka-kokeiluni perusteella jään ainakin siihen oletukseen.

Edellisestä OPI-späm postauksesta on vierähtänyt jo yli puoli vuotta, joten hyvä että tämä tuli nyt esiin. :)

8 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja lakkoja

Iiny kirjoitti...

Nää sun spämmit on ihan parhaita! :)

Anni kirjoitti...

Omituista, sillä Sparrow Me the Drama on mun yksi luottovaaleanpunaisista. Se levittyy hyvin jo kahdella kerroksella :o
Significant Other Coloria oon aina kerrostanu itsensä päälle, ja tulos on ollu vähän meh. Pitäs kyllä kokeilla jonkun muun lakan päällä, ja sitte päättää pitääkö lakan vaiko ei:)
Monen monta muutakin kivaa lakkaa tässä postauksessa, vaikka en muita omistakaan!

Fani kirjoitti...

Green on The Runway aivan mahtavan kaunis lakka <3!

Charming Nails kirjoitti...

Mullekin Sparrow on yksi parhaita vaaleanpunaisia. Kiva OPI spämmäys, sieltä löytyi vanhoja ja uusia suosikkeja :)

E-S kirjoitti...

eekku: Enempi ja vähempi.. ;)
Iiny: Ihana kuulla että uppoaa!! =)

Anni: Jännä juttu! Ei tuo liene ensi kerta kun ihmisillä on vähän erilaisia kokemuksia samasta lakasta, mutta näin oli mulla Sparrow Me The Draman kanssa... Ei se toki ollut yhtä mahdoton kuin postauksessa myös näkyvä Italian Love Affair, mutta olin vain odottanut parempaa. Ja itse asiassa lakkasin myös vasemmalla kädellä oikeaan tuon swatchin; onkohan se voinut vaikuttaa kokemukseen..:)

Fani: Siinä on hyvät puolensa... :D
Charming Nails: Ehkä mä olin saanu jonkun sekundakappaleen ko. lakasta, eri lämpitiloissa säilytetyn yksilön..? Kiva, jos tykkäsit "spämistä" :D

Nanne kirjoitti...

Miulta ei löydy yhtään näistä lakoista, ihme! ;D
Pari lakkaa alkoi kyllä houkuttelemaan ;)

E-S kirjoitti...

Nanne: OPI:lla on kyllä loppujen lopuksi sellainen liuta lakkoja että hyvä jos et oo ihan kaikkia haalinu... Mitkäs alkoi houkuttelee? ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...